Rezultati pretrage Uži izbor
Ražanj (Rogoznica) » A-7485-b

Jednosobni apartman uz plažu Ražanj, Rogoznica | A-7485-b

2,0/5 (Podnošljivo, minimum)
30 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 31m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

  • Apartman
    Površina: 31 m2 + 32 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Visoko prizemlje
  • Blagovaonica
    15 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
  • Spavaća soba
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    32 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
    Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica
    Strmina
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 30 m, stepenice: 10)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 12 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 90 €


U istoj zgradi

Kuća 7485 u mjestu Ražanj, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 30 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
12 km (Rogoznica) 30 m 30 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,00 Smještaj 2,00 Domaćin 2,00
18. 7. 2022.

Drage dame i gospodo, ove godine vaše usluge zaista nisu uspjele. Da ne govorimo o tome da imate blokiran novac putem kartičnog plaćanja za rezervaciju smještaja koji ste imali u ponudi, a pokazalo se da je nedostupan. Naravno, morali smo se sami pobrinuti za deblokadu ovako rezerviranog iznosa u našoj banci. Izabrali smo alternativni smještaj u Ražanima s adresom Varoš 49, 22203 Rogoznica. Ova adresa je bila prikazana i na karti u izborniku i u Voucheru. Velika je neugodnost bila kada smo nakon 14-satnog putovanja (nesreće, gužve) morali sat vremena telefonski pregovarati s iznajmljivačem prije nego što smo shvatili da se smještaj nalazi na suprotnoj strani Ražane na adresi Varoš. 49 O. Tako smo ili nenamjerno ili namjerno pogriješili pri odabiru smještaja.

Vážené dámy a pánové, letos se Vaše služby skutečně nevyvedly. Když pominu to, že jste si prostřednictvím platby kartou zablokovali peníze za rezervaci ubytování, které jste měli v nabídce a nakonec se ukázalo, že není k dispozici. O odblokování takto rezervované částky jsme se museli samozřejmě postarat u naší banky sami. Vybrali jsme si náhradní ubytování v Ražani s adresou Varoš 49, 22203 Rogoznica. Tuto adresu ukazovala jak mapka v nabídce, tak byla uvedena ve Voucheru. Bylo velkou nepříjemností, když jsme si po 14-ti hodinové cestě (nehody, zácpy) museli hodinu telefonicky dohadovat s pronajímatelem, než jsme pochopili, že ubytování je na opačné straně Ražaně na adrese Varoš 49 A. Byli jsme tak buď nedopatřením nebo záměrně uvedeni v omyl při výběru ubytování.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
2. 8. 2014.

idealno mjesto za obiteljski odmor, preporučujemo

ideálne miesto na rodinnú dovolenku, odporúčam

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5