Rezultati pretrage Uži izbor
Stobreč (Split) » A-19946-a

Jednosobni apartman s terasom Stobreč, Split | A-19946-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
100 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 46m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

  • Apartman
    Površina: 46 m2 + 12 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    4 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    15 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    5 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    12 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 100 m, stepenice: 45)
    Pješčana (zračna udaljenost: 1000m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Split - 8.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste

Sadržaji


Cijene | 270 € - 376 €


Kuća 19946 u mjestu Stobreč, Split - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 50 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
8.5 km (Split) 50 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
21. 8. 2022.

Savršen apartman uz more. Vrlo je tiho, dobro opremljeno i ugodno. Postoji sve što vam je potrebno za uravnotežen odmor. Nikad prije nisam vidio tako uredan i čist stan. Ne postoji način na koji drugi može biti bolji! Gazdarica i stanodavac su također vrlo ljubazni. Kuća se nalazi u blizini plaže (potrebna vam je minuta hoda), ima prekrasne obale s najboljim mogućnostima kupanja i opuštanja. U blizini se nalaze apoteka, nekoliko supermarketa te brojni restorani i kafići. Može se posjetiti i mala ribarnica. Šetnja do ribarnice traje desetak minuta. U neposrednoj blizini nalaze se i zanimljiva izletišta, uključujući Split, Trogir, Ruinas de Salona i Spilia Vranjaca. Stoga savršeno mjesto za ugodan odmor.

A perfect apartment by the sea. It is very quiet, well equipped and cozy. There is everything you need for a balanced holiday. I have never seen such a neat and clean apartment before. There is no way another one could be better! The landlady and the landlord are also very nice. The house is located near the beach (you need a minute walk), there are beautiful coastlines with the best swimming and relaxing opportunities. There are a pharmacy, several supermarkets and many restaurants and cafes nearby. A small fishmarket can also be visited. The walk to the fishmarket takes about ten minutes. There are also interesting excursion destinations in the immediate vicinity, including Split, Trogir, the Ruinas de Salona and Spilia Vranjaca. Thus a perfect place for a nice holiday.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5