Rezultati pretrage Uži izbor
Stanići (Omiš) » A-10350-a

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Stanići, Omiš | A-10350-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
120 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 7 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 65m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona.

  • Apartman
    Površina: 65 m2 + 17 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 7
    Kat: 2
    Stan u zgradi
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    8 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja 1
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Mikrovalna pećnica
  • Kuhinja 2
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    5 m2
    Kada
  • Kupaonica 2
    4 m2
    Tuš
  • Balkon
    17 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže ne prolazi cesta
    Šljunčana (Udaljenost 120 m, stepenice: 132)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 104 € - 158 €


Smještaj u zgradi 10350 u mjestu Stanići, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 120 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U ostalim stanovima zgrade boraviti će drugi stanari. Domaćini će također boraviti u zgradi tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
5 km (Omiš) 120 m 120 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,70 Domaćin 4,30
2. 10. 2023.

Prostrani apartman na maloj udaljenosti od mora, restorana i trgovina - sve unutar ugodne pješačke udaljenosti. Zgrada u kojoj se stan nalazi trenutno je u fazi renoviranja, tako da je vanjski izgled malo tmurno, ali to je u redu. Gazdarica nam je osigurala garažu odmah ispred kuće za parkiranje, gdje smo komotno mogli smjestiti svoj kombi. Plaža je klasično šljunčana, ali pogodna za ronjenje s maskom i disaljkom, jer ima raznolikog podvodnog svijeta.

Prostorný apartmán kousek od moře, restaurací i obchodů - vše v příjemné docházkové vzdálenosti. Budova, ve které se apartmán nachází, právě prochází rekonstrukcí, takže exteriér je poněkud neutěšený, ale to ničemu nevadí. Paní domácí nám poskytla pro parkování i garáž přímo před domem, kam jsme se pohodlně vešli i s naším minivanem. Pláž je klasicky oblázková, ale vhodná pro šnorchlování, neb je tam pestrý podmořský život.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
9. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 12. 2022.

toplo preporučam, odlično sjedalo, prekrasan pogled, velika terasa, a tih 123 stepenice do plaže su podnošljive, intimna plaža

gorąco polecam, świetna miejscówka, piękne widoki, duży taras, a te 123 schodki na plażę da się przeżyć, plaża kameralna

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2022.

<3:D8):smile:

<3 :D 8) :hihi:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
17. 8. 2021.

Stan je bio čist, kuhinja potpuno opremljena, a iznenađenje je bila terasa koja je puno veća nego na slikama. Manje ugodan dio bila je činjenica da vlasnica ne govori nijedan strani jezik te da je u naš stan ušla u našu odsutnost.

Apartamentul a fost curat, bucătăria complet echipată, și surpriza a fost terasa, care este mult mai mare, decât in imagini. Partea mai puțin plăcută a fost faptul, că proprietara nu vorbește nici o limbă străină și că a intrat în apartament în lipsa noastră.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 2
12. 8. 2021.

Lijep veliki i čist stan, dobar smještaj u blizini plaže, trgovine i restorana. Uzbudljivi vlasnici. Toplo bih preporučio !!!!<3

Ładne, duże i czyste mieszkanie, dobre zakwaterowanie blisko plaży, sklepu i restauracji. Przemili właściciele. Gorąco polecam!!!!<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 7. 2021.

Vrlo, vrlo zadovoljni. Moja obitelj i ja smo se prekrasno proveli na moru, čist i udoban apartman, terasa s pogledom na more, blizu plaže. Domaćini su dragi ljudi, razmazili su nas svježim povrćem iz svog vrta, na čemu im zahvaljujem!

Дуже,дуже задоволені.Я і моя родина провела чудовий час на морі.Чиста та зручна квартира, терацца з виглядом на море,до пляжу недалеко. Господарі приємні люди,балували нас свіжими овочами зі свого городу, за що їм окреме дякую!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2020.

Jako smo zadovoljni boravkom, prekrasnim pogledom s produžene terase, lijepim domaćinima, apartmanom čistim i urednim.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, piękne widoki z rozbudowanego tarasu, gospodarze mili, mieszkanie czyste u zadbane.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
24. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 8. 2020.

Prekrasan, čist i veliki stan s prekrasnom velikom terasom. Velika obiteljska obitelj, inteligentna i susretljiva. Idealan i prekrasan smještaj za obitelj s 4 djece. Toplo preporučujem! : Zaljubljen:

Krásny, čistý a veľký apartmán s nádhernou veľkou terasou. Skvelá domáca rodinka, inteligentná a ústretová. Pre rodinu so 4 deťmi ideálne a úžasné ubytovanie. Vrelo odporúčam! :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5