Rezultati pretrage Uži izbor
Žuljana (Pelješac) » A-10233-c

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Žuljana, Pelješac | A-10233-c

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
80 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 35m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 35 m2 + 5 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    4 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    11 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže ne prolazi cesta
    Kamenita (Udaljenost 80 m, stepenice: 14)
    Pješčana (zračna udaljenost: 300m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 550m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Ston - 25 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 99 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 10233 u mjestu Žuljana, Pelješac - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 80 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je kamenita. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti za miran odmor". Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
25 km (Ston) 80 m 80 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,90 Domaćin 4,90
A-10233-a Denis Hrnicevic
12. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 6. 2023.

<38)

<3 8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 5. 2023.

:inlove: to je bilo super. U nuždi smo jako dobro primljeni jer nam je agencija morala pronaći novi stan isto jutro. Mjesto je mirno, udobno i čisto. Vrlo blizu male plaže do koje se može doći pješice. Vlasnik super ljubazan.<3

:inlove: c'était très bien. Nous avons été très bien accueillis dans l'urgence car l'agence a dû nous trouver un nouvel appartement le matin même. L'endroit est calme, confortable et propre. Tout proche d'une petite plage accessible à pieds. La proprio super sympa. <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-10233-c Bartulović Marina
12. 1. 2023.

Izuzetno zadovoljni, jednu noć prespavali, čisto, ugodan domaćin, prostran apartman...:D

Izuzetno zadovoljni, jednu noć prespavali, čisto, ugodan domaćin, prostran apartman...:D

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-10233-b Anonimno
29. 7. 2022.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 4. 2022.

Sve je u vezi ovog mjesta bilo super, osim procesa rezervacije i cijelog procesa do njega. Bilo je vrlo stresno primati oko 10 različitih e-poruka, zatim i SMS-ove itd. o ovoj jednoj jednostavnoj noći koju smo rezervirali, da smo morali platiti putem drugačijeg sustava nego na booking.com kako bismo osigurali mjesto, nejasnoća o gubitku rezervacije, vrlo duge e-poruke da nisam imao vremena čitati jer sam putovao, s previše detalja (npr. ne očekujem da će mi mjesto za jednu noć koje rezerviram negdje dati savjet kako ući na selo, postoje i druga mjesta da mogu potražiti te informacije) - i to čini komunikaciju neodoljivom i nejasnom. Bio sam uvjeren da sam učinio nešto krivo, da sam propustio nešto važno što sam morao učiniti i da ćemo biti odbijeni da ostanemo ili da rezervacija nije prošla. Iskreno, bilo je kompliciranije od prijave za posao. Razumijem da želiš biti dobrodošao i od pomoći, ali da budem iskren, postigao je suprotno. Manje je više. Želim da rezervacija bude jednostavna i brza.

Everything about this place was great,m, except the booking process and the whole lead up to it. It was very stressful getting about 10 different emails, then also texts etc about this one simple night we booked, having to pay through a different system than on booking.com to secure the place, unclarity about having lost the reservation, very very long emails that I didn’t have time to read because I was travelling, with way too much details in (eg I don’t expect a one night place I book somewhere to give me advice on how to get into the country, there are other places that I can look for that information) - and it makes the communication overwhelming and unclear. I was convinced I’d done something wrong, had missed something important I had had to do and we would be refused to stay, or that the reservation hadn’t gone through. It was honestly more complicated than a job application. I understand you want to be welcoming and helpful but it achieved the opposite for me to be honest. Less is more. I want a booking to be simple and fast.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
7. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2020.

Odlična, mirna lokacija apartmana s pogledom na more. nekoliko minuta hoda do plaže u gradu. Smatram da okolna šuma i zasjenjena terasa / veranda ispred stana predstavljaju veliki plus. Cijeli smo dan utočište našli u hladu. Mogućnost parkiranja u hladu. Sve je bilo savršeno čisto i dobro pripremljeno. Domaćica je vrlo korisna i pažljiva prema gostima. Preporučam.

Skvělá, klidná lokalita apartmánu s výhledem na moře. pár minut chůze na pláž do městečka. Za velké plus považuji okolní les a zastíněnou terasa/veranda před apartmánem. Našli jsme tu útočiště ve stínu po celý den. Možnost parkovat ve stínu. Vše bylo perfektně čisté a skvěle připravené. Paní domácí je velmi vstřícná a k hostům pozorná. Doporučuji.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
28. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
A-10233-a Haris Mujkic
18. 9. 2019.

Cijena smjestaja je visoka u odnosu na ponudjeno.TV uredjaj nema kanala,samo HDMI kabl na raspolaganju.Wifi signal slab.Udobnost kreveta losa.Check in u 14h je dosta kasno-pogotovo ako dolazite sa malom djecom.Higijena na nivou.

Cijena smjestaja je visoka u odnosu na ponudjeno.TV uredjaj nema kanala,samo HDMI kabl na raspolaganju.Wifi signal slab.Udobnost kreveta losa.Check in u 14h je dosta kasno-pogotovo ako dolazite sa malom djecom.Higijena na nivou.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3