Rezultati pretrage Uži izbor
Nemira (Omiš) » A-2828-e

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Nemira, Omiš | A-2828-e

4,0/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
100 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 39m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 39 m2 + 12 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    18 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    12 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 100 m)
    Pješčana (udaljenost: 3000m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 3 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 2828 u mjestu Nemira, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (2), Apartman (5) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
3 km (Omiš) 100 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,00 Smještaj 3,70 Domaćin 4,30
17. 9. 2023.

Proveli smo vrijeme u prelijepom ambijentu prekrasne Dalmacije, bili smo zadovoljni, i sigurno ćemo opet doći da crpimo energiju iz prekrasne prirode i okoliša. Hrvatska je naše srce ❤️

Stravili sme čas v krasnom prostredi nadhernej Dalmacie,boli sme spokojnī,a isto zavitame opät načerpat energiu z nadhernej prirody a prostredia,.Chorvatsko je naša srdcovka❤️

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 9. 2023.

Mjesto za ljude koji ne planiraju koristiti kuhinju, minimalna oprema, meni veliki minus, čisto, klima nije baš dobra na visokim temperaturama, općenito nema zabrane pušenja u cijeloj kući, što je nedopustivo za njih, čista posteljina se mijenja i ručnici su bili ok, mala terasa na prvom katu je bila loša za provođenje vremena s obitelji, bilo je lijepo, ali svakako ću posjetiti druga mjesta.

Miejsce dla osób które nie planują korzystać z kuchni, wyposażenie minimum jak dla mni duży minus , czysto, przy wysokich temperaturach klima radzi sobie kiepsko, ogólnie w całym domu nie ma zakazu palenia papierosów co dla nie jest nie do przyjęcia, czysta pościel ma zmianę i reczniki to oki, mały taras na piętrze kiepsko było spędzać czas z rodziną, miło było ale na pewno odwiedzę inne miejsca.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
2. 8. 2023.

Poštovani, apartman je lijepo uređen, čist, s lijepim pogledom. Vlasnica apartmana je vrlo susretljiva. Nedostajalo nam je više hlada na plaži. Lijepi pozdrav.

Spoštovani, apartma je lepo urejen, čist, z lepim razgledom. Lastnica apartmaja je zelo odzivna. Na plaži sva pogrešala več sence. Lep pozdrav.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
1. 8. 2023.

Jako dobro,preporučam.Sve kao što je opisano,prekrasan pogled na more i planine.Mirno susjedstvo,blizu trgovine i restorana. Šljunčana plaža, kratki plićak, raste drveće ispod kojeg se možete sakriti od vrućine.

Bardzo dobrze,polecam.Wszystko zgodnie z opisem,piękny widok na morze i góry.Spokojna okolica,blisko do sklepu i restauracji. Plaż żwirowa, krótka płytkość,rosną drzewa pod ,którymi można się schować przed upałem.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
13. 9. 2022.

Uspješan odmor u Hrvatskoj. Iz smještaja se pruža prekrasan pogled na planine i more. Vlasnik fin i ljubazan. Ali stan treba renovirati. Posebno kupaonica. Nije bilo pegle, sušila za kosu i perilice rublja.

Successful holidays in Croatia. Beautiful views of the mountains and the sea from the accommodation. The owner nice and kind. But the apartment needs renovation. Especially the bathroom. There was no iron, hair dryer and washing machine.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
9. 9. 2022.

Vrlo lijepo mjesto! Blizina Omiša. Pogled na more, blizina restorana i trgovine.

Bardzo piękne miejsce! Blisko do Omis. Widok na morze, blisko do restauracji i sklepu.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
21. 8. 2022.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
29. 8. 2021.

Stan je vrlo maštovito i praktično namješten i čist, pogled s balkona je raskošan! Plaža je blizu, može joj se prići blago strmom cestom, ali šetnja nije previše stresna. Nekoliko minuta je trgovina, sve je dostupno.Super mjesto!<3

A lakás nagyon ötletesen és praktikusan berendezett és tiszta volt, a kilátás az erkélyről pazar! A strand közel van, kissé meredek úton lehet megközelíteni, de nem túl megterhelő a séta. Pár percre van egy kisbolt, minden kapható.Szuper hely!<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5