Rezultati pretrage Uži izbor
Seline (Paklenica) » A-6604-a

Dvosobni apartman s terasom Seline, Paklenica | A-6604-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
260 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 66m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 66 m2 + 25 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 6
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
  • Blagovaonica
    10 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    18 m2
    3 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    17 m2
    3 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    25 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 260 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Starigrad - 4 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 113 € - 135 €


Kuća 6604 u mjestu Seline, Paklenica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 260 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. S obzirom da je ovaj apartman jedini u kući, za vrijeme vašeg ljetovanja neće biti drugih gostiju u kući. U objektu ne žive domaćini ni vlasnici objekta.

Udaljenosti:
4 km (Starigrad) 260 m 260 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
31. 8. 2023.

Apartman ima kuhinju i dnevni boravak,dvije spavace sobe,kupatilo sa tusem i perilicom rublja i veliku terasu sa lezaljkama,stolom i stolicama.Bilo je jako cisto i udobno.Pokraj je bila trgovina Tommy market. Kuća. Vlasnik je bio jako ljubazan.:)

Apartament ma kuchnie i salon dwie sypialnie łazienkę z prysznicem i pralką oraz duży taras z leżakami stołem z krzesłami.Czyściutko i naprawdę wygodnie nam się mieszkało.Obok domu sklep Tommy market.Właścicielka bardzo sympatyczna.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 8. 2023.

Super je, svaka čast svima:)

Odlicno je, same pohvale za vse:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2022.

Ništa nije nedostajalo. Potpuno zadovoljstvo:)

Nic nechybalo. Uplna spokojnost :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 7. 2022.

Apartman je opremljen sa svime što vam je potrebno na odmoru i bio je savršen za nas. Gazdarica je vrlo draga i vrlo brižna. Plaža je bila stvarno čista i mogli ste birati želite li uživati sa svima ili nekoliko koraka dalje. Proveli smo vrlo opuštajuće i lijepo vrijeme na mirnom mjestu. Voljeli bismo ponovno tamo provesti naš odmor.

Die Wohnung wahr mit allem ausgestattet was man im Urlaub braucht und für uns perfekt. Die Vermieterin ist sehr nett und sehr fürsorglich. Den Strand wahr sauber und man konnte aussuchen ob mit allen zusammen oder ein paar Schritte weiter unter sich die Zeit genießen wollte. Wir hatten eine sehr erholsame und schöne Zeit verbracht im ruhigem Ort. Würden gerne wieder da unseren Urlaub verbringen.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2019.

Čist, dobro opremljen objekat, domaćin je susretljiv, pažljiv i pouzdan. Ove godine vraćamo goste, a odabrat ćemo ih sljedeće godine<3

Tiszta, jol felszerelt ingatlan, a házigazda keszseges, figyelmes es megbizhato. Tobb eve visszajáró vendégeik vagyunk, jövőre is őket Fogjuk válassztani <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2014.

S odmora smo 100 posto sretna, lijepa smještaj, čist i ugodan. Kućni ljubimci su vrlo ugodna i topla. Na plaži je bilo malo, to je bio čist i bez ježevi. Okolne plaže su također lijepa. Mjesto je vrlo mirno i pogodno za obitelji s djecom. Poslovni smještaj u velikoj prednosti. Mi ćemo se vratiti.

S dovolenou jsme byli na 100 procent spokojení, ubytování krásné, čisté a útulné. Domácí byli velmi příjemní a srdeční. Na pláž to bylo kousek, byla čistá a bez ježků. Okolní pláže byly také krásné. Místo velmi klidné a vhodné pro rodiny s dětmi. Obchod u ubytování velkou výhodou. Rádi se vrátíme.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5