Rezultati pretrage Uži izbor
Kraj (Pašman) » A-3460-f

Jednosobni apartman uz plažu Kraj, Pašman | A-3460-f

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 33m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 33 m2 + 3 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    9 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    3 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    3 m2
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon
    3 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Pješčana (Udaljenost 10 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 550m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Biograd na Moru - 6 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u blizini potencijalnog izvora buke

Sadržaji


Cijene | 122 € - 176 €


U istoj zgradi

Kuća 3460 u mjestu Kraj, Pašman - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (6) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Drugi će gosti vjerojatno boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
6 km (Biograd na Moru) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
15. 9. 2023.

Apartman je vrlo blizu plaže, što je super ako imate malu djecu. Ima balkon s prekrasnim pogledom na more. Uz nju su dva bara u kojima se možete okrijepiti kavom, pivom ili brzom hranom. Bili smo u prvim danima rujna i ono što me zapravo najviše mučilo je vjetar. Prvih dana je bilo nevrijeme, ali i kasnije kad su bili ljepši dani bilo je vjetrovito, pogotovo popodne - inače kad si na plaži super je, ali u vodi mi se nije svidjelo. Imali smo i problema s komarcima, ukinuto je večernje sjedenje na balkonu. Sa zaštitnom opremom i pazeći da ne ostavljamo otvorene prozore uspjeli smo ga prilično dobro odnijeti.

Apartma je zelo blizu plaže kar je super, če imaš male otroke. Nudi balkon z lepim pogledom na morje. Zraven sta dva lokala, kjer se lahko okrepčaš s kavico, pivom ali fast foodom. Mi smo bili v prvih dneh septembra in kar me je resnično najbolj motilo je bil veter. Prve dni je sicer bila burja, ampak tudi kasneje ko so bili že lepši dnevi je pihalo, sploh popoldan-sicer ko si na plaži je to super, v vodi mi pa ni bilo všeč. Nekaj težav smo imeli tudi s komarji, večerno sedenje na balkonu je odpadlo. Z zaščitnimi sredstvi in pazljivostjo, da oken nismo puščali odprtih smo jo še kar dobro odnesli.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2021.

Dobro smo se zabavili. Smještaj je bio prostran i udoban. Kuhinjski dio bio je malo skromniji, ali nama je odgovarao. Plaža je također vrlo dobra, posebno za obitelji s malom djecom.

Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás tágas,kényelmes volt. A konyhai rész kicsit szerényebb, de nekünk megfelelt. A strand is nagyon jó, főleg kisgyerekes családoknak.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-3460-a Ale Halkić
26. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
28. 7. 2019.

Odlična lokacija u neposrednoj blizini mora i plaže Balkon s pogledom na more vrlo je lijep. Udoban i dobro opremljen apartman Vrlo čist Vrijednost za novac ipak prekomjerna. Vrlo skupo u odnosu na usporedivi smještaj koji smo imali tijekom 3 tjedna provedena u Dalmaciji

Excellente situation à proximité immédiate de la mer et de la plage Balcon avec vue mer très agréable. Appartement confortable et bien équipé Très propre Rapport qualité prix néanmoins excessif. Très cher par rapport aux hébergements comparables que nous avons eu pendant les 3 semaines passées en Dalmatie

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
11. 9. 2016.

Smještaj veliki okoliš znamo, tako da nam je iznenadilo ništa novo, ali je vrlo lijepo mjesto. Bili smo vrlo zadovoljni.

Ubytování skvělé, prostředí známe, takže nás nepřekvapilo ničím novým, ale je to moc příjemné místo. Byli jsme moc spokojeni.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 9. 2016.

:)8): D Mi smo bili u potpunosti zadovoljni sa stanom. Izgleda da je u stvarnom životu, kao na fotografijama. Čist i opremljena kuhinja, udoban krevet. Novi ručnici i kvaliteta kupaonica. To je savršeno radio klima-uređaj. Drago nam je da je taj stan bio izabran Goolge karta ne može naći adresu i koordinira točnije nigdje drugdje će se:-) ali uvijek možete nazvati vlasnika broja koji ste unijeli, te će vam pomoći pronaći kuću, tuladonos govorio dobro engleski, izravna i korisno, na raspolaganju (iako previše pitanja imao nikakvih problema s njim uopće nije:-) parking) u dvorištu može biti problematično, ako je više od 3-4 automobila odjednom, ali je također bio riješen među sobom, a ako se oni ne uklapaju u s drugim automobilima, onda ne postoji besplatan parking nekoliko metara od luke, gdje je uvijek prostora. Plaža je direktno ispod prozora, ali ako netko zbrka od gužve i bučnih djecu, vi samo trebate hodati nekoliko stotina metara dalje i da uvijek možete pronaći tiše mjesto na plaži. Voda je bila lijepa, čista. Važan dio informacija koje je dobro znati da nije lako pronaći prodavaonice u blizini, treba uputiti do trajektne luke shopping.

:) 8) :D Maximálisan elégedettek voltunk az apartmannal. Úgy néz ki a valóságban is, ahogy a fényképeken. Tiszta és felszerelt a konyha, kényelmes az ágy. Új törölközők, minőségi fürdőszoba. Tökéletesen működött a légkondi. Örölünk, hogy ezt az apartmant választottuk Goolge Map nem találja a címet és a koordinátákat, pontosabban máshová visz:-) de bármikor hívható a tulajdonos a megadott számon és segít megtalálni a házat, a tuladonos jól beszélt angolul, közvetlen és segítőkész, elérhető (bár túl sok kérdésünk nem volt, problémánk meg egyáltalán nem:-)) Az udvaron való parkolás problémás lehet, ha több mint 3-4 autó van egyszerre, de ezt is megoldottuk egymás között, ha pedig nem fér el a több autó, akkor ott van pár méterre a kikötő szabad parkolója, ahol mindig volt hely. Strand közvetlenül az ablak alatt van, de ha valakit zavar a tömeg és a zajos gyerekek, csak tovább kell gyalogolni pár száz métert és mindig lehet csöndesebb helyet találni a parton. A víz gyönyörű tiszta volt. Egy fontos információ, amit jó tudni, hogy élelmiszer boltokat nem egyszerű a közelben találni, érdemes a kompkikötőben intézni a bevásárlást.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 2. 2016.

Smještaj je u redu, samo malo smeta nam buke iz obližnjih barova, ponekad duboko u noć svaki dan. Parking u stanu je malo komplicirano, ali auto kada nije u uporabi, tako da je zapravo jedna stvar: smile:

Ubytovanie bolo fajn, len nám trošku vadil hluk z blízkeho baru, niekedy až hlboko do noci a každý deň. Parkovanie pri apartmáne bolo trošku komplikovane, ale keď sa nepoužíva auto, tak je to vlastne jedno :smile:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4