Rezultati pretrage Uži izbor
Mimice (Omiš) » A-14230-a

Trosobni apartman s terasom i pogledom na more Mimice, Omiš | A-14230-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
60 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, te u dnevnom boravku, unutar 79m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Kroz terasu rezervirane smještajne jedinice prolaze i drugi gosti ili domaćini.

  • Apartman
    Površina: 79 m2 + 30 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 8
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    10 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    4 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    4 m2
    Tuš
  • Kupaonica 3
    4 m2
    Tuš
  • Terasa 1
    15 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    15 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže ne prolazi cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 60 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 350m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 13.4 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 180 € - 293 €


U istoj zgradi

Kuća 14230 u mjestu Mimice, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 60 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. U kući ne borave domaćini.

Udaljenosti:
13.4 km (Omiš) 60 m 60 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,50 Domaćin 4,50
18. 8. 2023.

Uredan stan sa lijepom terasom i pogledom. Bili smo zadovoljni.

Schludny apartament z ładnym tarasem i widokiem. Byliśmy zadowoleni.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
2. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
2. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 7. 2023.

Ovdje smo proveli 10 dana. Sve je bilo super. Apartman je potpuno pogodan za 4, ali i 5-6 osoba. Vrt je također dobro opremljen sa stolom za blagovanje i prostorom za roštilj. Ako se želite istuširati nakon kupanja u moru, ne morate ulaziti u apartman jer postoji i vanjski tuš. Pogled je prekrasan na more i otok Brač. Kuća ima privatnu plažu udaljenu 300 m (203 stepenice) Dijeli se s još 4 kuće, tako da ima dovoljno mjesta za svaku od njih. U krugu od 10 km nalaze se Omiš i Baška Voda. Jedina mana: ne možete dobiti iznajmljivača s navedenim brojem telefona i e-mail adresom.

Wir haben 10 Tage hier verbracht. Alles war super. Wohnung ist total geeignet für 4,aber sogar 5-6 Personen. Garten ist auch gut ausgestattet mit Esstisch und Grillplatz. Wenn du nach dem baden im Meer duschen willst,muss du nicht in Wohnung rein,weil es ein Aussendusche auch gibts. Die Aussicht ist wunderschön auf das Meer und auf die Insel Brac. Das Haus verfügt ein private Strand,300 m entfernt(203 Treppe).Es wird mit noch 4 Haus gemeinsam genutzt,also jede findet genügender Platz. Im 10 km Umkreis befindet sich Omis und Baska Voda. Einzige Nachteil: mit gegebene Telefonnummer und E-mail Adresse kann man nicht den Vermieter erreichen.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
19. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
7. 9. 2022.

Gospodin Roman Kováčik je to vrlo precizno opisao. Nema se što dodati.

Veľmi presne to popísal p- Roman Kováčik. Nie je čo dodať.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 7. 2022.

Prvi put smo bili u Mimicama. Tko traži mir i male, nenapučene plaže, ovdje će to pronaći. Još jedna prednost je blizina izletišta Brela, Baške Vode, Makarske i grada Omiša koje možete posjetiti. Nas četvero boravilo je u aplikaciji, što se preporučuje zbog 1 kupaonice. Apartman je bio čist i odgovarao je opisu. Nedostatkom bih nazvao otežan ulazak i izlazak manje vještog vozača na parking ispod glavne ceste. U opisu plaže i apartmana također bi bilo ispravno dodati malu, ali za nekoga svakako vrlo važnu informaciju da je ovdje potrebno svladati puno stepenica svaki dan. Od parkinga do aplikacije ima dosta koraka kao i od aplikacije do plaže. Nama to nije toliko smetalo, ali ovdje mogu doći gosti sa zdravstvenim ograničenjima, starije osobe, roditelji s malom djecom i sl. koje može ometati. Do plaže na koju smo išli vodile su betonske šetnice i stepenice. Od plaže do aplikacije ima 200 koraka i to morate uzeti u obzir prilikom posjeta. Svidio nam se boravak i okruženje, a preporučamo i onima kojima ne smetaju stepenice (nije ništa strašno).

V Mimiciach sme boli prvý krát. Kto hľadá kľud a maličké nepreľudnené pláže ten to tu nájde. Výhodou je aj blízkosť letovísk Brela, Baška Voda, Makarska a mesto Omiš ktoré môžete navštíviť. V app sme boli ubytovaní štyria čo vzhĺadom na 1 kúpeľku doporučujeme. Appartmán bol čistý a zodpovedal popisu. Za nevýhody by som označil pre menej zručnejšieho vodiča obtiažnejšie vchádzanie a vychádzanie z parkovacieho miesta pod hlavnou cestou. V popise pláži a apartmánu by bolo tiež korektné doplniť malú ale pre niekoho určite dosť podstatnú informáciu že je tu potrebné každý deň zvládnuť dosť schodov. S parkovacieho miesta do app ako aj z app na pláž je to dosť schodov. Nám to až tak nevadilo ale môžu sem príst hostia so zdravotným obmedzením, starší ľudia, rodičia s malými deťmi pod. ktorým to môže prekážať. Na pláž na ktorú sme chodili viedli vybetonované chodníky a schody. Z pláže do app je to 200 schodov a treba s tým pri návšteve rátať. Pobyt a prostredie sa nám páčilo a komu neprekážajú schody (nie je to nič strašné) doporučujeme.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
7. 7. 2022.

Lijep i dobro opremljen stan. Vlasnik je stvarno uslužan i ljubazan. Plaža je blizu i pogled je apsolutno nevjerojatan

Beautiful and well equiped apartment. The owner is really helpful and nice. The beach is near and the view is absolutely awsome

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 7. 2021.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5