Rezultati pretrage Uži izbor
Marina (Trogir) » A-14191-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Marina, Trogir | A-14191-a

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
60 m
-15% Akcijski popust Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 90m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 90 m2 + 10 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    20 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    32 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    7 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Toster
  • Spavaća soba 1
    14 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 60 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 13 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 65 € - 211 €


U istoj zgradi

Kuća 14191 u mjestu Marina, Trogir - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 60 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
13 km (Trogir) 60 m 60 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,80 Domaćin 4,80
10. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 10. 2022.

Vrlo lijep smještaj i vrlo ljubazan stanodavac! Idealno uz psa! Nažalost, na plaži je bilo puno smeća, inače je sve bilo super!

Sehr schöne Unterkunft und sehr nette Vermieter! Mit Hund ideal! Leider war am Strand sehr viel Müll zu finden, sonst alles prima!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 7. 2022.

izvrsno!

Odlično!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
31. 8. 2021.

Neka od boljih mjesta od najboljih na kojima smo bili. Lokacija izvrsna, domaćini izuzetno ljubazni. Po dolasku, čekalo nas je vino i pivo u hladnjaku, kao i sladoled.:) Mjesto za parkiranje na imanju na zasjenjenom mjestu i, što je važno, u Dalmaciji, na ravnoj površini. Ovdje ćemo se sigurno vratiti.<3: inlove:

Jedne z lepszych miejsc, jak nie najlepsze w którym byliśmy. Miejsce lokacyjnie super, przemili gospodarze. Po przyjeździe czekało na nas wino i piwo w lodówce, oraz lody.:) Miejsce do zaparkowania na posesji w zacienionym miejscu i co ważne w Dalmacji na płaskim podłożu . Z pewnością tu wrócimy. <3 :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 9. 2019.

Prekrasan, moderan apartman, vrhunski opremljen, čist, s nevjerojatnim pogledom na more. Vlasnici su vrlo ugodni, spremni pomoći u svemu. Po dolasku smo u hladnjaku imali mineralnu vodu, mlijeko i pivo, što je bilo jako lijepo. Vlasnica nam je donijela plod. Posudili su nam čamac na napuhavanje i stalak za suncobran. Marina je ugodno malo mjesto namijenjeno onima koji žele provesti miran odmor. Savršeno je smješten; blizu Trogira, Splita, Rogoznice, Primoštena. A možete posjetiti i NP Krka. Uživali smo u prekrasnom odmoru, jednom od najboljih u Hrvatskoj. Rado ćemo se vratiti ovdje ako je moguće:)

Krásny, moderný apartmán, vynikajúco vybavený, čistý, s úžasným výhľadom na more. Majitelia sú veľmi príjemní, ochotní vo všetkom pomôcť. Pri príchode sme mali v chladničke minerálku, mlieko a pivo, čo bolo veľmi milé. Pani domáca nám nosila ovocie. Požičali nám nafukovací čln a stojan na slnečník. Marina je príjemné malé letovisko určené pre tých, ktorí chcú prežiť pokojnú dovolenku. Je výborne situovaná; blízko je Trogir, Split, Rogoznica, Primošten. A môžete tiež navštíviť NP Krka. Užili sme si nádhernú dovolenku, jednu z najlepších v Chorvátsku. Radi sa sem vrátime, ak to bude možné :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2019.

Fantastično (smještaj, Plaza, gostoprimstvo, vladari i mjesto Marina). Preporučili bismo ga svima koji žele miran i udoban boravak na plavom Jadranu.

Fantasticno ( smjestaj, Plaza, gostoprimstvo, vladnici i mjesto Marina). Preporicijo bi svakome ko zeli miran i ugodan boravak na plavom Jadranu.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 7. 2019.

Bili smo jako zadovoljni, odličan stan, odličan dom, ništa za kritiku !!!

Veľmi sme boli spokojný, výborný apartmán, skvelí domáci, niet čo vytknúť !!!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
16. 8. 2018.

Apartman je vrlo lijep, velik i prostran. Veliki pogled na zaljev. Blizu plaže. Domaćini su vrlo lijepi i ljubazni. Preporučujem. Intimno i mirno mjesto.

Apartament bardzo ładny, duży i przestronny. Wspaniały widok na zatokę. Do plaży blisko. Gospodarze bardzo mili i uprzejmi. Gorąco polecam. Miejscowość kameralna i spokojna.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5