Rezultati pretrage Uži izbor
Rogoznica (Rogoznica) » A-4313-a

Dvosobni apartman s terasom Rogoznica | A-4313-a

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
100 m
-15% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 42m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 9 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    9 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    8 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Kada
  • Terasa
    9 m2
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 100 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 900 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 128 €


U istoj zgradi

Kuća 4313 u mjestu Rogoznica, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
900 m (Rogoznica) 100 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,50 Domaćin 5,00
31. 8. 2023.

Apartman je na izvrsnoj lokaciji, vrlo blizu prekrasne plaže s restoranima. Za nezahtjevne ljude, ne prevelike, ne baš čiste, dobro opremljene, ništa nam nije nedostajalo. Ugodna terasa na kojoj smo se lijepo proveli, Jako ljubazan i susretljiv domaćin. Smatramo da je naš boravak bio vrlo uspješan, hvala.

Apartament położony rewelacyjnie , bardzo blisko do pięknej plaży z restauracjami. Dla nie wymagających osób nie za duży , niezbyt czysto, wyposażony dobrze nic nam nie brakowało. Przyjemny taras na którym miło spędzaliśmy czas, Bardzo miły i uczynny gospodarz. Pobyt uważamy za bardzo udany, Dziękujemy.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
28. 7. 2023.

Moja djevojka i ja ostali smo na imanju tjedan dana i smatramo da je savršeno za opuštajući odmor u Rogoznici. Lokacija je također odlična, supermarket je udaljen samo 10 minuta, a plaža samo 2 minute. Domaćin je također vrlo ljubazan.:)

Meine Freundin und ich haben eine Woche in der Unterkunft verbracht und fanden es perfekt für einen entspannten Urlaub in Rogoznica. Die Lage ist auch super, der Supermarkt ist nur 10 Minuten entfernt und der Strand nur 2 Minuten. Auch der Vermieter ist mega lieb.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2022.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 7. 2022.

:ljubav Ljubav:

:inlove: :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 9. 2016.

Dragi Boris i cijela obitelj Ukić, hvala ti za sve što si učinio za nas, da bi naš odmor kao savršena kao što bi mogao biti. Mi smo proveli skoro dva prekrasna tjedna u stanu za odmor i sve što mogu reći je da je sve bilo samo pravo i volimo ga tamo. Čeka vas je vidjeti opet sljedećeg ljeta:-):-):-):-) Lucia Marian, Martin i Dorotka:-)

Dear Boris and whole Ukic family, thank you for everything you have done for us, to make our holiday as perfect as it could be. We have spent nearly two beautiful weeks in your holiday apartment and all I can say is that everything was just right and we love it there. Waiting to see you again next summer:-):-):-):-) Lucia, Marián, Martin and Dorotka:-)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2011.

Bili smo tri obitelji, a imali smo kuću i, b, c. Smještaj može se ocijeniti pozitivno, bili smo zadovoljni. Lokacija korespondira fotografije, čak i mislio da je negdje čak i fotografirao staru kupaonicu, ali u stvari je već obnovljen. Budući da smo bili s malom djecom, blizina plaže volji. Grad koji je bio malo dalje, ali unutar pješačka navečer smo bili ugodno u gradu su dobili za 10 do 15 minuta. Međutim, oni nas razočaran kući. U stanu su bili s nama, kako nas roditelji i njihova Domaćin pristup prilično iznenadilo. Na početku, naša gazdarica je zabranjeno ispuštanje u općinske pelene otpad, jer oni smrde. Bili su dva mala djeca s nama u dobi od oko 1,5 godine, tako da ne znam kako je gospođa zamisliti. Navodno smo ih baciti negdje u gradu. Vjerojatno tako da Vece hoda mora ići dobro sa paketom pelena? .Other Stvar koja ometaju nas je činjenica da je dom u ponoć mi uvijek dali je jasno da je vrijeme da ide u krevet (mi aplaudirali prozor, ili smo izašli na dvorište svjetlosti). I imajte na umu da se ponašamo pristojno i nismo učinili buku - ali bilo je i mala djeca s nama, nismo htjeli da se probudite! No, ono što ljudi smo različiti i ne možemo dopustiti pokvariti odmor. Jedno je sigurno, u ovoj kući mora biti siguran da ne bi. : Smile:

Boli sme tri rodiny a mali sme apartmány a,b,c. Ubytovanie môžem hodnotiť pozitívne, boli sme spokojní. Miesto zodpovedalo fotografiám, dokonca myslím, že niekde bola ešte odfotená stará kúpeľňa, ale v skutočnosti je už zrekonštruovaná. Kedže sme boli aj s malými deťmi, malá vzdialenosť na pláž potešila. Do mesta to bolo trošku ďalej, ale v rámci večernej vychádzky sme sa v pohode do centra dostali za 10 -15 min. Sklamali nás však domáci. V apartmánovom dome bývali s nami aj rodičia prenajímateľa a ich prístup nás dosť zaskočil. Hneď na úvod nám pani domáca zakázala vyhadzovať plienky do komunálneho odpadu, pretože smrdia. Boli s nami dve detičky vo veku asi 1,5 roka, takže neviem ako si to pani predstavovala. Vraj ich máme vyhadzovať niekde v meste. To asi tak, že na večenú prechádzku treba ísť aj s balíčkom plienok? Ďlašia vec, ktorá nám prekážala bola skutočnosť, že domáci nám o polnoci dali vždy jasne najavo, že je čas ísť spať (tlieskali nám z okna, prípadne nám rovno zhasli na dvore svetlo). Podotýkam, že sme sa správali maximálne slušne a nerobili sme hluk - však tam boli s nami malé deti, ktoré sme nechceli zobudiť! Ale čo už ľudia sme rôzni a my sme si dovolenku pokaziť nenechali. Jedno je však isté, do tohto domu už pre istotu neprídeme.:smile:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2