Rezultati pretrage Uži izbor
Starigrad (Paklenica) » S-6594-a

Soba s balkonom i pogledom na more Starigrad, Paklenica | S-6594-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
300 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Soba može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 16m2. Moguće je korištenje zajedničke kuhinje. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom s mogućnošću korištenja zajedničke kuhinje bez nadoplate.

  • Soba
    Površina: 16 m2 + 5 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Zajednička kuhinja
    15 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 300 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 210m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Starigrad - 220 m
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 54 € - 63 €


U istoj zgradi

Kuća 6594 u mjestu Starigrad, Paklenica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Soba (4) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
220 m (Starigrad) 200 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
1. 8. 2022.

Vrlo lijep apartman, dobre veličine, čist nedaleko od plaže, trgovački sadržaji, restoran, šetnica na plaži je također lijepa. Čovjek može lijepo i ukusno jesti. Naš odmor je stvarno opuštajući i vrlo lijep. Svakako bismo ga preporučili drugima, a i sami bismo vrlo rado ponovno putovali u ovaj apartman.

Sehr schöne Apartment ,schön groß, sauber nicht weit vom Strand Eikaufsmöglichkeiten, Restorant , Promenade am Strand ist auch schön. Mann kann schön lecker essen. Unser Urlaub wahr erholsam und sehr schön. Wir würden aufeden fall es weiter empfehlen, und auch sehr gerne selber in dieses Apartment wieder reisen.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 9. 2016.

Stan se nalazi u mirnom mjestu te je pogodan za ljude koji traže mir. Stan je čist, dobro opremljen, a posebno vlasnici su stariji supružnici koji gosti što je više moguće na temelju susret. Bili smo vrlo zadovoljni smještajem i brigu o nama. Mi samo možemo preporučiti.

Apartmán sa nachádza na tichom mieste a je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj. Apartmán je čistý, dobre vybavený a hlavne majiteľmi sú starší manželia, ktorí hosťom v maximálnej miere vychádzajú v ústrety. Boli sme veľmi spokojní s ubytovaním, aj so starostlivosťou o nás. Môžeme len odporúčať.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2016.

Vrlo sam zadovoljan s kućom i stanodavcem. : D

Ich bin sehr zufrieden mit Haus und Vermieter. :D

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2014.

Lijep i čist smještaj u obiteljskom okruženju, zahvaljujući uvijek ljubazni domaćini - starijeg para. Prekrasan pogled na more i centar Starigrada, lijepa pješčana plaža (betonske ploče s bilo ili travnata površina) u neposrednoj blizini apartmana, svi sadržaji su u neposrednoj blizini.

Príjemné a čisté ubytovanie s rodinnou atmosférou vďaka vždy ochotným domácim - starší manželský pár. Krásny výhľad na more a centrum Starigradu, pekná kamenistá pláž (buď s betónovými panelmi alebo trávnatou plochou)blízko od apartmánov, všetka občianska vybavenosť je takisto blízko.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 9. 2013.

Prekrasan pogled na more, lijepo, stariji vlasnici, pogodan za ljude koji vole miran odmor i obiteljskom okruženju.

Krásný výhled na moře, příjemní, starší majitelé, vhodné pro lidi, kteří preferují klidnější dovolenou a rodinné prostředí.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4