Rezultati pretrage Uži izbor
Ždrelac (Pašman) » A-8514-c

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Ždrelac, Pašman | A-8514-c

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
260 m
Niska cijena -10% na boravak do 19. 7. 2024. Akcija 28=25 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 21m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 21 m2 + 5 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    9 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 260 m)
    Šljunčana (udaljenost: 1200m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 52 € - 76 €


U istoj zgradi

Kuća 8514 u mjestu Ždrelac, Pašman - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 260 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Za vrijeme vašeg ljetovanja domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
260 m 260 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
1. 7. 2024.

Vrlo ljubazan domaćin! Lijepo mjesto, autentično iskustvo hrvatskog otoka.

Very kind host! Lovely place, authentic Croatian island experience.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 8. 2018.

Sam stan bio je čist malo zastarjelih aparata, osobito me smetalo zbog nedostatka hladnjaka. Vlasnici su bili vrlo ljubazni, a sam otok je vrlo lijep, pa smo bili vrlo zadovoljni. Apartman je gotovo premalen za troje ljudi, tako da ćemo tražiti veće za budućnost. Inače smo proveli dobar odmor.

Sam apartma je bil čist malce zastareli aparati , predvsem me je motilo da je bil premali hladilnik. Lastniki so bili zelo prijazni, tudi sam otok je zelo lep , tako da smo bili še kar zadovoljni. Apartma je za tri osebe skoraj premali tako da bomo za naprej iskali večje. Drugače pa smo preživeli lep dopust.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
20. 7. 2017.

: Lijepo: Slatki mali stan. Čistoća je izvrsna. Radni klima uređaj, hladnjak, štednjak i TV. Vlasnici su vrlo prijateljski. Problem je samo u zastarjeloj opremi i vrata se teško zatvaraju.

:nice: Lušten mali apartma. Čistoča odlična. Delujoča klima, hladilnik, štedilnik in tv. Lastniki zelo prijazni. Težava le v zastareli opremi ter da se vrata težko zapirajo.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
28. 7. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
30. 7. 2014.

Nakon 12 godina moja obitelj ponovno odlučio zajedničkom odmoru. Slijepo smo izabrali supružnika Smit stan u naselju Ždrelac na otoku Pašmanu - te su s izborom na kraju našeg odmora iznimno zadovoljan. Ne samo da je stan je čisto, prostrano, gotovo luksuzan i klimatiziran; Imali smo mogućnost kontinuirane uporabe "na gradele" o lijepa, u hladu borove šume dvorištu. Vlasnici su vrlo prijateljski, korisna, gostoljubivi i uvijek spremni za razgovor za savjet ili pomoć. PREPORUČENO

Po 12-ih letih smo se z družino zopet odločili za skupne počitnice. Na slepo smo izbrali apartma zakoncev Šmit v naselju Ždrelac na otoku Pašmanu - in bili z izborom ob koncu našega oddiha izjemno zadovoljni. Ne samo, da je bil apartma čist, prostoren, skorajda razkošen in klimatiziran; imeli smo možnost stalne uporabe "roštilja" na čudovitem, z borovci zasenčenem dvorišču. Lastniki so bili izjemno prijazni, ustrežljivi, gostoljubni in vedno pripravljeni za pogovor, nasvet ali pomoč. PRIPOROČAMO

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5