Rezultati pretrage Uži izbor
Nemira (Omiš) » AS-2782-c

Studio apartman uz plažu Nemira, Omiš | AS-2782-c

4,6/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
50 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 29m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 29 m2 + 3 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    8 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    15 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    3 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 50 m, stepenice: 58)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 2 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 2782 u mjestu Nemira, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (7), Studio (2) i udaljena je 50 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
2 km (Omiš) 50 m 50 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,60 Smještaj 4,40 Domaćin 4,90
14. 1. 2024.

2023. godine Božić i Novu godinu proveli smo na ovom prekrasnom mjestu. Sa sobom smo poveli četiri psa koje su vlasnici srdačno dočekali. Domaćini su jako ljubazni i dragi ljudi, čak su nam dali i poklon za Novu godinu, a čak su i psi dobili poslasticu!!!<3 I mi smo bili jako zadovoljni smještajem, a ono što nam se jako svidjelo je to što živimo na drugom katu, no dizajn nam je omogućavao izlazak na ulicu bez penjanja stepenicama, što je bila velika prednost za pse. Opremljenost apartmana je bila adekvatna.Preporučam svima.koji više vole vrijednost za novac nego luksuz.:)

2023-ban a karácsonyt, és a szilvesztert töltöttük ezen a csodálatos helyen. Négy kutyust vittünk magunkkal akiket nagy szeretettel fogadtak a tulajdonosok. A házigazdák nagyon szimpatikus, kedves emberek, még ajándékkal is kedveskedtek szilveszter alkalmával, és még a kutyusok is kaptak jutalomfalatot!!! <3 A szállással is nagyon meg voltunk elégedve, és ami nagyon tetszett, hogy a második szinten laktunk, de a kialakítás lehetővé tette, hogy lépcsőzés nélkül jussunk ki az utcára, ami a kutyáknál nagy előnyt jelentett Az apartman felszereltsége megfelelő volt, Mindenkinek ajánlom, aki nem a luxust, hanem az ár-érték arányt részesíti előnyben.:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
29. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 9. 2023.

Vrlo lijep smještaj, uključujući i domaćicu.

Velmi pěkné ubytování , včetně paní domácí.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 8. 2022.

:ljubav:<3

:inlove: <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2022.

Smještaj je super! Ljubazni, uslužni domaćini. Prekrasan pogled na more😍 "madagaskar"😁.

Szuper a szállás! Kedves, segitőkész házigazdák. Gyönyörű kilátás a tengerre😍 A “madagascar”😁.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 8. 2022.

Savršena lokacija, 5 km do Omiša, do ribarnice, prva linija obale, plaža je blizu apartmana, privatna nizbrdica do nje, prekrasan pogled, prostran apartman, klima je bila samo u jednoj spavaćoj sobi, druga je imala samo ventilator koji smo koristili za raspršivanje hladnog zraka iz hodnika, bilo je ugodno jer druga spavaća soba nije na strani izravnog sunca. Domaćin je bio ljubazan i susretljiv. Druga kupaonica imala je blagi miris kanalizacije.

Perfect location, 5 km to Omis, to fish market, first line of coastline, beach is near appartments, private downhill to it, beautiful view, spacious appartment, the air condition was only in one bedroom, the other just had fan which we used to disperse the сold air from corridor, it was comfort because the second bedroom isn`t in direct sun side. Host was kind and friendly. Second bathroom had small smell of sewage.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
17. 8. 2021.

;)

;)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
20. 8. 2019.

Stan je lijepo čist, ali vrlo topao. Cijeli dan peče zid. Pored nje je asfalt i lijepo veliko parkiralište, koje cijeli dan preplavljuje vrućina. Na parkiralište restorana doći će automobili do i od ponoći. Vrlo bučno. Klima uređaj je na tako lošem mjestu da gura hladnoću na krevet, vanjska jedinica je postavljena na zid male sobe, koji je vrlo glasan. Ako uključite klimu, nećete moći sjesti na zatvoreni popločani dio dvorišta jer će tamo gurnuti vrućinu. Kupaonica grozno miriše. Obala je jako lijepa i tiha.

Az apartman szép tiszta, de nagyon meleg. Egész nap süti a nap valamelyik falát. Mellette aszfalt és egy jó nagy betonparkoló, ami egész nap árasztja a meleget. Az étterem parkolója miatt éjfélig jönnek-mennek az autók. Nagyon zajos. A klíma olyan rossz helyen van, hogy az ágyra tolja a hideget, a kültéri egység a kisszoba falára van felrakva, ami nagyon hangosan zúg. Ha a klímát bekapcsolod, addig nem ülhetsz a zárt teraszra, mert oda tolja a meleget. A fürdőszoba rettenetesen csatornaszagú. A part nagyon szép és csendes.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
A-2782-g Anonimno
12. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5