Rezultati pretrage Uži izbor
Zečevo Rtić (Rogoznica) » A-8366-b

Dvosobni apartman uz plažu Zečevo Rtić, Rogoznica | A-8366-b

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Za vrijeme svog boravaka gosti se mogu koristiti zajedničkim bazenom.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 16 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 3
    Potkrovlje
  • Blagovaonica
    11 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Spavaća soba 2
    11 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    13 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    3 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 10 m, stepenice: 7)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 3 km
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 180 € - 225 €


U istoj zgradi

Kuća 8366 u mjestu Zečevo Rtić, Rogoznica - Sjeverna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Studio (2), Apartman (4) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti s bazenom". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
3 km (Rogoznica) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,70 Domaćin 4,80
30. 9. 2023.

Studio apartman na 2. etaži bio je malen, ali prekrasan. Svi uređaji su radili. Domaćin i landy bili su vrlo ljubazni i poslužili su vrlo toplu dobrodošlicu s viskijem od višnje i chocholdae tortom.

Appartment Studio in 2nd Level was small but beatiful. All devices worked. The landlord and landy were very friendly and served a very warm welcome with cherry wiskey and chocholdae cake.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 9. 2023.

Sve je bilo TOP 😃 Vratit ćemo se 😁

Alles TOP 😃 wir kommen wieder 😁

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 7. 2023.

sve super:)

Wszystko super:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
14. 7. 2023.

Vrlo čist i udoban apartman s prekrasnim pogledom na more, ležaljke i suncobrani dostupni i na plaži i uz bazen. Bazen se čisti svakodnevno.

Velmi čistý a pohodlný apartmán s nádherným výhledem na moře, lehátka a slunečník k dispozici jak na pláži tak i u bazénu. Bazén denně čištěný.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 9. 2022.

Vrlo lijepa kuća, smještena na lijepoj lokaciji, tik uz more. Pogled s balkona 10/10, standard sobe također. Kuhinja ima sve što vam treba (za kulinarski zahtjevnije - nema pećnice). Domaćini su bili jako ljubazni, dočekali su nas s tortom, a pripremili su i nešto slatko dan prije našeg polaska. Govore samo hrvatski pa se sporazumijevaju uglavnom znakovnim;) Siguran parking. Sve u skladu sa slikama, pa i bolje. Fotografija je prikazivala plastični vrtni namještaj na balkonu, no zapravo je bio pleten. Za informaciju - najbliža trgovina u blizini je udaljena cca 2,5 km (teško pješice - većinom uzbrdo), kafić pored apartmana je zatvoren u drugoj polovici rujna.

Dom bardzo ładny, położony w pięknej lokalizacji, tuż obok morza. Widok z balkonu 10/10, standard pokoju również. W kuchni jest wszystko co potrzebne (dla bardziej wymagających kulinarnie - nie ma piekarnika). Gospodarze przemili, przywitali nas ciastem, na dzień przed wyjazdem również przygotowali coś słodkiego. Mowia tylko po chorwacku, więc dogadywanie głównie na migi;) Parking bezpieczny. Wszystko zgodne ze zdjęciami, a nawet lepiej. Na zdjęciu były plastikowe meble ogrodowe na balkonie, jednak w rzeczywistości były wiklinowe. Informacyjnie - w okolicy najblizszy sklep spożywczy w odległości ok. 2,5km (na piechotę ciężko - większość czasu jest pod górę), kawiarnia obok apartamentu była zamknięta w drugiej połowie września.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 9. 2022.

Vrlo lijep i čist smještaj, tik uz more i s prekrasnim pogledom na more. Domaćini su jako ljubazni, uslužni i gostoljubivi. Tiho mjesto.

Velmi pěkné a čisté ubytování, hned u moře a s nádherným výhledem na moře. Domácí velmi milí, ochotní a pohostinní. Klidné misto.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
29. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5