Rezultati pretrage Uži izbor
Orebić (Pelješac) » A-4494-a

Jednosobni apartman s balkonom i pogledom na more Orebić, Pelješac | A-4494-a

210 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 18m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 18 m2 + 5 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 210 m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Orebić - 0 m
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90,00 €


U istoj zgradi

Kuća 4494 u mjestu Orebić, Pelješac - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (6) i udaljena je 210 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
0 m (Orebić) 210 m 210 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
A-4494-c Irena Muštra
13. 8. 2019.

apartman je smjesten na magistrali i jako je bucan. dostavni kamioni i u 3 ujutro rade ogromnu buku. dosta su velike sobe ali je zato kuhinja mala te je opremljena samo za osnovno kuhanje. pod nije bio osobito cist. jedina prednost je blizina centra orebica plaže i svih ducana ;) smatram da cijena ne opravdava dobiveno.

apartman je smjesten na magistrali i jako je bucan. dostavni kamioni i u 3 ujutro rade ogromnu buku. dosta su velike sobe ali je zato kuhinja mala te je opremljena samo za osnovno kuhanje. pod nije bio osobito cist. jedina prednost je blizina centra orebica plaže i svih ducana ;) smatram da cijena ne opravdava dobiveno.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
8. 8. 2019.

Odlična lokacija. Sve što je pri ruci (potrošni materijal, mesnice, mjenjačnica) plaža je predivna. Stan je uredan, ali nije na slici, samo nedostaju neke stvari u kuhinji (nož, daska za rezanje, otvarač za vino) uglavnom lijepe ako preporučujem.

Odlična lokacija. Sve pri ruci (konzum,mesnici, mjenjačnica ) plaža prelijepa. Apartman uredan,ali nije sa slike , samo nedostaju pojedine stvari u kuhinji ( nož,daska za rezanje,otvarac za vino) uglavnom prelijep ako za preporučiti.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
3. 9. 2017.

Apartman u samom centru Orebića. Sve što trebate na dohvat ruke

Apartament w samym centrum Orebica. Wszystko co trzeba na wyciągnięcie ręki

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
28. 7. 2017.

Velike sobe, nepravilnosti u kuhinji - nedostaju neke važne stvari, ne previše ugodna kućna dama, poslovna buka - meso u prizemlju prije 7 sati

Velké místnosti, nevybavenost kuchyně - chybí některé důležité věci, nepříliš příjemná paní domácí, hluk z obchodu - masna v přízemí před sedmou hodinou ranní

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
28. 7. 2017.

Relativno male sobe s pristupom balkonu koji vode do prometne ulice. Kuhinja nije bila opremljena, nedostajala je osnovna oprema - daska, otvarač za otvaranje, veliki lonac, čajnik ... U sobi je bila trgovina mesom, gdje je meso hranjeno od 6.30. Plaža, centar i trgovine u blizini apartmana. Gospođa vlasnica je bila neugodno, prednost je bila dobar engleski.

Poměrně malé pokoje se vstupem na balkón, který směřoval do rušné ulice. Kuchyň nevybavená, chybělo základní vybavení - prkénko, otvírák na konzervy, velký hrnec, varná konvice .... Pod pokoji obchod s masem, kde od 6.30 bourali denně maso. Pláž, centrum a obchody v blízkosti apartmánu. Paní majitelka nepříjemná, výhoda uměla dobře anglicky.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
30. 8. 2016.

JA visoko preporučiti zadovoljstvo.:)

Vřele doporučuji, spokojenost. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
9. 8. 2016.

Preporuča !!!

Szczerze polecam !!!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
2. 8. 2011.

Vrlo udobna apartmana značajka udoban. Cijena klime i interneta preko WiFi. U stvari, mnogo bolje nego na fotografiji. Vlasnici vrlo lijepo. Preporučujem vruće!

Bardzo wygodne apartamenty wyposażone komfortowo. W cenie klima oraz internet przez wifi. W rzeczywistości o wiele lepiej niż na zdjeciach. Właściciele bardzo mili. Polecam gorąco!!!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2009.

Stan je vrlo prostran, a njezin položaj je više kao rewelacyjne.Doslownie iza zida je pekara, trgovine na pult, pored bankomata 50m i turističke informacije. Stan lijepo namješten. Jedini nedostatak je zagrzybiona klima uređaj i to je bio sa strahom sam pokrenuti, ali je mogao lako biti bez, čak sredinom kolovoza. Preporučujem, pogotovo za one koji znaju cijeniti blizina svih usluga:. Smile:

Kwatera bardzo przestronna, a jej położenie jest wiecej jak rewelacyjne.Doslownie tuz za sciana jest piekarnia, na przeciw sklep spozywczy, 50m obok bankomat i informacja turystyczna. Apartament przyjemnie urządzony. Jedyny mankament to zagrzybiona klimatyzacja i az strach bylo ja uruchamiac, ale spokojnie mozna bylo sie bez niej obejsc nawet w polowie sierpnia. Polecam, szczegolnie dla tych ktorzy cenia sobie bliskosc wszelkich uslug.:smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5