Rezultati pretrage Uži izbor
Rogoznica (Rogoznica) » A-17318-b

Jednosobni apartman s terasom Rogoznica | A-17318-b

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
370 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 27m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 27 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    9 m2
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    3 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 20 m
    Uska ulica 20 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 370 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 700 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 48 € - 89 €


U istoj zgradi

Kuća 17318 u mjestu Rogoznica, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 370 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
700 m (Rogoznica) 370 m 370 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
31. 8. 2023.

Oduševljeni smo i očarani. Stan je potpuno opremljen. Udobni kreveti i udobna kuhinja. Čisto i uredno. Bili smo peteročlana obitelj sa psom i to je bio pravi izbor. Ispred kuće bilo je sjenovito mjesto gdje se moglo sakriti od sunca. Smokva u vrtu. Domaćin nam je dopustio da jedemo koliko želimo. Vrlo ljubazan domaćin. Plaža 5 minuta od apartmana. Nažalost, kamenje je bilo preveliko i bilo je puno ježeva. Odabrali smo drugu plažu, također oko 5 minuta hoda. Tamo je bilo šljunka, nije bilo morskih ježeva. Plaža je u samom centru mjesta, dakle blizu pekare i trgovine. Nevjerojatno je da možete živjeti tako blizu plaže za tako malo novca. Preporučamo ga od srca.

Jesteśmy zachwyceni i oczarowani. Mieszkanie w pełni wyposażone. Wygodne łóżka i komfortowa kuchnia. Czysto i schludnie. Byliśmy pięcioosobową rodziną z psem i to był trafny wybór. Przed domem zacienione miejsce, gdzie można było schronić się przed słońcem. Drzewo figowe na ogrodzie. Gospodarz pozwolił nam kosztować do woli. Bardzo przyjazny gospodarz. Plaża 5 min od mieszkania. Niestety kamienie były zbyt duże i sporo jeżowców. Wybraliśmy kolejną plażę, również ok 5 min spacerem. Tam był żwirek, brak jeżowców. Plaża w samym centrum miasteczka więc blisko do piekarni i sklepów. To niewiarygodne, że można mieszkać tak blisko plaży za tak niewielkie pieniądze. Polecamy całym sercem.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 7. 2019.

Smještaj je bio jako prljav, star i smrdljiv. Kući smeta bilo koji užurban radio, djeca. Sve se držalo za naše prste. Sjedili smo na sjedalu. Kupili smo salvete za čišćenje i oprali što smo mogli. WC nije mogao sjediti začepljen kanal. Osnovna oprema za pribor. Bili smo jako razočarani. Urcite neodporucam.

Ubytovanie bolo velmi spinave,stare a bol tam zatuchnuty smrad. Domacej vadil akykolvek ruch radio,deti. Vsetko sa nam lepilo na prsty. Na sedacku sme sa bali sadnut. Kupili sme si cistiace servitky a umyli sme co sa dalo. Na toalete sa nedalo sediet zapchal kanal. Riad zakladne vybavenie. Boli sme velmi sklamani. Urcite neodporucam.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
18. 7. 2019.

slaba klima i malo PRL, ali blizu svuda.Vrlo lijep i koristan domaćin. : D

slaba klima i troche PRL, ale blisko wszedzie .bardzo mily i pomocny gospodarz.:D

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3