Rezultati pretrage Uži izbor
Ždrelac (Pašman) » K-15355

Jednosobna kuća s terasom Ždrelac, Pašman | K-15355

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
220 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Kuća može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 47m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

  • Kuća
    Površina: 47 m2 + 30 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Potkrovlje
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
  • Spavaća soba
    18 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    30 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 20 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 220 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 400m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Biograd na Moru - 21 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 121 €


Kuća 15355 u mjestu Ždrelac, Pašman - Sjeverna Dalmacija udaljena je 220 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini neće boraviti u kući za vrijeme vašeg ljetovanja.

Udaljenosti:
21 km (Biograd na Moru) 220 m 220 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
6. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
7. 7. 2023.

:ljubav:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2022.

Prekrasan smještaj opremljen sa svime što vam je potrebno. Vrlo ljubazna domaćica. WLAN u kući, TV i klima. U vanjskom dijelu kamena pećnica roštilj koji smo koristili. :ljubav Ljubav:

Wunderschöne Unterkunft mit allem ausgestattet was man benötigt. Sehr freundliche Gastgeberin. WLAN im Haus, TV und Klimaanlage. In Außenbereich ein Steinofengrill den wir benutzt haben. :inlove: :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
18. 8. 2022.

Odlično smo se proveli. Ljubazna gazdarica.

Super nam je bilo. Prijazna gazdarica.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
K-15355 Anonimno
1. 9. 2021.

Krasna kućica s dvorištem, idealno za obitelj. Domaćica je bila jako ljubazna i nenametljiva. Mjesto je mirno i tiho, mogu reći da smo se zaista odmorili.

Krasna kućica s dvorištem, idealno za obitelj. Domaćica je bila jako ljubazna i nenametljiva. Mjesto je mirno i tiho, mogu reći da smo se zaista odmorili.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2021.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 12. 2020.

U vrijeme rezervacije sve se na mjestu činilo savršenim: terasa s pogledom na more, garaža ... Razočaranje našim dolaskom nakon što smo prešli više od 1200 km, pogled s terase bio je ograničen na trokatnicu izgrađenu tijekom cijele godine prethodno, praktički zalijepljen za terasu, a garaža više nije bila dostupna. Odgovor vlasnika na naše zaprepaštenje i razočaranje: "nije važno ... nije važno" moram priznati da bismo, da nismo bili s dvogodišnjom kćerkom, odbili najam i otišao bi u potragu za drugim prebivalištem. Ništa za reći o kući koja je bila vrlo dobro namještena niti o dobroti vlasnika koji je pokušao nadoknaditi stvari. Ali opis i fotografije koje su dali vlasnici nisu odražavali stvarnost ... Po povratku kontaktirali smo Adriatic.hr i moram priznati da je naša sugovornica, gospođa Tamara Banicek, brzo i profesionalno upravljala našim dosjeom. Od tada su neke fotografije uklonjene sa stranice ...

Au moment de la réservation tout semblait parfait sur le site : terrasse avec vue mer,garage... Déception à notre arrivée aprés avoir parcouru plus de 1200 km ,la vue de la terrasse se limitait à un immeuble de 3 étages construit l'année auparavant,pratiquement collé à la terrasse, et le garage n'était plus disponible. Réponse du propriétaire devant notre étonnement et déception : " ce n'est pas grave ...ce n'est pas grave " Je dois avouer que si nous n'avions pas été avec notre petite fille de 2 ans nous aurions refusé la location et serions partis à la recherche d'une autre résidence . Rien à redire sur la maison qui était très bien agencée ni sur la gentillesse de LA propriétaire qui a essayé de rattraper les choses . Mais le descriptif et les photos fournis par les propriétaires ne reflétaient pas la réalité... A notre retour nous avons contacté Adriatic.hr et je dois reconnaitre que notre interlocutrice ,Madame Tamara Banicek , a géré notre dossier de manière rapide et professionnelle. Depuis, certaines photos ont été retirées du site...

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
19. 7. 2020.

Kuća je bila vrlo lijepa, čista, ukusno uređena. Pribor koji pripada zemljištu udoban i razuman. Domaćini voljni i brižni.

Domček bol velmi pekný, čistý, vkusne zariadený. Príslušenstvo patriace k pozemku pohodlné a primerané. Prenajímatelia ochotní a starostliví.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5