Rezultati pretrage Uži izbor
Stanići (Omiš) » A-1028-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Stanići, Omiš | A-1028-b

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
90 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 17 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    5 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Kada
  • Terasa
    17 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 90 m, stepenice: 187)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 81 € - 129 €


U istoj zgradi

Kuća 1028 u mjestu Stanići, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 90 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5 km (Omiš) 90 m 90 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
22. 8. 2024.

Naš je odmor bio najbolji, plaža s malo ljudi bila je ono što smo oduvijek željeli, vrlo ljubazan vlasnik, soba je bila vrlo čista, sve je bilo savršeno.

Unsere Urlaub war die beste,Strand mit wenig Leute war das was wir wollen immer,sehr nette Vermieter,zimmer war sehr sauber,alles perfekt.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 8. 2022.

Sjajan domaćin, smještaj vrlo čist i opremljen svime što trebate. Prekrasan pogled s balkona. Prikladno za plažu. Preporučam i pozdravljam Nenu i njegovu suprugu<3<3

Wspaniały gospodarz, zakwaterowanie bardzo czyste i wyposażone w to, co potrzeba. Piękny widok z balkonu. Plaża przyjazna. Polecam i pozdrawiam Neno i jego żonę <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
29. 9. 2021.

Od srca preporučujem! Predivan, nasmijan i vrlo ljubazan vlasnik.:) pravi domaćin. Stan je vrlo čist, uredan i dobro opremljen. Prekrasan pogled s balkona! Samo nekoliko koraka do plaže;) Mirno i mirno okruženje, idealno za obiteljski odmor.:)

Polecam serdecznie! Wspaniały, uśmiechnięty i bardzo życzliwy właściciel. :) prawdziwy gospodarz. Mieszkanie bardzo czyste, zadbane, dobrze wyposażone. Cudowny widok z balkonu! Do plaży jedyne kilka stopni ;) Okolica cicha ispokojna idealna na rodzinny wypoczynek. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 8. 2020.

Stan je opremljen bolje nego u opisu, postoje tanjurići, šalice, pribor za jelo, lonci, šalice itd., Nakon toga sve kao na slikama. Plinska i električna kuhinja, pećnica i hladnjak. Vlasnici su bili vrlo lijepi i uslužni, osjećali smo se kao naši djedovi i bake na odmoru! Jednostavno je super! Privatna plaža bila je savršena za našeg desetogodišnjeg sina, ne previše plitka, ne previše duboka za to, hladovina i sunce. Spuštanje stepenicama do plaže izvrstan je trening i dobro mjesto za fotografije. Nekoliko restorana u blizini, preporučujemo Espana - uvijek dobra i svježa hrana uz ljubaznu uslugu.

Kwatera wyposażona lepiej niż w opisie, są talerze, kubki, sztućce, garnki filiżanki itd. po za tym wszystko jak na zdjęciach. Kuchnia gazowa i elektryczna, piekarnik i lodówka. Właściciele bardzo mili i pomocni, czuliśmy się jak u swoich dziadków na wakacjach! Po prostu super! Prywatna plaża była idealna dla naszego 10 letniego syna nie za płytko, nie za głęboko do tego jest i cień i słońce. Zejście na plażę po schodach to doskonały trening a do tego dobre miejsce na fotki. W pobliżu kilka restauracji, polecamy Espana - zawsze dobre i swieże jedzenie z miła obsługą.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 9. 2019.

Pozdrav, srdačno preporučujem Domaćini Przesympatyczna koji su nas očarali svojom gostoprimstvom. Sam stan je čist, uredan i prostran.S balkona se pruža predivan pogled na azurno more, sav zeleni balkon sa šarenim grmljem. Spuštanje stepenicama do plaže (175) impresivno je i stane. Jednom riječju, toplo preporučujem Andrzeju, Gosiju i Maxa:)

Witam Serdecznie polecam Przesympatycznych Gospodarzy domu ,którzy swą gościnnością nas zauroczyli. Samo mieszkanie czyste ,schludne i przestronne.Z balkonu piękny widok na lazurowe morze , balkon cały zielony z kolorowymi krzewami. Zejście na plażę po schodach ( 175) robi wrażenie i kondycję . Jednym słowem Gorąco Polecam Andrzej ,Gosia i Max :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 9. 2019.

Boravak u stanu ocjenjujem kao vrlo uspješan. Sve na mjestu kako je opisano u ponudi. Domaćini vrlo lijepi, ljubazni, gostoljubivi i korisni. Toplo preporučujem. Pozdrav. Jarek.

Pobyt w apartamencie oceniam za bardzo udany. Wszystko na miejscu zgodne z opisem w ofercie. Gospodarze bardzo mili, życzliwi, gościnni i pomocni. Gorąco polecam. Pozdrawiam. Jarek.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 8. 2019.

Svidjeli smo se, domaćini jako lijepo.OK.

Bardzo nam się podobało,gospodarze bardzo mili.OK.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
31. 8. 2018.

Šarmantno, mirno mjesto. Vrlo lijepi domaćini. Preporučujem: D

Urocza, spokojna miejscowość . Bardzo mili gospodarze. Polecam:D

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5