Rezultati pretrage Uži izbor
Stomorska (Šolta) » AS-5190-a

Studio apartman uz plažu Stomorska, Šolta | AS-5190-a

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
30 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 20m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 20 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Suteren
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    12 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Kada
  • Terasa
    20 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 30 m, stepenice: 27)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 110m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Grohote - 10 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 121 €


Kuća 5190 u mjestu Stomorska, Šolta - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Studio (1) i udaljena je 30 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
10 km (Grohote) 30 m 30 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
23. 8. 2023.

Lijepi mali čisti apartman u prizemlju s terasom i blagovaonicom, ležaljkama i prekrasnim pogledom na more. Ispod možete skočiti u vodu. Sve je bilo super!

Schöne kleine saubere Wohnung im Erdgeschoss mit Terrasse und Essplatz, Liegestühlen und einem wunderschönen Ausblick aufs Meer. Unterhalb kann nan gleich ins Wasser springen. Alles war super!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-5190-a Sanja Pekas
6. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 8. 2022.

Prekrasan stan 30 koraka od vode. Divni vlasnici, uslužni i ugodni ljudi koji čine da se osjećate kao kod kuće. Kuća se nalazi u mirnom dijelu naselja, ali u isto vrijeme udaljena dvije minute hoda od restorana.

Nádherný apartmán 30 kroků od vody. Úžasní majitelé, ochotní a příjemní lidé u kterých se cítíte jako doma. Dům je v klidné části vesnice ale zároveň dvě minuty chůze od restaurací.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 9. 2021.

Vrlo lijepo gledano iz studija s prekrasnom terasom. Za nas savršeno. Savršeni vlasnik Međutim, umivaonik u kupaonici i topla voda za pranje posuđa u kuhinji nedostajali bi.

Très belle vu depuis le studio avec belle terrasse . Pour nous parfait. Propriétaire parfait Cependant il manquerait un lavabo dans la salle de bain et de l’eau chaude pour laver la vaisselle dans la cuisine.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
12. 7. 2021.

Stan u Stomarskoj bio je sjajan, sa sanjivim položajem udaljen samo nekoliko metara od mora. Mjesto je bilo super čisto, a domaćini su bili zaista ljubazni. Svakako bih preporučio 10/10.

The apartment in Stomarska was great, with dreamy location just few meters away from the sea. The place was super clean and the hosts were really friendly. Would definitely recommend 10/10.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2020.

Vrhunska lokacija, apartman čist i opremljen, najbolji domaćini<3

Vrhunska lokacija, apartman čist i opremljen, najbolji domaćini <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 8. 2020.

Proveo sam nevjerojatnih 7 noći u Šolti i vrlo sam zadovoljan otokom i domaćinima. Smještaj je bio manji, ali sasvim dovoljan za nas dvoje. Sve je bilo čisto i lijepo. Domaćini su bili zaista ljubazni i simpatični. Smještaj je bio udaljen samo nekoliko metara od plaže koja je bila nevjerojatna. Ako se trebate odmoriti od svakodnevnice i volite mala, autentična mjesta sa izvrsnom hranom, toplo bih vam preporučio ovaj smještaj u Stomorskoj<3

I've spent amazing 7 nights in Solta and I'm very satisfied with the island and hosts. Accomodation was smaller but totally enough for the 2 of us. Everything was clean and nice. The hosts were really friendly and nice. The accomodation was just few meters away from the beach which was amazing. If you need to take a rest from the everyday life and you like small, authentic places with great food, I would surly recommend this accomodation in Stomorska <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2020.

Fantastičan studio s izvrsnim vanjskim prostorom sa ležaljkama, stolovima i stolicama i samo nekoliko metara od mora. Studio je potpuno obnovljen i potpuno opremljen. Trgovine i restauanti u blizini, ali ipak mirno mjesto. Vlasnici su izuzetno ljubazni i velikodušni.

A fantastic studio with a great outdoor area with sunbeds, tables and chairs, and only a few meters to the sea. The studio is beslut renovated and fully equiped. Shops and restautants nearby, but still a quiet place. The owners are extremely kind and generous.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 7. 2020.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-5190-a Anonimno
2. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5