Rezultati pretrage Uži izbor
Žuronja (Pelješac) » A-14095-a

Dvosobni apartman uz plažu Žuronja, Pelješac | A-14095-a

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 37m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase.

  • Apartman
    Površina: 37 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    9 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba 1
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    7 m2
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    20 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 10 m, stepenice: 15)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Ston - 2.4 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 113 €


U istoj zgradi

Kuća 14095 u mjestu Žuronja, Pelješac - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (2) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Budući da u kući ima više apartmana, vjerojatno će za vrijeme vašeg ljetovanja u kući boraviti i drugi gosti. U kući ne borave domaćini.

Udaljenosti:
2.4 km (Ston) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,70 Domaćin 4,80
21. 9. 2023.

Za mene savršeno mjesto, mir i tišina i prekrasan pogled s terase. Vlasnici su bili nasmijani i ljubazni, da sam mogao ostao bih duže. Sve što trebate je tu.

Dla mnie idealne miejsce, cisza, spokój i do tego przepiękny widok z tarasu. Właściciele uśmiechnięci, mili, gdybym mógł zostałbym dłużej. Na miejscu wszystko czego potrzeba.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2023.

Odličan odmor! Sve mi se svidjelo: čist i uredan apartman s velikom terasom, blizina plaže i privatnih ležaljki, mirno okruženje s malo turista, izuzetno ljubazni i gostoljubivi vlasnici. Rado ću se vratiti!

Krasen dopust! Všeč mi je bilo vse: čist in urejen apartma z veliko teraso, bližina plaže in zasebni ležalniki, mirno okolje z malo turistov, izredno prijazni in gostoljubni lastniki. Z veseljem se še vrnem!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2023.

Agent je jako ljubazan i dostupan za sva pitanja. Vrlo ga je teško pronaći jer nema imena ulica ni kućnih brojeva. Morali smo se pitati od kuće do kuće. Znak na putu do stana bio bi od pomoći. U redu je za kraći boravak. Plus što možete biti vrlo privatni u privatnosti i to nije tipično turističko mjesto. Najbliže Plodine (trgovina) udaljene su 20 km. Točno nasuprot svako jutro vozi kuter, ovdje se može kupiti i svježa riba.

Die Vermitterin ist sehr nett und für alle Fragen ansprechbar. Es ist sehr schwer zu finden, denn es gibt keine Strassennamen oder Hausnummern. Wir mussten uns von Haus zu Haus durchfragen. Ein Hinweisschilder an der Straße zum Appartement wäre hilfreich gewesen. Für einen kurzen Aufenthalt ist es ok. Ein Plus punkt, dass man privat sehr für sein kann und es ist kein typisches Touristenort. Nächste Plodine (Lebensmittelladen) ist 20 km entfernt. Direkt gegenüber fährt jeden Morgen ein Kutter raus, hier kann auch frischer Fisch erworben werden.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
30. 6. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 9. 2022.

Toplo preporučujem ovaj smještaj. Prekrasno mjesto, nov i čist smještaj, gdje ništa nije nedostajalo. Privatna plaža sa ležaljkama, čisto more, mirno. Stvarno smo uživali, jako lijep odmor.

Vřele doporučuji toto ubytování. Nádherné místo, nové a čisté ubytování, kde nic nechybělo. Soukromá pláž s lehátky, čisté moře, klid. Opravdu jsme si to užili, moc krásná dovolená.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2022.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-14095-b Anonimno
3. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2022.

: zaljubljen:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 7. 2022.

Pristojno opremljen apartman (osim nekih sitnica (npr. samo jedna čaša za vino). Nov namještaj. Dosta udoban krevet. Dobar internet. Savršen veliki balkon gdje se možete sunčati i pronaći hladovinu s izvrsnim pogledom na more. Plaža je vrlo blizu a pristup moru je također jako dobar.More je čisto i jako toplo.Za one koji traže mir ovo je idealno mjesto za odmor.Nema kafića ni restorana ali to se sve može riješiti Jedina zamjerka bi mi bila što nema vanjskog ložišta za roštiljanje, tamo se lako može kupiti riba i peći je u pećnici, ali roštilj bi bio bolji.

Slušne vybavený byt (až na niektoré maličkosti (napr. len jeden pohár na víno). Nový nábytok. Celkom pohodlná posteľ. Dobrý internet. Perfeketný veľký balkón, kde sa dá aj opaľovať a pritom sa dá nájsť aj tieň s výborným výhľadom na more. Pláž je veľmi blízko a aj prístup do mora je veľmi dobrý. More čisté a veľmi teplé. Ten kto hľadá kľud, je to ideálne miesto pre dovolenku. Chýba tu síce nejaká kaviareň, resp. reštaurácia, ale to sa dá všetko autom vyriešiť. Čo by som vytkol, je to, že nie je tam k dispozícii vonkajšie krb na grilovanie. Ryby si tam človek môže ľahko kúpiť a upiecť v trúbe, no grilovanie by bolo lepšie.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
5. 7. 2022.

<3:D :zaljubljena:

<3 :D :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5