Rezultati pretrage Uži izbor
Starigrad (Paklenica) » AS-6431-b

Studio apartman s balkonom i pogledom na more Starigrad, Paklenica | AS-6431-b

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
360 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 23m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 23 m2 + 4 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    13 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Kada
  • Balkon
    4 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 360 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 500m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Starigrad - 380 m
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 40 € - 56 €


U istoj zgradi

Kuća 6431 u mjestu Starigrad, Paklenica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (1), Apartman (2) i udaljena je 360 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Za vrijeme vašeg ljetovanja, u drugim će apartmanima u ovoj kući vjerojatno boraviti drugi gosti. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
380 m (Starigrad) 360 m 360 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
28. 8. 2023.

Lijepo mjesto. Čist, dobro opremljen stan. Vlasnik je od pomoći. Balkon s pogledom na more, vlastito dvorište za auto. Plaža, restorani, trgovine, tržnica udaljeni 2-300m. Također je bio savršen za obitelj s 2 male djece.8)

Szép helyen. Tiszta, jól felszerelt apartman. A tulajdonos segítőkész. Tengerre néző erkély, saját udvar az autónak. Strand, éttermek, boltok, piac 2-300m-re. Családnak 2 kisgyermekkel is tökéletes volt.8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2023.

Svidjelo nam se! Dragi domaćini, prekrasan pogled na more! Hvala vam!<3

Imádtuk! Kedves szállásadó, csodálatos kilátás a tengerre! Köszönjük! <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2022.

Mještani su jako dragi i susretljivi ljudi. Apartman je čist, ugodan, s ogromnom terasom s prekrasnim pogledom na more i grad. Mala mana je uska kupaonica s WC-om i zajedničkom slavinom za umivaonik i tuš, ali za privremeni boravak je relativno cool. Kuća je udaljena cca 5 min. hodanje od centra do brda, svaki dan sam vodio veslanje na more i može se bez problema. Kad god smo došli na plažu, uvijek smo našli slobodno mjesto. Voda u moru je prekrasno čista. U centru (luci) Starigrada je dosta živo, možete uživati iu živim koncertima ili diskoteci na terasi, gdje se relativno dobro čuje glazba. Svakako mogu preporučiti ovaj smještaj, kao i Starigrad, bio je savršen za nas, uživali smo u odmoru.

Domáci sú veľmi milí a ústretoví ľudia. Apartmán je čistý, útulný, s obrovskou terasou, z ktorej je nádherný výhľad na more a mestečko. Trochu nevýhoda je úzka kúpeľňa s WC a spoločná vodovodná batéria pre umývadlo a sprchu, ale na dočasný pobyt je to relatívne v pohode. Dom je cca 5 min. chôdze od centra do kopca, nosil som si každý deň paddleboard ku moru a bez problémov sa to dá zvládnuť. Kedykoľvek sme prišli na pláž, vždy sme našli voľné miesto. Voda v mori krásne čistá. V centre (prístave) Starigradu to celkom žije, živé koncerty alebo diskotéku si môžete tiež vychutnať aj na terase, kde je hudbu relatívne dobre počuť. Určite toto ubytovanie a aj Starigrad môžem odporučiť, bolo nám tu perfektne, dovolenku sme si užili.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 8. 2020.

Vrlo ugodan odmor. Apartman A-6431-skroman, ali čist i udoban, i što je najvažnije - s prekrasnom terasom s pogledom na more. Mirno mjesto, iako gotovo u centru - dovoljna je mala šetnja (iako malo uzbrdo). Ali vrijedi to, jer su pogledi bolji odozgo. Vlasnici su diskretni i vrlo korisni. Bila je šteta otići!

Bardzo udany wypoczynek. Apartament A-6431-a skromny, ale czysty i wygodny i co najważniejsze - ze wspaniałym tarasem z widokiem na morze. Miejsce ciche, choć prawie w centrum - wystarczy mały spacerek ( choć trochę pod górkę ). Ale warto , bo z góry widoki lepsze. Właściciele dyskretni i bardzo pomocni. Żal było wyjeżdżać!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 7. 2018.

Preporučujem dobar položaj prekrasan pogled s terase mir i tišina vlasnici vrlo lijepo i korisno nema problema s super pas.

Polecam dobra lokalizacja super widok z tarasu cisza i spokój właściciele bardzo mili i pomocni nie ma problemu z pieskiem super.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
AS-6431-b Lorena Klarić
29. 6. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
15. 8. 2017.

Lijep stan! Vrlo lijep vlasnik! Mjesto je lijepo s pogledom na more!

Schöne Wohnung! Sehr nette Besitzer! Die Lage ist schön mit Meerblick!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
8. 8. 2017.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 8. 2016.

Smještaj dobar, čist. Vlasnici su lijepe i ugodne osobe. Smještaj tiho. Ono što nas je ugodno iznenadila i potpuno funkcionalan wifi. Jedini nedostatak je u tome što kod kuće puši i miriše dim u zajedničkim prostorijama - koridora, ali ne u studiju.

Ubytování na dobré úrovni, čisté. Majitelé jsou milí a příjemní lidé. Ubytování na klidném místě. Co nás mile překvapilo, tak plně funkční wifi. Jedinou nevýhodou je, že domácí kouří a kouř je cítit ve společných prostorách - chodba, schodiště, ne však ve studiu.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5