Rezultati pretrage Uži izbor
Pisak (Omiš) » A-5975-b

Jednosobni apartman s balkonom i pogledom na more Pisak, Omiš | A-5975-b

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
300 m
-5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 27m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 27 m2 + 5 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    10 m2
  • Kuhinja
    1 m2
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Rešo
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
    1 x Fotelja
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 300 m, stepenice: 23)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 17 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 90 €


U istoj zgradi

Kuća 5975 u mjestu Pisak, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (6) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
17 km (Omiš) 300 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,70 Domaćin 4,70
11. 11. 2023.

Toplo preporučam smještaj kod gospođe Ksenje. Bili smo tamo u kolovozu i proveli vrlo ugodan odmor s našom djecom. Interijer je bio čist i ugodan, sve je radilo kako treba, kuhinjska oprema nam je omogućila da s lakoćom pripremamo obroke. Obroke smo jeli na balkonu i bilo je tiho i ugodno. Fotografije boje su u skladu sa stvarnim stanjem. Velika prednost apartmana je što se ne morate penjati nikakvim stepenicama, što nam je znatno olakšalo svu logistiku tijekom našeg boravka. Vlasnik je vrlo ljubazan i komunikativan, a specijaliteti gđe. Ksenje ručno rađeni vjerojatno su poznati u cijelom kraju:) Preporučam od srca!

Gorąco polecam kwaterę u pani Ksenji. Bylismy w sierpniu i spędziliśmy tam bardzo udane wakacje wraz z dziećmi. W środku czysto i przytulnie, wszystko działało jak należy, wyposażenie kuchni ze spokojem pozwoliło nam na przygotowanie posiłków. Same posiłki spożywaliśmy na balkonie i było cicho i przyjemnie. Zdjęcia apramentu są zgodne ze stanem faktycznym. Duży plus apartamentu jest taki, że nie trzeba pokonywać żadnych schodów, co ułatwiło nam bardzo wszelką logistykę podczas pobytu. Właściciel bardzo przyjazny i kontaktowy, a własnoręcznie produkowane specjały pani Ksenji są chyba znane w całej okolicy:) Polecam serdecznie!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
28. 8. 2021.

Vrlo lijep boravak. Na raspolaganju su nam bile praktički 3 terase, uključujući 2 s pogledom na more. Bilo je lijepo i čisto. Od srca preporučujemo:)

Bardzo miły pobyt. Mieliśmy do dyspozycji praktycznie 3 tarasy, w tym 2 z widokiem na morze. Było miło i czysto. Polecamy serdecznie:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2021.

Domaćica je jako ljubazna! Pogled na Pisak iz stana je odličan. Stan je opremljen svime što vam je potrebno. Jako nam se svidjelo - Veliko hvala Xeniji na otvorenom, toplom i prijateljskom gostoprimstvu, kažu Julia i Markus i obitelj<3

Die Gastgeberin ist sehr herzlich! Der Blick auf Pisak von der Wohnung aus ist großartig. Die Wohnung ist mit allem ausgestattet was man braucht. Es hat uns sehr gut gefallen - Vielen Dank an Xenia für die offene und herzliche und freundliche Gastlichkeit sagen Julia und Markus und Familie <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2021.

Odlična lokacija u blizini mora.

Super w miejscu, blisko do morza.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
4. 8. 2019.

<3<3<3<3: * Izvrsna, divna vlasnica, kućna revanš, savršen stan.

<3 <3 <3 <3 :* Przemiła , cudowna właścicielka, dom rewelacja, apartament idealny.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 8. 2018.

Bili smo vrlo razočarani stanom. U kuhinjici nije bilo prozora ili strujanja zraka, a samo električna ploča za kuhanje. Za posuđe bolje je da ne govorimo o tome. Za to nije bilo organizacije. Tuš nije dobro radio. Vruća voda nije mogla biti regulirana, spavati druge tragedije. Vrlo niski sloj ne zna što je bio presvučen materijalom koji je bio nepodnošljivo vruć. U osnovi, unatoč klimatizaciji, nismo mogli mirno odmoriti. Jedina pozitivna stvar je more. Ne mogu to preporučiti nikome. Domaćica za dobrotvorne svrhe bila je također ljubazna, ali mi se Talijani koriste drugačije. Žao mi je što to kažem, ali mi se ne žalimo. Čak smo i kamperi, ali nažalost za ovu godinu nismo mogli koristiti. Pozdrav, i ne želiš nas. : *:(

Siamo rimasti molto delusi dall'appartamento. Nel cucinotto non esisteva nessuna finestra o circolazione d'aria e solo una piastra elettrica per cucinare. Per le pentole meglio non parlarne. Non c'era nessuna organizzazione per questo. La doccia non funzionava bene. L'acqua calda non si poteva regolare .Per dormire altra tragedia. Il letto bassissimo non si sa di quale materia fosse rivestito che faceva un caldo insopportabile. Praticamente non riuscivamo nonostante l'aria condizionata a riposare in pace. L'unica cosa positiva il mare. Non posso consigliarlo così proprio a nessuno. La padrona di casa per carità è stata anche gentile ma noi italiani siamo abituati in modo diverso.. Dispiace dire così ma non siamo perone che ci lamentiamo. Addirittura siamo camperisti,ma purtroppo per quest'anno non lo abbiamo potuto usare. Un saluto e non ce ne vogliate. :* :(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3