Rezultati pretrage Uži izbor
Viganj (Pelješac) » A-10116-b

Dvosobni apartman uz plažu Viganj, Pelješac | A-10116-b

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
20 m
-5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 41m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona.

  • Apartman
    Površina: 41 m2 + 7 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    5 m2
    Izlaz na balkon
  • Blagovaonica
    5 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    7 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba 1
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    8 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    7 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 20 m, stepenice: 19)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Orebić - 7 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 101 € - 144 €


U istoj zgradi

Kuća 10116 u mjestu Viganj, Pelješac - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (5) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
7 km (Orebić) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,70 Domaćin 3,80
29. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
16. 8. 2022.

Bili smo početkom kolovoza. Domaćini su nas vrlo srdačno dočekali, naznačili parkirno mjesto, studio u visokom prizemlju sa šarmantnom terasom samo za nas. kornjače su kaskale po dvorištu. Ispred kuće je izlaz na stjenovite, sjenovite i šarmantne plaže, s mogućnošću bavljenja bilo kojim vodenim sportom. Domaćica nas je ponudila ukusnim domaćim vinom i domaćim delicijama. Tiho i mirno mjesto. : zaljubljen:

Byliśmy na początku sierpnia. Gospodarze przywitali nas bardzo serdecznie, wskazali miejsce parkingowe, studio na wyższym parterze z uroczym tarasikiem tylko dla nas. w ogródku dreptały żółwie. Przed domem wejście na plaże kamieniste, zacienione, urocze, z możliwością uprawiania dowolnych sportów wodnych. Gospodyni poczęstowała nas domowym , pysznym winem oraz tutejszymi smakołykami. Miejsce ciche i spokojne.:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 7. 2022.

Moji su prijatelji svratili jednog dana na brzi pozdrav i popili kavu dok su se vraćali kući s plaže i na njih se izderao ovaj nepristojni domaćin. Zatim me prijavila da u mom stanu ima više od 2 osobe. Kako se ne dopušta da prijateljica moje kćeri dođe u posjet? Ovaj nepristojni domaćin mora shvatiti da ako uopće želi goste, mora pohađati tečaj ugostiteljstva za 100 penija! Ako platite puno novca za smještaj, očekujete mir i tišinu. Osmijeh bi također bio zahvalan. A kad sam se prijavio, morao sam očistiti sobu od prašine i paučine. Ali najgore od svega je što mi je domaćica svojim nepristojnim ponašanjem pokvarila odmor. Ne mogu preporučiti ovaj smještaj.

My friends stoped by for a quick hello and a coffe on their way home from the beach one day and got yelled at by this rude host. She then reported me for having more than 2 people in my apt. How can it not be allowed for my daughters friend to come for a visit? This rude host needs to understand that if she wants any guests at all she needs to take a 100p course in hospitality! If you pay a lot of money on a accommodation you expect some peace and quiet. A smile would be appreciated too. And when I checked in I hade to clean the room from dust and spiderweb. But worst of it all is that the host ruined my holiday with her rude manner. I can not recommend this accommodation.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
20. 9. 2021.

Smještaj je bio u redu, osim cijevi s zemaljskom hrvatskom TV. Jednostavno više nije ažurirano!

Die Unterkunft war i.O. Ausser der Röhrenfernseher mit Terrestrischen Kroatischen Fernsehn. Das ist einfach nicht mehr Zeitgemäß!!!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
14. 8. 2021.

Zaista ljubazni vlasnici, pomogli su nam u mnogim slučajevima. : inlove: Stan čist i puno prostora. U kuhinji je bilo sve što vam je potrebno. Samo nekoliko koraka do mora8)

Really nice owners, helped us in many cases. :inlove: Appartment clean and a lot of space. In the kitchen was everything you need. Just a few steps to the sea 8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 8. 2021.

Turistička agencija bila nam je od velike pomoći, pokušali su riješiti sve naše probleme. : zaljubljen:

Az utazási iroda nagyon segítőkész volt, minden problémánkat igyekeztek megoldani. :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
5. 8. 2021.

: hehe:

:hihi:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 7. 2021.

<3<3<3

<3 <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-10116-c Marija Kašner
29. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
A-10116-e Anonimno
25. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2