Rezultati pretrage Uži izbor
Seline (Paklenica) » S-6440-b

Soba uz plažu Seline, Paklenica | S-6440-b

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
40 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Soba može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 17m2. Moguće je korištenje zajedničke kuhinje. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom s mogućnošću korištenja zajedničke kuhinje bez nadoplate.

  • Soba
    Površina: 17 m2 + 7 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Prizemlje
  • Zajednička kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    13 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    7 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 40 m, stepenice: 5)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Starigrad - 4 km
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 6440 u mjestu Seline, Paklenica - Sjeverna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2), Soba (2) i udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Pansioni". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
4 km (Starigrad) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,30 Domaćin 5,00
9. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 7. 2022.

Čista soba s kupaonicom, puno skladišnog prostora, terasa u sjeni drveća. Kuhinja je zajednička, što nisam očekivala iz opisa, mislila sam da će biti u sklopu stana. Kuća je na samoj obali mora, plaža je udaljena svega nekoliko desetaka metara.

Čistá izba s kúpeľnou, dostatok úložných priestorov, terasa v tieni stromov. Kuchyňa je zdieľaná, čo som podľa popisu nepredpokladal, myslel som si, že bude súčasťou apartmánu. Dom priamo na brehu mora, na pláž je to len niekoľko desiatok metrov.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
7. 10. 2021.

Prekrasna lokacija, odličan smještaj nekoliko metara do mora.Čisto, ugodno, samo lijep odmor. : Lijepo:

Nádherná lokace,super ubytování pár metrů k moři.Čisto,útulno,prostě krásná dovolená.:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2020.

Soba je bila lijepa i čista. Osoblje i vlasnik bili su ljubazni i voljni.

The room was nice and clean. The staff and owner were kind and willing.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
9. 9. 2019.

Odlična lokacija, ljubazni domaćini - vrlo dobra hrana!

Super Lage, freundliche Gastgeber - sehr gutes Essen!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 8. 2019.

Cijeli boravak ocjenjujem vrlo dobro, čistu sobu, kuhinju opremljenu svim potrebnim stvarima, ljubazni domaćini. Jedini problem bio je loš internet u sobi.

cały pobyt oceniam bardzo dobrze, pokój czysty, kuchnia wyposażona we wszystkie niezbędne rzeczy, gospodarze pomocni. Jedynym problemem był słaby internet w pokoju.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
24. 8. 2018.

Nema Wifi. Nedostatak znanja hrvatskog jezika teško je vlasniku da komunicira. Mirno okruženje nedostaje klima. Buka, ljuljačka vrata, noćni govor dolazi s gornje razine, a vlasnici žive. Iako me je upozorila prvi dan tako da se naša djeca ne bi smijala. Zadnji put kad sam ga pronašao, više neću ići, ali sveukupno je pozitivno.

Wifi nincs. A tulajdonossal a horvát nyelvtudás hiánya miatt nehézkes a kommunikáció. Csendes környék, a klíma hiányzik. Zajongás, ajtócsapkodás, éjszakai beszéd csak a felső szintről jön, ajol a tulajdonosok laknak. Bár az első nap figyelmeztetett, hogy a mi gyerekeink nehogy zajongjanak. Utolsó pillanatban találtam, még egyszer nem mennék, de összességében mégis pozitív.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
21. 8. 2018.

Sve u svemu, uživali smo na odmoru, iako sam bio bezbrižan u vrijeme rezervacije, a bilo je nedostatka zraka na vrućem vremenu. Nažalost, osvjetljenje prostorije nije uspjelo, na terasi nije bilo struje, a na terasi nije bilo struje. Nismo dobili ključ za ulazna vrata, kad smo već gotovo bili vani. Kuhinja je minimalno opremljena, srećom možemo raditi s ostatkom stanara. Kapacitet hlađenja toliko je mali! Nije bilo moping uređaja pa čuvanje kupaonice je bilo teško. Kreveti su bili dobri, namještaj je bio prljav. Plaža je doista bila vrlo blizu, očišćena i pružala minimalne sadržaje. Lokalne trgovine su vrlo blizu opskrbe i mogu služiti potrebama.

Összességében jól éreztük magunkat a nyaraláson, bár a foglaláskor figyelmetlen voltam, a nagy melegben hiányzott a légkondi. Sajnálatosan a szobai világítás nem működött, a teraszon sem volt villany és a konnektorban sem volt áram a teraszon. A bejárati ajtóhoz nem kaptunk kulcsot, egyszer majdnem kint ragadtunk. A konyha minimálisan van felszerelve, szerencsére a többi lakóval együtt tudtunk működni a használatában. A hűtő kapacitás ennyi embernek kicsi! Nincsen felmosó eszköz, így a fürdőszoba tisztán tartása nehéz volt. Az ágyak jók voltak, a bútorok leéltek. A strand tényleg nagyon közel volt, takarították is, minimális szolgáltatásokat biztosították. Az ellátáshoz a helyi boltok nagyon közel vannak és a szükségleteket ki tudják szolgálni.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
14. 7. 2018.

Mjesto i smještaj bili su u redu, tek rijetko toplom vodom teče i za tuširanje i jela. Opis je napisan da wi-fi je uključen. Zaboravio sam napisati da se ne nalazi u smještajnom objektu, već samo u restoranu, koji upravlja vlasnikom zgrade. Pristup Internetu moguć je samo kad ste otišli u restoran.

Místo i ubytování bylo fajn, akorát málokdy tekla teplá voda jak na sprchování, tak na nádobí. V popisu je psáno, že wi-fi je v ceně. Zapomnělo se napsat, že ne v ubytovacích prostorách, ale jen v restauraci, kterou provozuje majitel objektu. Přístup na internet byl možný, jen když jste si šli dát něco do restaurace.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 2
17. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5