Rezultati pretrage Uži izbor
Medići (Omiš) » AS-1046-a

Studio apartman s terasom i pogledom na more Medići, Omiš | AS-1046-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
70 m
-10% Akcijski popust Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 19m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 19 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    2 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 70 m, stepenice: 63)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 11 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 81 € - 109 €


U istoj zgradi

Kuća 1046 u mjestu Medići, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (4), Apartman (2) i udaljena je 70 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da ima više smještajnih jedinica, za vrijeme vašeg boravka vjerojatno će u kući boraviti i drugi gosti. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
11 km (Omiš) 70 m 70 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
28. 7. 2023.

:ljubav:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 7. 2023.

Vrlo dobro opremljena kuhinja, nov namještaj, sve čisto. Draga domaćice. Veliko parkiralište, parkiranje nije bilo problem. Plaža je dostupna stepenicama, prilično velikim.

Veľmi dobre vybavená kuchyňa, nábytok nový, všetko čisté. Milá domáca. Veľké parkovisko, nebol problém parkovať. Pláž prístupná cez schody, dosť veľká.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 6. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
13. 8. 2019.

Objekt ne daje prigovore što se tiče opreme je nedostatak kotlića, a grijanje vode na električnom štednjaku uzrokuje dodatno zagrijavanje prostorije. Što se tiče TV-a, nema programa na poljskom, npr. TV Polonia. U opisu objekta nalazi se restoran u blizini, koji je nažalost zatvoren 4 godine. Nitko nije ispravio ove podatke - najbliži restoran udaljen je oko 3 km i tamo morate automobilom jer nema kolnika. : Nice:

Obiekt nie budzi żadnych zastrzeżeń, co do wyposażenia to brak czajnika a grzanie wody na kuchence elektrycznej powoduje dodatkowe nagrzewanie pomieszczenia. Jeśli chodzi o TV to nie ma żadnego programu w języku polskim np. TV Polonia. W opisie lokalizacji obiektu w jego pobliżu figuruje restauracja, kt,ora niestety jest nieczynna od 4 lat. Nikt nie sprostował tej informacji- najbliższa restauracja znajduje się w odległości ok. 3 km i trzeba tam jechać samochodem, bo nie ma tam chodników.:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
10. 6. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 7. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 6. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
13. 8. 2017.

Pros: kuhinja s posuđem i alata su dobro opremljeni s okolnim plažama su vrlo dobri kontra: iznenađen tri puta mravi u kupaonici s nositeljem wc papira u smeće krov nije bio zamijenjen ručnika tijekom razdoblja od 10 km, klima je zastarjela i preglasan bio zidovi su vrlo oni su bili tanki, susjedi iz svih áthallatszott opreme wc ventilaciju ne rade i odsutnost prozora, bilo je neugodno zajedničkom smeće je gotovo uvijek pun, ali bi mogao biti sljedeći staviti smeće na fotografije za nadogradnju bi bilo prikladno jer, budući da njihove građevinske narasla stabla, skrivajući pogled

Pozitívumok: a konyharész edényekkel és eszközökkel jól felszerelt a környező strandok nagyon jók Negatívumok: háromszor lepték el a hangyák a fürdőszobát a WC papír tartó a szemetes teteje volt a 10 éjszakás időtartam alatt nem cserélték a törölközőket a klíma elavult és túl hangos volt a falak nagyon vékonyak voltak, a szomszédokból minden áthallatszott a WC szellőztető berendezése nem működött és ablak híján ez kellemetlen volt a közös kuka szinte mindig tele volt, csak mellé lehetett tenni a szemetet a fotókat frissíteni lenne célszerű, mert a készítésük óta megnőttek a fák, eltakarva a kilátást

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
14. 6. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
13. 2. 2017.

Sve jako puno. Komforan stan s pogledom na more, prijateljski i korisni domaćina, velike plaže. Hvala!

Все очень понравилось. Уютные апартаменты с видом на море, приветливые и отзывчивые хозяева, отличный пляж. Спасибо!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3