Rezultati pretrage Uži izbor
Sumpetar (Omiš) » A-17895-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Sumpetar, Omiš | A-17895-a

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
160 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 64m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 64 m2 + 14 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    5 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Perilica suđa
  • Spavaća soba 1
    18 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    6 m2
    Kada
  • Terasa
    14 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 160 m, stepenice: 15)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 7 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 151 €


Kuća 17895 u mjestu Sumpetar, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 160 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg boravka, neće biti drugih gostiju u kući. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
7 km (Omiš) 160 m 160 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 5,00 Domaćin 4,80
11. 7. 2023.

Vrlo ugodan odmor. Lijepo okruženje. Domaćini su vrlo ugodni i voljni pomoći. Hvala na prekrasnom odmoru<3

Veľmi príjemná dovolenka Pekné prostredie domáci veľmi príjemní a ochotní pomôcť Ďakujeme za krásnu dovolenku<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
6. 8. 2022.

Sumpetar je vrlo lijepo, mirno mjesto s čistim plažama i kupanjem. To je romantično mjesto. Grad je dio duge naseljene obale između Splita i Omiša. Ipak, spada u mirnija ljetovališta. Postoji dovoljno samoposluživanja i restorana na plaži s izvrsnom kuhinjom. Mjenjačnica je cca 3 km dalje od Sumpetra, odnosno u Omišu. Smještaj će pouzdano zamijeniti vlastito stanovanje. Veliki stan, dobro namješten. Perilica rublja, perilica suđa, štednjak. Iskoristili smo sve. Iako je apartman za nepušače, na balkonu se nalazi pepeljara, a s balkona se pruža prekrasan pogled na more. Ljepše nego na fotografijama. Stan se nalazi iznad ceste. Ovo je jedini nedostatak, noću bi nekome otvoren balkon mogao smetati. Ali unatoč tome, u spavaćoj sobi je klima uređaj pa možete spavati. Domaćica je dobra gospođa, može pomoći oko svega i susretljiva je, bez problema. Preporučam.:)

Sumpetar je moc pěkné, klidné misto s čistými plážemi a koupáním. Je to romantické místo. Městečko je součástí dlouhého obydleneho pobřeží mezi Splitem a Omisem. I přesto patří mezi klidnější letoviska. Je zde samoobsluha dostačující a restaurace na pláži kde výtečné vaří. Směnárna je cca 3 km za Sumpetarem, či v Omisi. Ubytování spolehlivě nahradí vaše vlastní bydlení. Velký byt, dobre zařízen. Pračka, myčka, sporák. Vše jsme využili. Ikdyž jde o nekuřácký apartmán, na balkoně je k dispozici popelník a balkon je s nádherným výhledem na moře. Hezčí jak z fotek. Apartmán se nachází nad silnicí. To je jedinou nevýhodou, v noci někomu může vadit otevřený balkon. Ale i přes to, je v ložnici klimatizace, abyste se mohli vyspat. Domácí je dobrá paní, se vším poradí a je vstřícná, bezproblémová. Doporučuji. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2022.

Smještaj je vrlo ugodan i prostran, kako čitamo u opisu. Tamo smo proveli tjedan dana. Teta Házi i njezina obitelj su jako slatki, more je stvarno udaljeno 160 m. S balkona se pruža prekrasan pogled, svako jutro nas je dočekao veličanstven pogled. Mjesto možemo samo preporučiti drugima, s obzirom na privatni parking, a Omiš je udaljen svega 5-6 km, a Split 20 km. Ovaj stan je vrlo savršen i velik, kao što možemo pročitati u informativnoj ponudi. Tamo smo proveli tjedan dana. Vlasnica i njezina obitelj su divni. More je vrlo blizu, kako čitamo, dakle 160 m. Pejzaž s balkona je prekrasan. Gledali smo svako jutro orijent, što je bilo nevjerojatno. Stoga bismo svima ponudili da iznajme ovo mjesto.

Nagyon kellemes a szállás, és tágas, ahogy a leírásban olvastuk. Egy hetet töltöttünk ott el. Házi néni és családja nagyon aranyos, a tenger tényleg 160 m-re található. Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik, minden reggel pazar kilátással fogadott bennünket a hajnal. Mi csak ajánlani tudjuk másoknak is a helyet, tekintve a privát parkolót , illetve Omis is csak 5-6 km-re található, Split pedig 20 km-re. This apartment is very perfect and large, hoe we can read in the information offer. We spent one week there. The owner and her family are lovely. he sea is very near , as we read , so 160 m. The landscape from the balcony is beautiful. We have seen every morning the orient , what was amazing. So we would offer to everybody to rent this place.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 7. 2022.

Smještaj je ispunio sva očekivanja bez rezervacije. Domaćica je super. Plaža je udaljena nekoliko minuta hoda (najmanje tri mjesta na izbor). Sveukupno veliko zadovoljstvo.

Ubytovanie naplnilo všetky očakávania bez výhrad. Pani domáca skvelá. Pláž dostupná do pár minút chôdze (na výber minimálne tri miesta). Celkovo veľká spokojnosť.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 8. 2020.

Smještaj je udoban, čist, uredan, opremljen sa svime, bili smo vrlo zadovoljni. Terasa s pogledom na more pružala je nezaboravno iskustvo svaki dan, a većinu vremena provodili smo u stanu. Plaža je bila čista, doduše prilično mala, ali bilo ih je vrlo malo. Mjesto je maleno, ne za one koji žele bučni odmor, već za one koji se žele opustiti i opustiti, zbog čega smo ga i izabrali. Vlasnik je bio ljubazan i ljubazan, vješto je riješio jezične poteškoće .... Sve u svemu imali smo miran i opuštajući odmor, već čeznemo za leđima.

A szálláshely kényelmes, tiszta, rendezett, mindennel felszerelt, nagyon meg voltunk elégedve. A tengerre néző terasz felejthetetlen élmény adott minden nap, ott töltöttük a legtöbb időt az apartmanon belül. A strand tiszta volt, ugyan elég kicsi, de igen kevesen voltak. A hely picike, nem azoknak való, akik zajos nyaralásra vágynak, hanem azoknak, akik pihenni és kikapcsolódni szeretnének, éppen ezért választottuk. Tulajdonos segítőkész és kedves volt, a nyelvi nehézséget ügyesen megoldotta.... Összességében nyugodt és pihentető nyaralásban volt részünk, máris visszavágyunk.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 8. 2020.

Smještaj vrlo lijep i čist, prekrasan pogled na more. Domaćica je ljubazna i ljubazna. Dobro mjesto za miran odmor.

Ubytovanie veľmi pekné a čisté, krásny výhľad na more. Paní domáca priateľská a milá. Dobré miesto na pokojnú dovolenku.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5