Rezultati pretrage Uži izbor
Bilo (Primošten) » A-4191-a

Jednosobni apartman uz plažu Bilo, Primošten | A-4191-a

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
40 m
-10% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 26m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 26 m2 + 5 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
    Klima uređaj
    1 x Fotelja
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Toster
  • Spavaća soba
    11 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Betonske ploče (Udaljenost 40 m, stepenice: 10)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 850m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Primošten - 5.5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 113 €


U istoj zgradi

Kuća 4191 u mjestu Bilo, Primošten - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5.5 km (Primošten) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,40 Domaćin 4,90
27. 9. 2023.

Dobro opremljen, udoban apartman s pogledom na more /malo zaklonjen zgradom ispred, nije nam smetao/ na lijepoj lokaciji. Vrlo ljubazan i uslužan vlasnik. Vratili bismo se.

Jól felszerelt kényelmes apartman kilátással a tengerre /kissé takart az előtte lévő épülettől minket nem zavart/ gyönyörű helyen. Nagyon kedves segítőkész tulajdonos. Visszamennénk.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 8. 2023.

Stan ima jako dobru lokaciju, stvarno par koraka od mora, može se kupati na cijeloj obali uokolo, svugdje su ulazi u more i stepenice... Ipak, treba vam auto za odlazak u trgovinu. i restoran. Apartman je dobro opremljen, osim noževa..ako trebate kuhati ili rezati meso ili povrće, bilo što za doručak, preporučujem da uzmete svoje, tako da smo barem imali samo jedan vrlo tup nož za rezanje u stanu. Balkon je sasvim dovoljan za jutarnje i večernje sjedenje, ili doručak na balkonu s pogledom na more. Također bih volio barem osnovnu opremu kao što je sol u kuhinji... Ali za cijenu smještaja i kvalitetu apartmana, toplo preporučam! Domaćica je vrlo ugodna i brižna.

Apartmán má veľmi dobrú polohu, skutočne pár krokov od mora, kúpať sa dá na celom pobreží kolom dokola, všade sú vstupy do mora a schodíky...Na cestu do potravín a reštaurácii však treba mať auto. Apartmán je dobre vybavený, až na nože..ak potrebujete variť, či krájať mäso alebo zeleninu, čokoľvek na raňajky, odporúčam si vziať vlastný, teda aspoň my sme mali v apartmáne len jeden veľmi tupý nôž na krájanie. Balkón je úplne dostatočný na raňajšie a večerné posedenie, prípadne raňajky na balkóne s výhľadom na more. Taktiež by som v kuchyni uvítala aspoň základné vybavenie ako soľ...Ale na pomer ceny za ubytovanie a kvality apartmánu, vrelo odporúčam! Pani domáca veľmi príjemná a starostlivá.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
15. 7. 2023.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2022.

Vrlo lijep smještaj, prekrasan pogled, a gazdarica je bila ljubazna, uslužna i gostoljubiva:D

Very nice accommodation, amazing view and the landlady was kind, helpful and hospitable :D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
17. 7. 2022.

Apsolutno prekrasan pogled i vrlo čist lijep stan! Vlasnica i njezin sin iznimno ljubazni i uslužni! Bio sam tamo bez auta sa svojom kćeri i pomogli su mi s namirnicama i svime što sam tražio svaki dan! Gostoprimstvo upravo ono što trebate na odmoru! Toplo preporučeno mjesto!

Absolutely beautiful view and very clean nice apartment! The owner and her son extremely kind and helpful! I was there without car with my daughter and they help me with grocery and everything I asked every day! The hospitality just what you need on your holiday! Highly recommended place !

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 9. 2021.

Odlično mirno mjesto za opuštanje. Smještaj savršen. Kući također. Netko bi jednostavno mogao propustiti trgovinu. Postoji samo pokretna pekara.

Skvělé klidné misto k odpočinku. Ubytování perfektní. Domácí taktéž. Jen by v mistě mohl někomu chybět obchod. Jezdí jen pojizdná pekárna.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
3. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
31. 8. 2020.

Smještaj malen - ali apsolutno dovoljan za 2 osobe. Vrlo čisto. Na raspolaganju je sve što vam treba za opuštajući odmor. Vrlo lijepa gazdarica koja je uvijek bila na raspolaganju za naša pitanja i ljubljeno se brinula o nama. Sve u svemu osjećali smo se kao kod kuće. Do plaže je samo nekoliko koraka. Sama plaža je čista i nije pretrpana. Nažalost, malo je daleko do sljedećeg supermarketa / pekare - ali zapravo nije problem s biciklom.

Unterkunft klein - aber für 2 Personen absolut ausreichend. Sehr sauber. Alles vorhanden was man für einen erholsamen Urlaub benötigt. Sehr nette Vermieterin die stets für unsere Fragen zur Verfügung stand und sich liebevoll um uns gekümmert hat. Wir haben uns alles in allem wie Zuhause gefühlt. Zum Strand ist es nur wenige Schritte. Der Strand selbst ist sauber und nicht überlaufen. Leider ist es zum nächsten Supermarkt/Bäcker etwas weit - aber mit dem Fahrrad auch nicht wirklich ein Problem.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5