Rezultati pretrage Uži izbor
Ljubljeva (Trogir) » A-18371-b

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Uvala Ljubljeva, Trogir | A-18371-b

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
400 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 40m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 40 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    6 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    16 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 150 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 400 m)
  • Okolina
    Uvala
    Trogir - 20 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 121 €


U istoj zgradi

Kuća 18371 u mjestu Ljubljeva, Trogir - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća ima više apartmana u kojima će tijekom ljetovanja boraviti i drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
20 km (Trogir) 300 m 400 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
1. 9. 2022.

Lijepo i mirno okruženje s pogledom na more. Lokacija kuće je na rubnom dijelu naselja Luka Ljubljeva. Luka Ljubljeva je vrlo malo naselje s jednom glavnom ulicom koja se račva na nekoliko prilaza kućama. Do naselja se dolazi uskom asfaltiranom cestom koja je obrubljena rastresito postavljenim vapnencem i brani je od velikih površina smokava i maslina. Većina kuća u Luči Ljubljevo koriste se za vikende vlasnika i uglavnom za iznajmljivanje. Stoga ne očekujte ponude ovdje. Svakog jutra oko 9 sati ovdje stiže auto s pecivom. Plaža je udaljena cca. 5 minuta. Put do plaže je gotovo uvijek stepenicama, možete odabrati strmu betonsku stazu s manje stepenica ili nekoliko staza gdje se morate popeti uz više stepenica. Ako volite poglede i kutove, svidjet će vam se staze sa stepenicama. Plaža je manja i od sitno mljevenog šljunka. Ovdje se dno postupno spušta, pa je plaža pogodna i za djecu. Psima zabranjen ulaz na plažu!!! Ali oko plaže postoji nekoliko mjesta gdje je moguće ući u vodu sa psom. Nažalost, posvuda je ulaz direktno u "dublju vodu". Izvan plaže su niže stijene i hridi u blizini mora gdje su betonirani ulazi u vodu. U stanu je sve radilo kako treba. Koristili smo klimu, hladnjak, zamrzivač, plinski štednjak (ploča s dva plamenika) i TV. Vlasnici su jako ljubazni. Svakako bih istaknula ljubaznost i gostoljubivost našeg gazde i gazdarice koji su živjeli u prizemlju. Pripremili su nam i ispekli ribu, puno vina. Domaćin nam je nekoliko puta u vrtu ubrao zdjelu vina i smokava da nas razveseli. Što se tiče dojma o smještaju, bio je savršen!!! Bili smo ovdje s našim psom. Jedina mana bilo je kupanje bez psa. Uvijek je netko od nas morao ići negdje drugdje osim na plažu sa psom. Lijepo kupanje sa psom također je bilo dalje od plaže prema Gluboká zátoka, vlasnik će vam reći kamo ići. Ali inače nam ništa nije nedostajalo i pozdravili smo mirno okruženje (mirne noći). Za to vlasnicima dajem najviše bodova u ocjenjivanju.

Krásné a klidné prostředí s vyhlídkou na moře. Umístění domu je na okraji osady Luka Ljubljeva. Luka Ljubljeva je velmi malá osada s jednou hlavní ulicí, která se větví na několik příjezdových cest k domům. Cesta do osady je po úzké asfaltové cestě, která je lemovaná volně položeným vápencem tvořící bariéru od obrovských ploch, které jsou fíkovníky a olivovníky. Většina domů je v Luce Ljubljeve využívána na víkendy majitelů a k hlavně pronajímání. Takže tady nečekejte obchody. Každé ráno kolem 9. hodiny sem zajíždí auto s pečivem. Pláž je od domu v dosahu cca. 5 minut. Cesta na pláž je téměř vždy po schodech, můžete si volit buď prudkou vybetonovanou cestu dolů s méně schody, nebo několik cest, kde budete muset překonat více schodů. Pokud máte rádi výhledy a zákoutí, tak si cesty se schody zamilujete. Pláž je menší a je z jemně omletých kamínků. Postupně zde klesá dno, a tak je pláž vhodná i pro děti. Na pláž je zakázán vstup pro psy!!! Ale okolo pláže je více míst,kde je možný vstup se psem do vody. Bohužel je všude vstup přímo do "hlubší vody". Mimo pláž jsou u moře nižší skalky, útesy, kde jsou vybetonované vstupy do vody. V apartmánu všechno fungovalo, jak má. Využili jsme klimatizaci, lednici, mrazák, plynový sporák (deska se dvěma plotýnkami) a televizi. Majitelé jsou velmi milí. Určitě bych vyzdvihnul laskavost a pohostinnost našich pána a paní domácí, kteří obývali přízemí. Připravili a upekli nám ryby, mnoho vína. Pan domácí nám nekolikrát natrhal na zaradě mísu hroznového vína a fíků, aby nám udělal radost. Co se týká dojmu z ubytování, tak to nemělo žádnou chybu!!! Byli jsme zde se psem. Jedinou nevýhodou bylo koupání bez psa. Se psem musel vždy někdo z nás jít jinam než na pláž. Pěkné koupání se psem bylo i dále od pláže směrem do Gluboké zátoky, majitel vám dá vědět, kam máte jít. Ale jinak nám nic nechybělo a uvítali jsme klidné prostředí (tiché noci). Za to dávám majitelům maximum bodů v hodnocení.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 8. 2021.

Vrlo lijepa lokacija, vlasnici izuzetno uslužni u svemu, čiste sobe, dobro održavane, sve za 5+

Bardzo piękna lokalizacja, Właściciele przemili pomocni we wszystkim, pokoje czyste zadbane wszystko na 5+

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5