Rezultati pretrage Uži izbor
Mimice (Omiš) » A-2972-c

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Mimice, Omiš | A-2972-c

80 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 73m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Apartman
    Površina: 73 m2 + 17 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 5
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Blagovaonica
    30 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Krevet
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    13 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon
    17 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 80 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 12 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 211 € - 338 €


U istoj zgradi

Kuća 2972 u mjestu Mimice, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 50 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
12 km (Omiš) 50 m 80 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
11. 8. 2020.

Zanimljivo mjesto na litici odmah iznad plaže. Do vode ste za 2 minute i jednostavno možete istrčati u kupaćem kostimu. Možete birati između 4 plaže koje su odmah do kuće. Ne treba više tražiti, jer su ove plaže sjajne. U mjestu Mimice nećete naći nijednu dječju atrakciju, pa tko traži aktivnosti za djecu u obliku pedalina, atrakcija na naduvavanje itd. Mora se voziti oko 12 minuta autom do Brela ili Baške vode. Ugostiteljstvo je moguće u restoranu odmah pored apartmana, više cijene i prosjek u gastronomiji. Voljeli smo ići do Brela u susjedstvo po hranu. Što se tiče samog smještaja: to je manji rekreacijski objekt, unutar malog kompleksa nalazi se nekoliko apartmana, ali ima puno prostora. Kao minus u našem stanu vidim NEPOTREBNOST roštiljanja, donio sam vlastiti električni grill, ali je gazdarica zabranila njegovo korištenje na terasi stana prvih nekoliko dana s činjenicom da se u vrtu dolje u vrtu nalazi roštilj "sjenica" - nekako sam zaboravio da ovaj paviljon za roštilj sam je neprestano zauzet jer živi na ovom području zajedno s vama. Dakle, čini se da najavljeni roštilj, u naših 12 dana ovdje, nikad nije korišten u drugom stanu, jer to jednostavno nije moguće. Kao veliki veliki minus vidim sudjelovanje obitelji iznajmljivača, uvijek ga možete vidjeti, on još uvijek trči jer živi u sobi na rubu, kuhinja je u sobi s druge strane kompleksa, itd .. pa tko traži privatnost i mir, ovdje neće vidjeti u potpunosti , Zanimljivo je da drugog smještenog zapravo ne doživljavate koliko gazdar i njegova obitelj. Stan je bio čist i prilično dobro namješten. Dvostruki kreveti su stariji i umjesto letvica nalaze se komadi starih ormara! : lol: Kupaonica je potpuno nova, ali s pokvarenom perilicom rublja. Bilo je i problema s parkiranjem 2 automobila, kada je stanodavac nakon 2 dana trebao pod svaku cijenu jedan automobil da bi se srušio u garažu, što je zahtijevalo demontiranje lijesa na krovu, ali ništa veliko. Besplatni klima uređaj bio je veliko zadovoljstvo. Večernju zabavu opet je ograničio domaćin, u trenutku kada djeca lete ili se više zabavljate, upozorava vas domaćin, čak i prije 22 sata. Preporučam umjesto toga, ali morate uzeti u obzir te negativne navode. Mučila nas je sveukupna umjerenost domaće obitelji, to pokvari dojam, jer se osjećate tako ekstra i nepoželjno u mjestu. Prednji stan na ulazu čini nam se boljim jer imate više privatnosti iako ste na samom ulazu u kompleks.

Zajímavé místo na útesu těsně nad pláží. U vody jste do 2 minut a dá se jen tak vyběhnout v plavkách. Na výběr máte ze 4 pláží, které jsou ihned u domu. Není třeba hledat další, protože tyto pláže jsou skvělé. V lokalitě Mimice nenajdete žádné dětské atrakce, proto kdo hledá vyžití pro děti v podobě šlapadel, nafukovacích atrakcí atd.. musí popojet cca 12 minut autem na Brelu, nebo Baška voda. Stravování je možné v restauraci ihned u apartmánu, vyšší ceny a průměr v gastronomii. Na jídlo se nám líbilo jezdit spíše vedle do Brely. Co se týče samotného ubytování: jde o menší rekreační zařízení, uvnitř malého areálu je hned několik apartmánů, ale místa je zde dostatek. Jako mínus u našeho apartmánu vidím NEMOŽNOST grillovat, dovezl jsem si vlastní elektrický grill, ale pan domácí zakázal jeho používání na terase apartmánu ihned první dny s tím, že dole v zahradě je k dispozici grillovací "altánek" - jaksi již zapomenul na to, že tento grilovací altánek sám nepřetržitě okupuje, protože v tomto areálu bydlí společně s vámi. Takže avizovaný grill jako by nebyl, za našich 12 dnů zde, nebyl ani jednou použit jiným apartmánem, jelikož to prostě možné není. Jako celkové velké mínus vidím právě účast rodiny pana domácího, neustále ho vidíte, je furt v chodu jelikož sám bydlí v místnosti na kraji, kuchyň má zase v místnosti na druhé straně areálu atd..takže kdo hledá soukromí a klid, zde se zcela nedočká. Zajímavé je to, že defakto nevnímáte ostatní ubytované tolik jako domácího a jeho rodinu. Apartmán byl čistý a celkem dostatečně zařízený. Manželské postele jsou starší a místo roštů jsou umístěny kusy starých skříní ! :lol: Koupelna je zcela nová, ale s nefunkční pračkou. Problém byl i s parkováním 2 automobilů, kdy pan domácí po 2 dnech měl potřebu jedno auto za každou cenu narvat do garáže, což vyžadovalo demontáž rakve na střeše, nic zásadního však. Klimatizace zdarma bylo velkým potěšením. Večerní zábava byla opět limitována domácím, v okamžiku kdy děti lítají, nebo se více bavíte jste upozornění rodinou domácího a to i před 22 hodinou. Já místo doporučuji, ale je třeba brát na vědomí tyto negativa. Vadila nám celková odměřenost domácí rodiny, kazí to dojem, jelikož se v místě cítíte tak nějak navíc a nevítaně. Lepší se nám zdá přední apartmán u vchodu jelikož máte větší soukromí a to i přes to, že jste přímo u vchodu do areálku.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
18. 8. 2020.

Dear guest, the house owner would like to say that upon your arrival you were informed where a place for barbecue was, which is always available for guests to use. Barbecue on the terrace and other places on the property is dangerous and not allowed due to the possibility of fire. The house owners live on the same property, but in a house that is located 25 meters away and the guests are in a separate house with a separate entrance. They would like to point out that all guests have to respect the house rules which are specified by the tourist board, and they warned you about that. Also upon arrival, house owners asked if you need help managing the electronic devices in their apartment. They are sorry you did not ask them for help and information on how to use the washing machine (which was in order), but only informed them about it upon your departure. Regarding your remark about having to move your car, guests usually want to park their car in the garage so that it is not in the sun. House owner would also like to point out that after your departure they found few broken chairs, drawers and unclean apartment. We are sorry if you decided to give a bad review because the owner just wanted everyone to respect the house rules.

Poštovani gost, vlasnik kuće želio bi vam reći da ste po dolasku bili obaviješteni gdje je mjesto za roštilj, koje je gostima uvijek na raspolaganju. Roštilj na terasi i drugim mjestima na imanju opasan je i nije dopušten zbog mogućnosti požara. Vlasnici kuća žive na istom imanju, ali u kući koja je udaljena 25 metara, a gosti su u zasebnoj kući sa zasebnim ulazom. Željeli bi napomenuti da svi gosti moraju poštivati kućni red koji je odredila turistička zajednica i na to su vas upozorili. Također po dolasku, vlasnici kuća pitali su vam treba li pomoć u upravljanju elektroničkim uređajima u njihovom stanu. Žao im je što ih niste pitali za pomoć i informacije o tome kako koristiti perilicu rublja (koja je bila u redu), nego ste ih obavijestili o tome samo po odlasku. U vezi s vašom primjedbom da morate premjestiti automobil, gosti obično žele parkirati svoj automobil u garaži kako ne bi bio na suncu. Vlasnik kuće također bi želio istaknuti da su nakon vašeg odlaska pronašli nekoliko razbijenih stolica, ladica i nečisti stan. Žao nam je ako ste odlučili dati lošu ocjenu, jer je vlasnik samo želio da svi poštuju kućni red.

Pročitaj više
20. 8. 2019.

Bilo je svakog razloga. Parking je dovoljno velik s velikim automobilom, a neposrednost i korisnost objekta su primjerni.

Minden ok volt. A parkolás nagy autóval eléggé necces.A szállásadó közvetlensége és segítő készsége példa mutató.Érdemes meggyőződni.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
31. 7. 2019.

Voljeli smo boravak u ovom apartmanu. Bila je prostrana, čista i s prekrasnom terasom i pogledom. Naš se sin također volio igrati u vrtu. Obližnja plaža bila je fantastična i savršena za djecu. Domaćin je bio vrlo susretljiv i susretljiv. Voljeli bismo se vratiti jednog dana i definitivno preporučujemo boravak ovdje!

We loved our stay at this apartment. It was spacious, clean and with a wonderful terrace and view. Our son also loved playing in the garden. The nearby beach was fantastic and perfect for children. The host was very acomodating and friendly. We would love to come back one day and we definitely recomend staying here!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 8. 2018.

: inlove :: inlove:

:inlove: :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 7. 2018.

Sve što je opisano, velika terasa na sjenovitom mjestu ostaje otkrivenja. preporučiti

Wszystko zgodne z opisem, super taras w zacienionym miejscu pobyt rewelacja. Polecam

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 7. 2018.

Vrlo sam zadovoljan boravkom. Stan vrlo dobro opremljen, lijep vrt i terasa s prekrasnim pogledom. Domaćini lijepo, sretni su odgovoriti. Područje je vrlo mirno, grad je šarmantan. Svakako mi preporučujem:)

Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Apartament bardzo dobrze wyposazony, piekny ogrod i taras ze wspanialym widokiem. Gospodarze mili, chetnie udzielajacy odpowedzi. Okolica bardzo spokojna, miejscowość urokliwa. Zdecydowanie polecam:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
13. 6. 2018.

<3 bili smo ovdje s našom obitelji 1. Tjedan lipnja u ovom stanu. Za one koji traže miran odmor i nemojte im smetati od grada, oni moraju ići ... Apsolutna ljepota. Smještaj je vjerojatno ljepši od fotografija. Ono što smo vidjeli u susjedstvu, stan je bio na najboljem mjestu, lijepo uređeni vrt bio je poput oaze, jer bor nije dopustio suncu i toplinu u vrtu. Vanjski vrtni tuš, stroj za pranje rublja, roštilj s prostorom za sjedenje, dvije terase .. Jedan s pogledom na more. Klupa u vrtu s pogledom na drugu stranu .. Nemamo ništa za cenzuru. Osim opreme apartmana. Puno posuda, posuđa svega što vam je potrebno za ugodan kuhanje. Svi proizvodi za čišćenje i čišćenje dostupni su. Svugdje lijepo čist i mirisan. Mala pizzeria odmah ispod apartmana. Na prekrasnoj plaži je brdo malih komada. Trgovina je udaljena oko 500 metara. Sve je savršeno.<3, kao i posredničke usluge.<3 top top top Ivča s obitelji

<3 byli jsme zde s rodinou 1. Týden června v tomto apartmánu. Pro ty, co hledají klidnou dovolenou a nevadí jim ze do města musí zajet... Naprostá nádhera. Ubytování je snad i hezčí, než na fotkách. Co jsme viděli v okolí, apartmán byl na nejlepším místě, krásně udržovaná zahrada byla jako oáza, protože borovice nepustily sluníčko a vedro na zahradu. Venkovní sprcha na zahradě, šňůry na prádlo, gril s posezením, dvě terasy.. Jedna s výhledem na moře. Lavička na zahradě s výhledem na druhou stranu.. Nemáme co vytknout. Stejně tak vybavení apartmánů. Spousta hrnců, pánví všeho co je potřeba pro pohodlné vaření. Všechny mycí a čistící prostředky k dispozici. Všude krásně čisto a voňavo. Malá pizzerie hned pod apartmánem. Na nádhernou pláž je to z kopecka kousíček. Obchod asi 500 metrů. Vše dokonalé. <3 stejně tak služby zprostředkovatele. <3 top top top Ivča s rodinou

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 8. 2017.

Smještaj i smještaj stojim vrlo dobro. Domaćini su vrlo lijepi, a ne nametljivi. Plaža je vrlo blizu plaže vrlo lijepo, ali se događa da će turisti zaboraviti uzeti otpada nakon sebe što stvara neku nelagodu. Vrlo mala i tiha mjesta na licu mjesta su restorani, trgovina konzum, zaliha povrća. Apartman je pogodan za obitelji s djecom, jer ima veliko, stabalo i ograđeno dvorište gdje se možete opustiti od vrućine sunca.

Zakwaterowanie jak i pobyt oceniam bardzo dobrze. Gospodarze bardzo mili nie natrętni. Do plaży bardzo blisko sama plaża bardzo ładna ale zdarza się, że turyści zapomną zabrać śmieci po sobie co stwarza pewien dyskomfort. Miejscowość bardzo mała i spokojna na miejscu są restauracje, sklep konzum, stragan z warzywami. Apartament nadaje się dla rodzin z dziećmi ponieważ posiada duże, zadrzewione i ogrodzone podwórko na którym można odpocząć od skwaru południowego słońca.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
21. 7. 2017.

Pozdrav, možemo samo pohvale i chvalit.Vas pristup korisnicima savršenih, u vrijeme kada će nas obavijestiti kada razgovarati s domaćim atd.Jak kaže, okrećući se, zvuk onako kako glatko. : Inlove::)

Dobry den,muzeme jen chvalit a chvalit.Vas pristup k zakaznikum perfektni,vcas jste nas informovali kdy se ozvat domacimu atd.Jak se rika ,klapalo to jak na dratkach. :inlove: :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
4. 9. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5