Rezultati pretrage Uži izbor
Kučište - Perna (Pelješac) » A-10143-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Kučište - Perna, Pelješac | A-10143-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
170 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 51m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. Za vrijeme svog boravaka gosti se mogu opustiti u privatnom bazenu. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 51 m2 + 25 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    4 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    11 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Toalet
    3 m2
  • Terasa 1
    9 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    16 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 50 m od objekta
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 170 m, stepenice: 134)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Orebić - 5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 79 € - 116 €


Kuća 10143 u mjestu Kučište - Perna, Pelješac - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) i udaljena je 170 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti s bazenom". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5 km (Orebić) 170 m 170 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
16. 6. 2024.

Nevjerojatan smještaj s točno svime što trebate. Najljepši je pogled s balkona ili s bazena!! Savršeno čisto, dobro i mirno mjesto. Najbolji dio je bio taj što je bazen bio za privatnu upotrebu! Mislili smo da ćemo to podijeliti s nekim drugim. Sigurno ćemo se vratiti 😊😊😊

Amazing accomodation with exactly everything that you need. The most beutiful os the view from the balcony or from the swimming pool!! Perfectly clean, good and peaceful location. The best part was that swimming pool was for private use! We thought it would be shared with somebody else. We will definitely come back 😊😊😊

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-10143-a Kristina Tomljanović
21. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2023.

Vrlo mirno područje za odmor i blizu mjesta za surfanje, što je i bila naša namjera. Lijepa terasa s bazenom s lijepim pogledom.

Zelo miren predel za počivanje in blizu mesta za surfanje, kar je bil naš namen. Lepa terasa z bazenom z lepim razgledom.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-10143-a Jürgen u. Alexandra Hiensch
18. 8. 2022.

Osjećali smo se vrlo ugodno u apartmanu. Pogled s balkona na otok Korčulu je fantastičan... Naša dva psa su bila vrlo dobrodošla... Bazen je bio opremljen ležaljkama i suncobranima. San za opuštanje i isključivanje. Autom do mora možete doći za pet do 10 minuta... ali možete i spustiti se stepenicama i za 10 minuta ste na moru... Sve u svemu odličan odmor

Wir haben uns in der Ferienwohnung sehr wohl gefühlt. Der Ausblick vom Balkon auf die Insel Korcula ist traumhaft... Unsere beiden Hunde waren sehr willkommen... Der Pool war bestückt mit Liegen und Sonnenschirm. Zum Erholen und Abschalten ein Traum. Zum Meer kommt man mit dem Auto in fünf bis 10 Minuten...man kann aber auch die Stufen herunterlaufen und ist auch in 10 Minuten am Meer... Alles in allem ein super Urlaub

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 7. 2022.

Smještaj s terasama i bazenom bio je izvrstan. Usred ljeta uvijek možete pronaći sjenovito mjesto. Pogled s terasa uvijek je drugačiji. Što smo smatrali jako lijepim. Sam apartman je opremljen sa svime što je potrebno i više od toga. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Die Unterkunft mit Ihren Terassen und dem Pool war ausgezeichnet. Man findet im Hochsommer immer ein Schattenplatz. Die Aussicht ist von den Terassen ist immer eine andere. Was wir sehr schön fanden. Die Wohnung selber ist mit allem ausgestattet was man benötigt und noch mehr. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-10143-a Anonimno
19. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2021.

Izvrsna lokacija na brdu. Prekrasan pogled. Mir i tišina, iako na trenutak od obale. Večeri s pogledom na Korčulu. Bilo je teško pogoditi, ali voditelj nas je usmjerio. Spustite se do plaže slikovitom stazom sa stepenicama. Sama plaža je loša, ali smo svejedno putovali po tom području pa nam to nije bio problem. Apartman i bazen odlični.

Super lokalizacja na wzgórzu. Widok przepiękny. Cisza i spokój mimo, że chwilę od wybrzeża. Wieczory z widokiem na Korculę. Ciężko było trafić ale gospodarz nas pokierował. Zejście na plażę malowniczą scieżką ze schodami. Sama plaża kiepska, ale jeździliśmy i tak zwiedzać po okolicy więc dla nas nie było problemu. Apartament i basen super.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2021.

Prekrasno mirno mjesto s prekrasnim pogledom s natkrivene terase na zidinama Korčule na suprotnoj obali i surferima koji prolaze. Izvrsno mjesto za potpuno opuštanje. Morat ćete napraviti nekoliko koraka do mora i spustiti se stubama (približno 150 m, 50 m nadmorske visine), ali to nam uopće nije smetalo. Postoje takve plaže između čamaca i molova, ali s najmanje drugih turista i čistom vodom. Nije mnogo za ležanje, ali dovoljno je za plivanje i glupiranje. Opet, to je odraslima i našoj 14-godišnjoj kćeri u potpunosti odgovaralo. Uz to, s vlastitim bazenom i sjenicom neposredno uz kuću neće vam trebati puno više. Stan je dobro opremljen, lijep i čist, ništa nam nije nedostajalo. U 300 godina staroj kući sa širokim zidovima koji se ne pregrijavaju, klima uređaj smo koristili noću. Trgovine i restorani nalaze se u krugu od oko 400m, a drugi su u blizini kampova na udaljenosti od 1km. Vlasnici su ljubazni i uslužni. U kući je baka, vjerojatno jedina osoba koju ćete možda sresti u okolici. Imate parkirno mjesto u kući. Samo toplo možemo preporučiti za miran opuštajući odmor u prekrasnom okruženju.

Krásné klidné místo s nádherným výhledem z kryté terasy na hradby Korčuly na protějším břehu a rejdící surfaře. Pro plný relax vynikající místo. K moři budete muset udělat pár kroků a sejít schody (cca 150m, 50m převýšení), ale nám to vůbec nevadilo. Plážičky jsou tam takové mezi loďkami a moly, ale s minimem dalších dovolenkářů a čistou vodou. Na poléhávání to moc není, ale na plavání a blbnutí to stačí. Opět nám dospělákům a 14-leté dceři to plně vyhovovalo. Navíc, s vlastním bazénem a altánem hned u domu toho moc víc nebudete potřebovat. Apartmán je výborně vybaven, hezký a čistý, nic nám nechybělo. Je to ve 300 let starém domě s širokými zdmi, které se nepřehřejí, klimatizaci jsme používali spíš na noc. Obchůdek a restaurace jsou v dosahu cca 400m a pak další jsou v okolí kempů do 1km. Majitelé jsou milí a vstřícní. V domě bývá babička, asi jediný člověk, koho v okolí možná potkáte. U domu máte parkovací místo. Můžeme jenom vřele doporučit pro klidnou odpočínkovou dovolenou v krásném prostředí.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-10143-a Tomislav Martinec
25. 8. 2020.

Odličan apartman (pogled, bazen, klima, roštilj, oprema) i vrlo dragi domaćini. Velika preporuka.

Odličan apartman (pogled, bazen, klima, roštilj, oprema) i vrlo dragi domaćini. Velika preporuka.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 8. 2020.

Izvrstan smještaj s vrlo dobrim sadržajima, iznova i iznova! : D

Prima Unterkunft mit sehr guter Ausstattung, immer wieder !!!:D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4