Rezultati pretrage Uži izbor
Kučište - Perna (Pelješac) » A-4538-d

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Kučište - Perna, Pelješac | A-4538-d

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
100 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 23m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 23 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    6 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    3 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    1 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 100 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 100 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Orebić - 3.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 54 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 4538 u mjestu Kučište - Perna, Pelješac - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da ima više apartmana, postoji mogućnost dijeljenja kuće s drugim gostima. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
3.5 km (Orebić) 100 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
8. 9. 2022.

Apartman je lijep, čist, moderno opremljen, jedino je falila mikrovalna pećnica... Vlasnici simpatični i susretljivi.

Apartmán hezký, čistý, moderně vybavený, chyběla jen mikrovlnka... Majitelé milí a vstřícní.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 9. 2019.

Prekrasnih 14 dana. Idealno za parove koji traže privatnost i mir ili za obitelji s djecom. More je udaljeno 100 metara, a lijepa plaža s nekoliko ljudi manjom od 500 metara. Oko 3 minute autom stižete do Orebića do Konzuma. Na kraju Orebića naći ćete veliki Konzum i benzinsku stanicu. Pazite na plaćeni parking - loše označeni, koji jesu i nisu. 100 metara od apartmana nalazi se restoran. Što se tiče cijena i kvalitete hrane, rekli bismo da su cijene prilično pretjerane (ne samo ovdje), pa radije kuhamo sami. Društvo su mu činile lokalne mačke, posebno jedan britanski plavi dječak. U zgradi ima 6 apartmana, pa ako tražite mjesto kamo želite ići s više poznanika, onda definitivno ovdje. Preporučujemo izlet na Korčulu i plažu Divna (sjeverno od Kučiste, pored Trpnja). Napokon, g. I gospođa, bili su vrlo ljubazni, pružili su nam domaće vino i poveli nas na svoj brod oko otočića. Uglavnom govore chortvatic i govore njemački.

Krásných 14 dní. Ideální pro páry, kteří hledají soukromí a klid nebo pro rodiny s dětmi. Moře se nachází do sto metrů a pěkná pláž s málo lidmi necelých 500 metrů. Asi 3 minuty autem se dostanete do Orebiće ke Konzumu. Na konci Orebiće pak najdete velký Konzum i benzínovou stanici. Pozor na placená parkoviště - špatně značené, které jsou a nejsou. 100 metrů od apartmánu se nachází restaurace. Co se týče cen jídla a kvality, řekli bychom, že jsou ceny dost nadsazené (nejen zde), takže jsme si raději vařili sami. Společnost nám dělaly místní kočičky, obzvláště jeden britský modrý kocourek. V budově je situováno celkem 6 apartmánů, takže pokud hledáte místo, kde chcete vyrazit s více známými, tak určitě zde. Doporučujeme výlet na Korčulu a na pláž Divna (severně od Kučiště, vedle města Trpanj). A nakonec pan a paní domácí, byli velmi přátelští, darovali nám domácí víno a povozili nás na své lodi okolo tamějších ostrůvku. Komunikují hlavně chortvatsky a umí německy.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
A-4538-f Lejla Kodrić Zaimović
6. 9. 2018.

Odličan smještaj:) Krasni, ljubazni domaćini, plaža jako blizu, lijepa, cijelo mjesto prekrasno, iskrene preporuke...:)

Odličan smještaj:) Krasni, ljubazni domaćini, plaža jako blizu, lijepa, cijelo mjesto prekrasno, iskrene preporuke...:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 9. 2018.

Smještaj bez rezervacije, klima radi čudesa;) terasa s lijepim pogledom. Bili smo s psom, a mjesto na vrhu pogodilo je čavao na glavi. Psi sam napravio samo na stepenicama i imam puno toga na raspolaganju. Nakon dolaska u frižider čekao grožđe i vino u jarku ... Hvala Vam domaćin lijepo i cijelo vrijeme u kontaktu kao ne osobni je telefon. Usput rečeno. lagano smo krenuli desno na plažama kampa i to je bilo u redu. S jasnom savješću preporučujemo. jedna mala bilješka ... WIFI bi mogao biti snažniji na vrhu jer je često izgubio raspon i mali mikrovalni mikrofon bio bi koristan. osim toga, JA RECOMMEND

Zakwaterowanie bez zastrzeżeń, klima działa cuda;) taras z ładnymi widokami. Byliśmy z psem i lokalizacja na samej górze trafiona w sedno. zrobiłem psu tylko bramkę na schodach i miał sporo do dyspozycji. Po przyjeździe w lodówce czekały winogrona i wino w dzbanku... Dziękujemy Gospodarz miły i cały czas w kontakcie jak nie osobistym to telefonicznym. plaża ok choć przy drodze. chodziliśmy lekko w prawo na plaże kempingu i było OK Z czystym sumieniem polecamy. jedna mała uwaga... WIFI mogło by mocniej działać na górze bo często gubiło zasięg oraz przydała by się jakaś mała mikrofala. poza tym POLECAM

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 7. 2016.

Bilo je sjajno, vlasnici su vrlo lijepi, apartmani su čisti, dobro imenovani. Kuća je vrlo blizu plaže. Predlažem;)

Bilo je odlično, vlasnici su veoma ljubazni, apartmani čisti, sredjeni. Kuča je jako blizu plaže. Priporučujem;)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5