Rezultati pretrage Uži izbor
Pisak (Omiš) » A-2827-c

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Pisak, Omiš | A-2827-c

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
200 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 40m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 40 m2 + 11 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    16 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    12 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Fotelja
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    11 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 200 m, stepenice: 41)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 16 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 2827 u mjestu Pisak, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (5) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da ima više apartmana, postoji mogućnost dijeljenja kuće s drugim gostima. Tijekom vašeg boravka, domaćini će se nalaziti u kući.

Udaljenosti:
16 km (Omiš) 200 m 200 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 4,40 Domaćin 4,20
15. 8. 2023.

Lokacija apartmana gleda na more i blizu je centra. Pješačke plaže su u središtu Piska ili možete pronaći malu plažu iza mjesta, inače su ostale plaže označene znakom "Privatno". U smještaju za 1170 eura/10 dana, očekivao bih ručnike pune veličine, a ne one veličine za ruke. Činjenica da ste prisiljeni čistiti kuhinjsku opremu je bila neugodna, ali činjenica da wc papir za cca 3 eura/8 kom nije uključen u cijenu me iznenadila:lol: . Hladnjak je trebalo odlediti, a klima je radila napola, tako da sam nakon prvog čišćenja i servisiranja apartmana mogla početi uživati u odmoru :umoran: .

Umístění apartmánu je s výhledem na moře a blízkostí do centra. Docházkové pláže jsou v centru Pisaku a nebo za obcí se dá najít malá pláž, jinak je zbytek pláží označen cedulí "Soukromé". V ubytování za 1170Euro/10dní bych očekával plnohodnotné ručníky a ne velikosti na ruce. To, že jste si nuceni vyčistit vybavení kuchyně bylo nepříjemné, ale, že toaletní papír za cca 3Eura/8ks není v ceně mě zaskočila :lol: . Lednice byla potřeba odmrazit a klimatizace fungovala tak napůl, takže po prvotním úklidu a servisu apartmánu jsem si mohl začít užívat dovolené:tired: .

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
17. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 7. 2022.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
6. 9. 2016.

Stan je točno onako kako je opisano i pokazuju na fotografijama - vrlo dobrom stanju. Vlasnik je bio ugodan. Preporučujem ovaj stan.

Apartment was exactly as described and show on the photos - very good condition. The owner was pleasant. I recommend this apartment.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
16. 9. 2014.

U rujnu, kada smo bili tamo, pogodno za miran odmor: smile: More je divno i jasno: srce: To je mali, ima restorane, pekarnica, trgovina ... propustili smo samo bilo kiosk ili suvenirnica, koji nažalost nije : sad :. Vlasnik je vrlo prijateljski stan, ali lijepo i čisto. To je najbolje, međutim, terasa koja ima prekrasan pogled na more: srce: upravo kao na slikama: smile :. Uglavnom preporučuje za opuštajući odmor izvan sezone kako bi se izbjegle gužve na plažama. : Cool:

V septembru,ko smo bili tam,odlično za umirjene počitnice :smile: Morje je čudovito in čisto :heart: Mesto je majhno,ima restavracije,pekarno,trgovino...pogrešali smo le kak kiosk ali trgovinico s spominki,ki jih žal ni :sad: . Lastnica zelo prijazna, apartma pa lep in čist. Najboljša je pa terasa ki ima neverjeten pogled na morje :heart: točno tako kot na slikah :smile: . V glavnem priporočamo za mirne počitnice izven glavne sezone,da se izognete gneči na plažah. :cool:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2012.

Nice hotel, clean, nice vlasnik, ali ne govorite stranim nyelveket.Utolsó ne može ostati nakon 10 dana, čak i ako nemate tuš ili kupati u moru je moguće. Iznenađujuće je utvrđeno da više vlasnik zatvorio plaže, privatna plaža dizajnirani tako da ako stan je u ljudima, kao što je u ovom slučaju da je gazdarica nije u kartelu, možete zaraditi sebi odgovarajuću obalu dalje od toga male djece je vrlo nezgrapan 50 fokban.Az obale, što gazdarica pokazao daleko kb.150m je stan bio izuzetno smeće može puna opušaka, zapušten noktiju, odbačene plastične stolice, eksplodirala nakon pecanje s ribom, predložio mrtvih halakkal.A plaža, na taj način nije prikladno.

A szállás szép, tiszta, kedves a tulajdonos, de nem beszél idegen nyelveket.Utolsó napon 10 után nem lehet maradni, ha még fürdenél a tengerben sajnos nincsen tusolási lehetőség. Meglepődve tapasztaltuk, hogy több tulaj lezárta a partot, saját strandot kialakítva, így ha olyan apartmant vesz ki az ember, mint jelen esetben is hogy a házi néni nincs ebben a kartellben, akkor kereshetsz magadnak megfelelő partszakaszt jóval távolabb, ami kisgyermekekkel elég nehézkes az 50 fokban.Az a partszakasz, amit a házinéni mutatott, kb.150m-re volt az apartmantól, rendkívül szemetes volt, tele csikkekkel,rozsdás szöggel, eldobált műanyagszékekkel, halászat után szétbontott halakkal, döglött halakkal.A javasolt strand , íly módon nem voltmegfelelő.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5