Rezultati pretrage Uži izbor
Marušići (Omiš) » AS-21608-a

Studio apartman s balkonom i pogledom na more Marušići, Omiš | AS-21608-a

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
300 m
Niska cijena Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Studio može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 21m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 21 m2 + 4 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    2 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    4 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je Jadranska magistrala
    Šljunčana (Udaljenost 300 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 13 km
    Objekt se nalazi pored Jadranske magistrale
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 21608 u mjestu Marušići, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (2) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
13 km (Omiš) 300 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,50 Domaćin 5,00
31. 7. 2024.

Domaćin je bio jako ljubazan - trudio se da sve bude što bolje. Studio je bio čist, imao je sve što nam je potrebno, osim prostora - bio je premalen za obitelj s troje djece. Nije to bila greška voditeljice, jer je bila obaviještena o samo četiri osobe. Plaža nije bila tako daleko, ali je bilo toliko stepenica! Bilo je teško ići tamo s djecom. Stan se nalazi u neposrednoj blizini ceste s otežanim prometom pa nije bilo sigurno prijeći cestu da bi otišli na plažu. Ovi apartmani će biti u redu za odrasle, ili, možda, za obitelj s jednim djetetom. Ostalo je bilo lijepo prekrasno more, prekrasni životi, sunčano vrijeme. Hvala na svemu!

The host was very kind - tryed to make everything as good as possible. Studio was clean, had everything we needed, exept space - it was to small for a family with three kids. It wasn't mistake of host, because she was informed about just four persons. Beach was not so far, but there was so many steps! It was hard going there with children. The flat is situated Just near the Road with hard traffic so it was not so safe to cross the road to go to the beach. This apartments will be ok for adults, or, maybe, for a family with one kid. The rest was fine beautiful sea, gorgeos vievs, sunny wether. Thank's for all!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
24. 7. 2024.

Sjajno mjesto, lijep pogled, divni vlasnici. Malo udaljeno od plaže, ali mi ne smeta jer je plaža čista i opuštena, nema gužve. Preporučam. Sigurno ću se vratiti sljedeće godine

Wspaniałe miejsce, ładnie widoki, właścicieli wspaniałe. Trochę daleko do plaży ale to nie przeszkadza ponieważ plaża jest czysta i luźna nie ma tłumu ludzi. Polecam. Na pewno wrócę na następny rok

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5