Rezultati pretrage Uži izbor
Ražanj (Rogoznica) » A-4838-b

Dvosobni apartman s terasom Ražanj, Rogoznica | A-4838-b

200 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 40m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 40 m2 + 13 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    15 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    13 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Betonske ploče (Udaljenost 200 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 450m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 11 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 81 € - 102 €


U istoj zgradi

Kuća 4838 u mjestu Ražanj, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 80 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
11 km (Rogoznica) 80 m 200 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
11. 7. 2019.

To je vrlo lijep i dobro opremljen apartman s malom, ali čistom kupaonicom. Do plaže, supermarketa i restorana potrebno je nekoliko minuta. Ražanj je idealan za obitelji, plaža je mirna i nije gužva. Luka Rogoznica s restoranima, barovima i suvenirnicama udaljena je oko 10 minuta vožnje brodom.

This is a very nice and well-equipped apartman with a small but clean bathroom. It takes few minutes to reach the beach, the supermarket and restaurants. Razanj is ideal for families, the beach is quiet and not crowded. Rogoznica's harbour with restaurants, bars and souvenir shops is about 10 minutes by boat.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 9. 2016.

Svi izazivači i da pogled na more u biti nije. Ali to nije bilo važno, pogled na drveće je prevelika i nitko neće gledati na balkonu. Stan je čist, dobro održavan, kuhinja vrlo dobro opremljen. Čini se da je dom pokušavajući bi gosti bili zadovoljni. Koristili smo ići na plažu malo dalje, za djecu je pogodan i kamenita. Ali, to je zapravo samo nekoliko minuta hoda. Jednostavno super:-) preporučam svima

Vsetko super, az na to, ze vyhlad na more v podstate nebol. To ale nevadilo, vyhlad na stromy je tiez fajn a nikto vam nepozera na balkon. Apartman je cisty, udrziavany, kuchynka velmi dobre vybavena. Je zrejme, ze domaci sa snazia, aby boli hostia spokojni. Na plaz sme chodievali trosku dalej, pre deti je vhodna skor kamienkova. Ale bola to naozaj len kratka prechadzka. Jednoducho super:-) odporucam kazdemu

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2016.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 9. 2009.

U ovom apartmanu, proveli smo ugodnih 10 dana. Početna cijelosti supra, vrlo lijepi ljudi ... da nam dostavite tijekom našeg boravka sami Goodies, bilo da se jabuka palačinke, prženi slatki kuglice ili svježe smokve. Stan je ukusno namješten, besprijekoran, savršeno opremljenu kuhinju, stvarno ništa nije nam nedostaje. Kuća se nalazi u mirnom području, što smo bili jako sretni jer smo putovali s našom 10-mjesečnog dječaka starog. Plaža, što je bliže agregata, ali kada hodati oko 200m, gdje možete pronaći plaža pogodna za djecu (bijeli shot). Preporučujem ovo mjesto svima koji žele provesti miran odmor, koji će sigurno sprijmnia Milli vlasnika. Zahvaljujemo Agenciju za lijep odmor. Nos:

V tomto apartmane sme stravili prijemnych 10 dni. Domaci su uplne suprovi, velmi mili ludia...zasobovali nas pocas nasho pobytu samymi dobrotami, ci to boli jablkove palacinky, vyprazane sladke gulicky alebo cerstve figy. Apartman je vkusne zariadeny, cistucky, kuchyna perfektne vybavena, naozaj nam nic nechybalo. Dom sa nachadza v tichej oblasti, comu sme boli velmi radi, kedze sme cestovali s nasich 10-mesacnym syncekom. Plaz, ktora je blizsie je betonovana, ale ked sa prejdete cca 200m, najdete tam plaz vhodnu pre deti (biely strk). Toto miesto mozem odporucit kazdemu, kto chce stravit pokojnu dovolenku, ktoru vam urcite sprijmnia mili majitelia. Dakujeme aj agenture za krasnu dovolenku.:nose:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5