Rezultati pretrage Uži izbor
Pisak (Omiš) » A-1009-b

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Pisak, Omiš | A-1009-b

3,3/5 (Dobro)
250 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 37m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica koristi zajedničku terasu.

  • Apartman
    Površina: 37 m2 + 6 m2 (2 x balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    8 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    8 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon 1
    4 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon 2
    2 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 250 m, stepenice: 110)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 118 € - 134 €


U istoj zgradi

Kuća 1009 u mjestu Pisak, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 250 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
250 m 250 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,30 Smještaj 3,00 Domaćin 3,50
28. 8. 2021.

Stan nas je razočarao, nije bilo opreme koja je drugdje sasvim uobičajena. Nedostajao nam je kuhalo za vodu, sapun u kupaonici, staklenka za posuđe, kuhinjske krpe, rezervni dijelovi. vrećice u košari, dali su samo 1 smotuljak WC -a. papir za cijeli tjedan za 4 osobe ... Na zahtjev su nam dali ručnike, 2 vrećice i sapun, ali WC. papira i proljeća, kažemo da moramo otići u supermarket da se kupimo. Klima, koja je bila uz naknadu, nije nam puno pomogla, sobe se jedva hlade, jer se jedinica nalazi u hodniku iznad ulaza. vrata i sobe su joj daleko. Kad je jako vruće, u prostorijama je vruće čak i po klimi. U jednoj maloj prostoriji, u koju hladnoća od klime uopće ne dolazi - već je iza ugla, čak ni balkon ne možete otvoriti širom. vrata zbog kreveta. Možemo samo pohvaliti pogled s balkona, veliku kuhinju i parking u garaži. Inače Pisak je prekrasan, bili smo ovdje treći put, ali definitivno se nećemo vratiti ovamo.:(

Apartmán nás zklamal, nebylo tam vybavení, ketré je jinde naprosto běžné. Chyběla nám tam varná konvice, mýdlo v koupelně, jar na nádobí, utěrky, náhr. sáčky do koše, dali pouze 1 ruličku toal. papíru na celý týden pro 4 lidi...Na vyžádání nám dali utěrky, 2 sáčky a mýdlo, ale toal. papír a jar si prý musíme dojít koupit do supermarketu sami. Klimatizace, která byla za poplatek, nám moc nepomohla, do pokojů se chlad skoro nedostane, protože jednotka je v předsíni nad vchod. dveřmi a pokoje jsou od ní daleko. Když je pak velké vedro, je horko uvnitř pokojů i při klima. V jednom malém pokoji, kam se chlad z klima vůbec nedostane - je totiž za rohem, nejdou ani dokořán otevřít balk. dveře kvůli posteli. Pochválit můžeme jen výhled z balkonu, velkou kuchyň a parkování v garáži. Jinak Pisak je krásný, byli jsme tu už potřetí, ale sem se rozhodně vracet nebudeme.:(

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
16. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
13. 8. 2020.

Pisak nam je najdraže mjesto, smještaj je bio čist, lijep, dovoljno velik za četveročlanu obitelj. Plaža je u blizini, bilo na gradu ili na drugoj strani (unutar 10 minuta hoda). Samo budite oprezni, od garaže od ulice do stana vodi oko 75 koraka: P Ali stepenicama nigdje u Pisku ne možete izbjeći. Preporučujemo za nas!

Pisak je naše oblíbené místo, ubytování bylo čisté, pěkné, dostatečně velké pro 4 člennou rodinu. Na pláž je to nedaleko, ať už na městskou nebo na druhou stranu (do 10 minut pěšky). Jen pozor, od garáže z ulice až do apartmánu vede cca 75 schodů:P Ale schodům se v Pisaku nevyhnete asi nikde. Za nás doporučujeme!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
20. 7. 2019.

:Lijepo:

:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 9. 2016.

super veliko zadovoljstvo, vrlo lijepo gazdarica i zlato:) Hvala

super velka spokojnost, velmi mila a zlata pani domaca :) dakujeme

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2016.

: D: D: D: D

:D :D :D :D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
24. 7. 2014.

Stan udoban, čist, lijep vlasnik, mali minus u obliku dodatne plaćene air-con i nedostatka WiFi, ali sve u svemu jako dobra ocjena mirne savjesti preporučiti:): osmijeh:

Kwatera przytulna, czysta, miła właścicielka, mały minus w postaci dodatkowo płatnej klimy i braku WIFI, ale ocena ogólna bardzo dobra z czystym sumieniem można polecić:):smile:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
6. 9. 2013.

Mjesto je lijepo, mirno, opuštajuće, a plaže su također prikladne, možete birati između velikog, središnje Strat ili tihim plažama daleko od centra. Trgovina i pekara nalaze se u selu. Smještaj je bio čist, iako je mala soba zapravo nije velika, vrata ne mogu biti u potpunosti benyitni krevet, ali san je bio potpuno u pravu. Kupaonica je bila pomalo zastarjelo i rijetki, nedostatak je da čak i mali prozor gleda preko sobi balkonu. Domaćin ljubazno Starica, ali nažalost to nije moguće urazumiti ni njemački ni engleski. Inače, sami uživali smo jako dobro, to je druga Pisakon naš odmor.:)

A hely szép, csendes, pihenésre alkalmas, a strandok is megfelelőek, lehet választani a népes, központi strad vagy a központtól távolabbi nyugis strandok között. Egy élelmiszer bolt és pékség is található a faluban. A szállás tiszta volt, bár a kicsi szoba az tényleg nem nagy, az ajtót az ágytól nem lehet teljesen benyitni, de alvásra teljesen megfelelő volt. A fürdőszoba kicsit elavul és szűkös volt, hátránya még hogy az ablaka a kicsi szoba erkélyére nézett. A vendéglátó idős hölgy kedves, de sajnos nem lehet vele szót érteni sem németül sem angolul. Egyébként mi nagyon jól éreztük magunkat,ez volt a második nyaralásunk Pisakon.:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
2. 9. 2007.

Istina je da je dom su dobri ljudi, ali oni bi mogli biti tamo jer je klima noću ili tijekom dana to ne bi mogao izdržati. Noć je bila 29 ° CA ima ove fotografije su sobe nije sve tako učinjeno, kao i sa slikama. Jedna soba je potpuno tamno-ustajale:. Kiss:

Je pravda že domáci sú milí ľudia ale mohli by tam dať klímu lebo v noci a ani cez deň sa to nedalo vydržať. V noci bolo 29°C.A ešte k týmto fotkám tie izby nie sú všetky tak spravené,vybavené ako je na fotkách. Jedna izba je úplne zatuchlá-tmavá.:kiss:

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
25. 7. 2007.

Apartman kako je opisano. Čista i funkcionalna. Još jedna prednost je garaža, tu je vrlo važno - na visokim temperaturama. Domaćini vrlo lijepo, njemačko govorno. Mali gradić, tiho i mirno - samo u vrijeme za blagdane za obitelji s malom djecom. Intimne plaže i čisto more dovoljno da se opustite i ne dosadi.

Apartament zgodny z opisem. Czysty i funkcjonalny. Dodatkowym atutem jest garaż, niezmiernie ważny właśnie tam - przy wysokich temperaturach. Gospodarze bardzo mili, niemieckojęzyczni. Miasteczko malutkie, ciche i spokojne - w sam raz na wakacje dla rodzin z małymi dziećmi. Kameralne plaże i czyste morze wystarczą, by odpocząć i się nie nudzić.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5