Rezultati pretrage Uži izbor
Žaborić (Šibenik) » A-8368-a

Dvosobni apartman s balkonom Žaborić, Šibenik | A-8368-a

3,5/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
170 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 6. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 53m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 53 m2 + 11 m2 (2 x balkon)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    13 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    8 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    13 m2
    Izlaz na balkon
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Kada
  • Balkon 1
    6 m2
    Zaštita od sunca
  • Balkon 2
    5 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 170 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Šibenik - 10 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 63 € - 130 €


U istoj zgradi

Kuća 8368 u mjestu Žaborić, Šibenik - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 120 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. Domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
10 km (Šibenik) 120 m 170 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,50 Smještaj 2,00 Domaćin 5,00
4. 8. 2023.

Apartman je dovoljan za noćenje, samo ga treba malo dotjerati. Električna instalacija nije u najgorem stanju, a kuhinjski element je očito nešto vidio. Cijena smještaja ne odgovara u potpunosti kvaliteti.

Apartmán na přespání dostačující, jen by bylo potřeba trochu doladit. Elektroinstalace není v úplně nelepší kondici a kuchyňská linka evidentně už také něco zažila. Cena ubytování není úplně odpovídající kvalitě.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
13. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
10. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
7. 7. 2019.

: inlove:<3

:inlove: <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 12. 2018.

U našem stanu smo uživali u prizemlju. Imali smo sve što trebamo, tišinu, smirenost, udobne krevete, dovoljno ručnika, posuđe. Domaćini su bili vrlo lijepi, svaki dan imali smo grožđe iz vrta i trebali su nešto, bili su korisni. Zahvaljujemo vam i na ovoj ljubaznosti. Plaža je vrlo blizu, šljunčana i kristalno čista, također je bila sjena. Navečer smo prošli uz obalu. Sve smo dobili u dvije trgovine u malom selu koje su trebale kuhinju. U restoranu, konobar nam je donio zubatac pa smo imali veliku halo večeru. Njihova pizza je vrlo ukusna. Sve u svemu, imali smo veliki odmor, iako su komarci pomalo potreseni:-)

Nagyon jól éreztük magunkat a földszinti kis apartmanunkban. Megvolt mindenünk, ami kellett, csend volt, nyugalom, kényelmes ágyak, elegendő törölköző, konyhafelszerelés. A házigazdák nagyon kedvesek voltak, minden nap kaptunk a kertből szőlőt, és bármire volt szükségünk, mindenben segítőkészek voltak. Ezúton is köszönjük a kedvességüket! A strand nagyon közel van, kavicsos és kristálytiszta, volt árnyék is. Esténként végigsétáltunk a parton. A kicsike falu két boltjában megkaptunk mindent, ami a konyhára kellett. Az étteremben a pincér hozatott kérésünkre zubatacot, így remek halvacsoránk is lett. A pizzájuk is nagyon finom. Mindent összevetve jó nyaralásunk volt, bár a szúnyogokat kicsit sokallottuk:-)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
24. 9. 2018.

Draga, slatka domovina. Iznajmili smo gornji 6-krevetni apartman. Topla voda ispadne malo, pa je vrijedno da ustane ujutro, oni koji se tuširaju u večernjim satima. Sve je to bilo sve, ovdje ćemo biti najzanimljiviji!8)

Kedves, aranyos hazaspar. Mi a felso 6 szemelyes apartmant bereltuk. A melegviz kicsit gyorsan elfogy, ezert erdemes a fel tarsasagnak reggel, a masik felenek este zuhanyozni. Ezen kivul minden nagyon jo volt, szivesen megyunk ide legkozelebb is! 8)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
14. 7. 2016.

Smještaj u kućama blizu plaže imanju s drugom vrstom. Tih i toplo more. Obilje ručnika i utierok.Prádlo varira u skladu s klimatskim i potreby.Ventilátor dispozícii.Dostupnosť hrane i svježe ribe. Caffe s romantičnim pogledom na slikovitom otoku Krapnju. Dobra lokacija u selu Žaboriću u blizini Šibenika i Primoštenu.V Galešnica obližnjih prirodnih plaža na poluotoku, gdje su došli na svoje i nudisti. Najveći bonus Draga kući s osjećajem za humor, brigu, a to obavlja su nam donijeli veliku dobrotu: hihi: .Dragica: *: lol:

Ubytovanie v domovej zástavbe s blízkymi plážami rôzneho druhu. Pokojné a teplé more. Dostatok uterákov a utierok.Prádlo menené podľa potreby.Ventilátor a klíma k dispozícii.Dostupnosť potravín a čerstvých rýb. Kaviareň s romantickým výhľadom na malebný ostrov Krapanj. Výhodná poloha dedinky Žaborič blízko Šibenika a Primoštenu.V nedalekej Galešnici prírodné pláže na poloostrove,kde si prídu na svoje aj nudisti. Najväčší bonus domáca Draga so zmyslom pre humor, starostlivá a jej skvelé dobroty nám vyčarili:hihi: .Dragica:* :lol:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 3. 2016.

Osjetili smo vrlo dobro u hladu Apartmani u prizemlju. Sve je bilo u redu, gazdarica lijep i ugodan, u neposrednoj blizini mora, prima vremena. Ja mogu samo preporučiti. Bilo je vrijedno cijene. Tetka mogla samo hrvatsko, ali ruski ostatak našeg znanja, bez bore se da se razumijemo jedni druge. Parking je malo teško ovdje, ali i drugdje je, s obzirom na skučenom prostoru, teško je manevrirati.

Nagyon jól éreztük magunkat a földszinti árnyékos appartmanban. Minden rendben volt, házinéni kedves, vendégszerető, tenger közel, idő príma. Csak ajánlani tudom. Megérte az árát. A néni csak horvátul tudott, de orosz tudásunk maradékával, no meg kézzel-lábbal azért megértettük egymást. A parkolás itt is kicsit körülményes, de máshol is az, mert a hely szűk, nehéz manőverezni.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
24. 2. 2016.

Vrlo uslužno osoblje, čisto u sobi, mirna lokalizacja.Bardzo cijene ugodno personel.Przystępne. : Sretan:

Bardzo pomocna obsługa,czysto w pokoju,spokojna lokalizacja.Bardzo miły personel.Przystępne ceny.:happy:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5