Rezultati pretrage Uži izbor
Rogoznica (Rogoznica) » A-5269-b

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Rogoznica | A-5269-b

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
130 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 37m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 37 m2 + 7 m2 (2 x balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    13 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    6 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon 1
    4 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon 2
    3 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica
    Strmina
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 130 m, stepenice: 9)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 1.9 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 121 € - 173 €


U istoj zgradi

Kuća 5269 u mjestu Rogoznica, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (5) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
1.9 km (Rogoznica) 100 m 130 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,50 Domaćin 4,50
8. 8. 2023.

:ljubav:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 8. 2021.

Vrlo lijepo mjesto, ali imali smo problema s pogotkom, kućni broj je prikovan za stub nadstrešnice, a stup zarastao u lozu: D: D. Preporučujem ovo mjesto

Bardzo fajna miejscówka tylko że z trafieniem mieliśmy kłopoty, numer domu jest przybity do słupa wiaty samochodowej, a słup jest zarośnięty winoroślą :D :D . Polecam to miejsce

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
20. 8. 2019.

Ljubazni i korisni vlasnik. Lijep i uredan stan. Čiste sobe kao na fotografijama. Blizu plaže. Tamo smo proveli lijep tjedan. Vratit ćemo se sljedeće godine!

Friendly and helpfull owner. Nice and tidy apartment. Clean rooms just like on the photoes. Close to the beach. We spent a lovely week there. Will come back next year!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 7. 2018.

Vrlo lijepe sobe, čiste, izgledale su novo i svježe.

Very nice rooms, clean, looked new and fresh.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 9. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2017.

Uz smještaj u kojem smo proveli 14 dana bili smo vrlo zadovoljni. Apartman je lijep, čist, mirisan, opremu koja uključuje čajnik apsolutno je dovoljna. Kućica je vrlo lijepa, spremna, uvijek savjetovana, pomoi, uređena - ovo je toplo dobrodošlo: * Na plaži samo malo, pogodno za djecu, uvijek dovoljno prostora, voda lijepo čist. Kao jedan negativni, vidimo da se smeće treba uložiti daleko u kante za smeće. Jezero Zmajevo Lijepo očima, zalazak sunca nad morem nezaboravan. Drago nam je da se vratimo u Rogoznicu izravno u apartman Mira:)

S ubytováním v, kde jsme strávili 14 dní, jsme byli velmi spokojeni. Apartmán je krásný, čistý, voňavý, vybavení včetně varné konvice naprosto dostačující. Domácí jsou velmi milí, ochotní, vždy poradili, pomohli, zařídili - tímto je srdečně zdravíme:* Na pláž jen kousek, vhodná i pro děti, vždy dostatek místa, voda krásně čistá. Jako jediné negativum vidíme, že se odpadky musely nosit dost daleko do popelnic. Jezero Zmajevo Oko překrásné, západ slunce nad mořem nezapomenutelný. Rádi se do Rogoznice, přímo do apartmánu Mira rádi vrátíme:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 9. 2016.

Ja bih preporučio - 9dni proveo ovdje i bili smo jako zadovoljni s obitelji:)

Polecam - spedzilismy tutaj 9dni i bylismy z rodzina bardzo zadowoleni :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 8. 2012.

: Cool: Kuća u Rogoznici je lijepo, uživali smo Smještaj je bio čist, nov, ukusno uređen. Domaća je vrlo ugodno, i spremni pomoći. S parkirališta u kući nismo imali problema. Plaža može biti održavana. Okruženje je mirno, tiho pogodna za obitelji s djecom. René, SNV, 18.8.2012: sretan:

:cool: Dovolenka v Rogoznici bola super, ubytovanie sa nám páčilo, bolo čisté, nové, vkusne zariadené. Domáci boli veľmi príjemní a ochotní pomôcť. S parkovaním pri objekte sme nemali žiadny problém. Pláž by mohla byť viac udržiavaná. Prostredie je kľudné, tiché vhodné pre rodiny s deťmi. René, SNV, 18.8.2012:happy:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 7. 2012.

Mi smo 13 dana, vrijeme je bilo izvrsno, više čak i bolje domaćina bila izvrsna. Velika terasa s pogledom na more. Smještaj udaljenost od mora je samo kratko (1 minutu). Plaže su šljunčane i vrsta betonskih stupova (pogodna za obitelji s djecom sitnim). kuće su vrlo lijepi ljudi. Apartman je čist, lijepo namješten. Smještaj u odnosu na cijenu i udaljenost od mora je izvrsna. Samo izađu put apartmana usporedo brda i vidjeti prekrasan pogled na otvoreno more bez otoka i uživati ​​u zalasku sunca: osmijeh:

Boli sme 13 dní, počasie bolo výborné, more ešte lepšie, ubytovanie bolo výborné. z velkej terasy je vyhlad na more. vzdialenosť ubytovania od mora je len na skok(1 minuta). Pláže sú typu štrk a betonové móla(vhodné pre rod s maličkými deťmi). domáci sú velmi milí ľudia. Apartmán je čistý, vkusne zariadený. ubytovanie v pomere s cenou a vzdialenosťou od mora je výborné. Stačí výjsť cestičkou popri apartmáne na kopec a uvidíte krásny pohlad na otvorené more bez ostrovov a kochať sa na západ slnka:smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 7. 2012.

Nažalost, imamo odmor ove godine s vrlo nezadovoljnji. Plaža i grad bili smo zadovoljnji. Ostatak u sljedećim točkama: - Apartmani nisu prikladni za malu djecu jer su u apartamjih iz dnevnog boravka u spavaću sobu stepenicama - vlasnik arogantnog i neprijateljski (stalnom kontrolom kako su parkirani automobili, ili su odvedeni u kantu za smeće 150m od apartmana, kada zrak može biti aktivirana, ...) - iznude na cijenu za korištenje klima-uređaj, bez obzira na to u rasponu 5 € / dan

Na žalost smo z letošnjim dopustovanjem zelo nezadovoljnji. S plažo in mestom smo bili zadovoljnji. Ostalo pa v spodnjih alinejah: - apartmaji niso primerni za majhne otroke, saj so v apartamjih iz dnevne sobe v spalnice stopnice, - lastnik aroganten in neprijazen (stalen nadzor kako so parkirani avtomobili, ali so smeti odnešene v zabojnik 150m od apartmaja, kdaj je lahko klima vključena, ...) - izsiljevanje s ceno za uporabo klime, ne glede na to da je v ponudbi 5€/dan

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1