Rezultati pretrage Uži izbor
Tkon (Pašman) » A-8302-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Tkon, Pašman | A-8302-b

2,0/5 (Podnošljivo, minimum)
130 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 7 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 76m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 76 m2 + 49 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 7
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    17 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Fotelja
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    13 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Perilica suđa
    Toster
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    13 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Kada
  • Toalet
    2 m2
  • Terasa
    35 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    14 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 130 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 300m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 8302 u mjestu Tkon, Pašman - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. Domaćini neće boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
100 m 130 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,00 Smještaj 3,00 Domaćin 1,00
8. 8. 2024.

Po dolasku, vlasnik je bio ljubazan i susretljiv. Stan je bio u redu, samo je pod trebalo posebno očistiti. Problem je nastao kad smo se odjavili ili zadnji dan. Iako smo izričito zamolili vlasnika da prije našeg odlaska provjeri stan, on to nije htio učiniti. Kasnije je nazvao i našao stotinu i jednu stvar koja nije u redu, a naša je greška. Radilo se o potrganim zavjesama, za koje smo trebali biti mi krivi, za što smo mu pristali nadoknaditi trošak i prebacili mu 96 eura. Tada je rekao da je sada sve u redu i da je stan pregledan. Nakon 2 sata opet zvao/pisao da su uništena i vrata na elementu u kupaonici. No, za ova vrata dobro znamo da su takva bila već po dolasku i nismo htjeli ništa više pregovarati o tome i to smo mu rekli. Jer previše je previše. Za zavjesu 96 eura. Ali platili smo jer nismo bili sigurni je li već tamo ili ne, jer nismo baš provjerili zavjese po dolasku. Sačuvao sam sve račune o razgovoru i plaćanju. Lp Lea.

Ob prihodu je bil lastnik prijazen in odziven. Apartma je bil vredu, le tla so bila potrebna konkretnega ciscenja. Problem pa je nastal ob nasi odjavi oz zadnji dan. Ceprav smo lastnika izrecno vprasali, da naj ob nasem odhodu apartma preveri, on tega ni zelel storiti. Kasneje pa je klical in nasel sto in eno stvar ki naj ne bi bila vredu in nasa krivda. Slo se je za raztrgane zavese, ki naj bi bile nasa krivda, kar smo se dogovorili da mu povrnemo strosek in mu nakazali se 96evr. Takrat je dejal da je zdaj vse vredu in je apartma pregledan. Cez 2 uri pa je zopet klical/pisal da so unicena tudi vrata na elementu v kopalnici. Vendar za ta vrata dobro vemo da so bila ze ob prihodu taka in se glede tega nismo zeleli nic vec pogajati in to smo mu tudi povedali. Ker kar je prevec je prevec. Ze za zaveso 96evr. Ampak smo placali ker nismo bili prepricani ali je to ze bilo ali ne, ker zaves res nismo preverili ob prihodu. Vsa potrdila o pogovoru in placilu imam hranjena. Lp Lea.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1