Rezultati pretrage Uži izbor
Pisak (Omiš) » A-5975-c

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Pisak, Omiš | A-5975-c

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
300 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 24m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 24 m2 + 8 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    1 x Fotelja
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    3 m2
    Pogled na more
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 300 m, stepenice: 23)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 17 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 90 €


U istoj zgradi

Kuća 5975 u mjestu Pisak, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (6) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
17 km (Omiš) 300 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,60 Domaćin 4,80
18. 7. 2024.

Apartman nije tako velik, ali za četiri osobe je u redu. neke sjajne aspekte, na primjer vrlo velike hladnjake i zamrzivače. Lijep balkon za jelo iako je bilo jako vruće kad smo mi bili tamo. More 5 minuta nizbrdo, prekrasno. Grad ne nudi mnogo, ali je u redu ako želite ići na plažu

Appartamento non tanto grande, ma per quattro persone va bene. alcuni aspetti ottimi, ad esempio frigo e congelatori molto grandi. Bel balcone per mangiare anche se molto caldo quando siamo stati noi. Mare a 5 minuti di strada in discesa, bellissimo. Il paese non offre molto ma si sta bene se si vuole fare mare

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
11. 11. 2023.

Toplo preporučam smještaj kod gospođe Ksenje. Bili smo tamo u kolovozu i proveli vrlo ugodan odmor s našom djecom. Interijer je bio čist i ugodan, sve je radilo kako treba, kuhinjska oprema nam je omogućila da s lakoćom pripremamo obroke. Obroke smo jeli na balkonu i bilo je tiho i ugodno. Fotografije boje su u skladu sa stvarnim stanjem. Velika prednost apartmana je što se ne morate penjati nikakvim stepenicama, što nam je znatno olakšalo svu logistiku tijekom našeg boravka. Vlasnik je vrlo ljubazan i komunikativan, a specijaliteti gđe. Ksenje ručno rađeni vjerojatno su poznati u cijelom kraju:) Preporučam od srca!

Gorąco polecam kwaterę u pani Ksenji. Bylismy w sierpniu i spędziliśmy tam bardzo udane wakacje wraz z dziećmi. W środku czysto i przytulnie, wszystko działało jak należy, wyposażenie kuchni ze spokojem pozwoliło nam na przygotowanie posiłków. Same posiłki spożywaliśmy na balkonie i było cicho i przyjemnie. Zdjęcia apramentu są zgodne ze stanem faktycznym. Duży plus apartamentu jest taki, że nie trzeba pokonywać żadnych schodów, co ułatwiło nam bardzo wszelką logistykę podczas pobytu. Właściciel bardzo przyjazny i kontaktowy, a własnoręcznie produkowane specjały pani Ksenji są chyba znane w całej okolicy:) Polecam serdecznie!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
28. 8. 2021.

Vrlo lijep boravak. Na raspolaganju su nam bile praktički 3 terase, uključujući 2 s pogledom na more. Bilo je lijepo i čisto. Od srca preporučujemo:)

Bardzo miły pobyt. Mieliśmy do dyspozycji praktycznie 3 tarasy, w tym 2 z widokiem na morze. Było miło i czysto. Polecamy serdecznie:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2021.

Domaćica je jako ljubazna! Pogled na Pisak iz stana je odličan. Stan je opremljen svime što vam je potrebno. Jako nam se svidjelo - Veliko hvala Xeniji na otvorenom, toplom i prijateljskom gostoprimstvu, kažu Julia i Markus i obitelj<3

Die Gastgeberin ist sehr herzlich! Der Blick auf Pisak von der Wohnung aus ist großartig. Die Wohnung ist mit allem ausgestattet was man braucht. Es hat uns sehr gut gefallen - Vielen Dank an Xenia für die offene und herzliche und freundliche Gastlichkeit sagen Julia und Markus und Familie <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2021.

Odlična lokacija u blizini mora.

Super w miejscu, blisko do morza.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
4. 8. 2019.

<3<3<3<3: * Izvrsna, divna vlasnica, kućna revanš, savršen stan.

<3 <3 <3 <3 :* Przemiła , cudowna właścicielka, dom rewelacja, apartament idealny.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5