Rezultati pretrage Uži izbor
Ražanj (Rogoznica) » A-15998-c

Jednosobni apartman uz plažu Ražanj, Rogoznica | A-15998-c

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
50 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 38m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 38 m2 + 8 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    20 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    8 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 50 m, stepenice: 58)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 12 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 99 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 15998 u mjestu Ražanj, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 50 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
12 km (Rogoznica) 50 m 50 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,60 Domaćin 4,90
30. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 9. 2022.

Apsolutno odličan apartman sa stvarno izvrsnim domaćinima i prekrasnim pogledom na more. Stjenovita plaža bez gužve s kristalno čistim morem udaljena je samo nekoliko metara od kuće.

Absolut klasse Ferienwohnung mit ganz tollen Gastgebern und wunderschönem Ausblick aufs Meer. Der felsige, nicht überlaufene Strand mit kristallklarem Wasser liegt nur wenige Meter vom Haus entfernt.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5

Oprema stana nije kao što je opisano. U opisu je perilica rublja i pećnica - nije bila. Različite fotografije sobe u ponudi od stvarne sobe. Sofa u dnevnoj sobi je neudobna za spavanje i polomljena. Pokvarena ploča za kuhanje - ništa se ne može kuhati. Pogled s balkona na uvalu nadoknađuje sve - PREKRASNO. Do mora 40m / 40s, na plažu se ide u kupaćim hlačama. Domaćini vrlo ljubazni i uslužni.

Wyposażenie apartamentu jest niezgodne z opisem. W opisie na wyposażeniu jest pralka i piekarnik- nie było. Inne zdjęcia pokoju w ofercie niż pokój w rzeczywistości. Sofa w salonie niewygodna do spania i popsuta. Płyta kuchenna zepsuta- nic nie można ugotować. Widok z balkonu na zatokę rekompensuje wszystko- PRZEPIĘKNY. Do morza 40m/ 40 s drogi, można w kąpielówkach wyjść na plażę. Gospodarze bardzo mili i pomocni.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4

Dear guest, the owners and the agency thank you for your detailed review. The owners would like to point out that there is a washing machine available at the property, but you have never asked to use it. They would also like to point out that you have never made any complaint about the stove top and the sofa. We are sorry you had an unpleasant stay and urge all our customers to contact us, if such a situation occurs, during the stay so it can be resolved immediately.

Dragi gosti, vlasnici i agencija zahvaljuju na detaljnom pregledu. Vlasnici žele naglasiti da je u objektu dostupna perilica za rublje, ali nikada niste tražili da je koristite. Željeli bi također istaknuti da se nikada niste žalili na ploču štednjaka i kauč. Žao nam je što ste imali neugodan boravak i pozivamo sve naše klijente da nas kontaktiraju, ako se takva situacija dogodi, tijekom boravka kako bismo to mogli odmah riješiti.

Pročitaj više
2. 8. 2022.

Toplo preporučam, mještani su bili nevjerojatni, okruženje je tiho, more je izvrsno:)

Velmi odporucam, domaci boli uzasni, prostredie tiche, more vyborne:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 9. 2021.

Savršeno mirno mjesto s prekrasnim pogledom na more i vrlo ljubaznim i uslužnim domaćinima. Stan je čist, pogled s balkona je fantastičan. Preporučujem.

A perfect quiet place with a beautiful sea view and very kind and helpful hosts. The apartment is clean, the view from the balcony is fantastic. I recommend it.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2019.

: D: D: lol: lol:8)8)

:D :D :hihi: :hihi: 8) 8)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
21. 8. 2018.

Pozitivan - vrlo ljubazni i korisni domaćini, blizina plaže, mirno naselje, dobra klima, apartman prostran i ugodan, u dvorištu je super roštilj sa svim potrebnim priborom i veliki stol u sjeni, pored hladnjaka gdje možete uzeti hladno pivo plaćate na kraju po vrlo povoljnoj cijeni), Razz je vrlo dobar restoran Prstac, slastičarnica, dobar privatni mesar, dobro opskrbljena trgovina (sve oko 7 minuta hoda od apartmana). Imali smo štenad, koji je često koristio za potrebu - odmah iza kuće imali su pijesak i travu, tako da nije bilo problema s tim. Nije bilo problema parkirati u dvorištu kuće. Kuhinja ima gotovo sve potrebno, propustili smo samo škare i krumpir. Negativni - bili su uznemireni više trivijalnosti nego, na primjer, nedostatak sjene i namještaja na balkonu - većina gostiju je imala stol i stolice na balkonu koji su bili u stanu, bili smo previše vrući da bismo jeli na balkonu pa smo ih imali. Izvan, koristili smo našu presavijenu stolicu i zimili stol od kutije. Potrebno je donijeti ručnike i kuhinjske krpe. Wifi slabo radi, često je nužno resetirati usmjerivač, za koji je svakim danom neugodno pitati. Uglavnom - dobar omjer cijena - kvaliteta, preporučujem apartman svima koji traže miran i prijateljski smještaj u blizini mora.

Pozitivno - zelo prijazni in uslužni gostitelji, bližina plaže, mirno naselje, dobra klima, apartma je prostoren in prijeten, na dvorišču imajo super žar z vso potrebno dodatno opremo in veliko mizo v senci, zraven je hladilnik, kjer si lahko vzameš hladno pivo (plačaš na koncu po zelo razumni ceni), v Ražnju je zelo dobra restavracija Prstac, slaščičarna, dober privat mesar, dobro založena trgovina (vse cca. 7 min hoje od apartmaja). Imeli smo psa mladiča, ki je rabil pogosto hodit na potrebo - za hišo je takoj pesek in trava, tako da s tem ni bilo nobenih težav. S parkiranjem ni bilo nobenih težav - parkiraš na dvorišču hiše. Kuhinja ima skoraj vse potrebno, mi smo pogrešali le škarje in lupilec za krompir. Negativno - motile so nas bolj malenkosti kot npr. pomanjkanje sence in pohištva na balkonu - večina gostov je imela na balkonu mizo in stole, ki so sicer v apartmaju, nam je bilo za jesti na balkonu prevroče, zato smo jih imeli noter, zunaj pa smo uporabili svoj zložljivi stol in si zimprovizirali mizico iz škatel. Brisače in kuhinjske krpe je potrebno prinesti s seboj. Wifi dela slabo, potrebno je pogosto resetiranje ruterja, za kar je malo nadležno prositi vsak dan. V glavnem - dobro razmerje cena - kakovost, apartma priporočam vsem, ki iščejo mirno in prijazno nastanitev v bližini morja.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5