Rezultati pretrage Uži izbor
Bilo (Primošten) » A-12870-b

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Bilo, Primošten | A-12870-b

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
300 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 47m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 47 m2 + 10 m2 (2 x balkon)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    20 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    8 m2
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon 1
    6 m2
    Pogled na more
  • Balkon 2
    4 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Sike (Udaljenost 300 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 350m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Primošten - 5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 135 €


Kuća 12870 u mjestu Bilo, Primošten - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je sike. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5 km (Primošten) 300 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
11. 9. 2024.

Prekrasan apartman, estetski, čist, sa savršeno opremljenom kuhinjom i vrlo ljubaznim vlasnicima. Kupaonica je prekrasna. Sa balkona se pruža fantastičan pogled na more. No, stan je jako visoko, što je super s pogledom, ali je uspon pješice prilično naporan. Zato smo se do plaže mogli spustiti samo autom. Međutim, teško je parkirati u zoni do mora. Zato smo odabrali plažu Jasenova, udaljenu 10-tak minuta autom, ali je bila savršena u svakom pogledu. Mala šljunčana plaža koja se polako produbljuje na kojoj se može parkirati. Bilo nam je super.

Csodás apartman, esztétikus, tiszta, tökéletesen felszerelt konyhával és nagyon barátságos tulajdonosokkal. A fürdőszoba gyönyörű. Az erkélyről fantasztikus kilátás nyílik a tengerre. Viszont az apartman nagyon magasan van, ami a kilátás szempontjából szuper, a felmenetel gyalog viszont eléggé megterhelő. Ezért csak autóval tudtunk lemenni strandolni. A környéken viszont nehéz parkolni, hogy elérjük a tengert. Éppen ezért Jasenova strandját választottuk, kb 10 perc autóút, ez viszont minden szempontból tökéletes volt. Aprókavicsos, és lassan mélyülő partszakasz, ahol parkolni is lehetett. Nagyon jól éreztük magunkat.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 8. 2024.

Bilo je simpatično mjesto s vlastitom plažom. Smještaj je novoizgrađeni stan. Lijepo dizajniran i opremljen raznim alatima te klimatiziran. Joshipa, vlasnica je jako ljubazna i uslužna. Hvala na toplom gostoprimstvu! Vratit ćemo se!:)

Bilo is a cute town with own beach. The accomodation is a newly built flat. Nicely designed and equipped with various tools and with air-condition. Joshipa, the owner is very nice and helpful. Thanks for the warm hospitality! We will come back!:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2020.

: zaljubljen:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 7. 2020.

Sve je bilo kako je opisano. Mogli smo se prijaviti u 9 sati, vrlo simpatični vlasnik dočekao nas je s lokalnim delicijama:) Klimatizirani apartman, vrlo udoban, smješten 300m od plaže (5 minuta pješice) s prekrasnim pogledom na more - iz svake sobe. Večere s vinom na terasi pri zalasku sunca nezaboravne:) Jedino što smo propustili je perilica posuđa, ali nije bilo problema. Iskreno preporučujem !!! : Zaljubljen:

Wszystko było tak jak w opisie. Mogliśmy się zakwaterować już o 9tej rano, bardzo miła właścicielka powitała nas lokalnymi przysmakami:) Apartament klimatyzowany, bardzo wygodny położony 300m od plaży ( 5 minut pieszo) z przepięknym widokiem na morze- z każdego pokoju. Kolacje z winem na tarasie przy zachodzie słońca niezapomniane:) Jedyne czego nam brakowało to zmywarki, ale nie był to żaden problem. Szczerze polecam!!! :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4