Rezultati pretrage Uži izbor
Marina (Trogir) » A-2791-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Marina, Trogir | A-2791-a

100 m
-40% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 87m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Apartman
    Površina: 87 m2 + 67 m2 (2 x terasa, balkon)
    Kapacitet: 6
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    15 m2
  • Blagovaonica
    10 m2
  • Kuhinja
    8 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    16 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kupaonica 1
    5 m2
    Kada
  • Kupaonica 2
    2 m2
    Tuš
  • Terasa 1
    31 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    22 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    14 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 100 m, stepenice: 17)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 13 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 121 € - 151 €


Kuća 2791 u mjestu Marina, Trogir - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U ovoj kući nalazi se više smještajnih jedinica pa možete očekivati susrete s drugim gostima. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
13 km (Trogir) 100 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
17. 8. 2019.

2019. srpanj vrlo dobra baza za posjetu Hrvatskoj domaćin je lijepe plaže u blizini šljunčane tople vode. Jedini minus je tuš dolje vrlo mali, ali navikavanje se preporučujem! Opet ću se vratiti tamo.

2019 lipiec bardzo dobra baza na zwiedzanie Chorwacji gospodarze mili plaża blisko żwirowa woda ciepła jedyny minus to prysznic na dole bardzo mały ale idzie przywyknąć polecam! I jeszcze tam wrócę.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
27. 9. 2018.

Smještaj je bio savršen za nas! Bilo je mirno mjesto i domaćini su bili vrlo prijateljski i korisni. Stan je bio funkcionalan i vrlo čist. Osjećali smo se vrlo udobno i uživali smo u našem odmoru jako puno. : inlove :: lijepo:

Die Unterkunft war bestens für uns geeignet! Es war eine ruhige Lage und ie Hausherren waren sehr freundlich und hilfsbereit. Die Wohnung war zweckmäßig eingerichtet und sehr sauber. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und unseren Urlaub sehr genossen.:inlove: :nice:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2018.

Ako imate opciju, izbjegavajte ovaj smještaj daleko. Domaćica na razbijanju bila je vrlo neugodna i htjela nas uvjeriti u rušenje roleta i povući nas na 50 eura. Općenito je prljav posvuda, prašina i cobwebs, a domaćini samo sjedaju na ulazu i gledaju.

Jeśli macie możliwość to omijajcie z daleka ta kwaterę. Gospodyni przy rozstaniu była bardzo nieprzyjemna i chciała nam wmówić zepsucie rolety i naciągnięcie nas na 50 euro. Ogólnie to jest tam brudno wszędzie kurz i pajęczyna, a gospodarze tylko siedzą na wejściu i obserwują.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
26. 9. 2017.

Domaćini su vrlo lijepo i korisno, prijateljska djeca (bili smo u 2 braka s dva mala djeca - 2 godine i 9 mjeseci). Stan je sasvim sjenovit, koji je u punoj sezoni prednost (hladna), ali ima i svoje nedostatke - vidljivu vlažnost u prizemlju i potrebu korištenja umjetne rasvjete u dnevnom boravku i kuhinji, bez obzira na doba dana. Kupaonica s tušem u prizemlju vrlo je mala, a manje udobna za svakodnevnu uporabu. Spavaća soba na gornjoj i gornjoj kupaonici s kadom - prostrana i funkcionalna:)) Lijep pogled s balkona na uvalu zasigurno će dodati šarm ovom mjestu! Vlasnici imaju 2 kornjače u vrtu, što je za djecu velika atrakcija;) Za ovo stablo voća (smokve, šipak, naranče, limes i mandarine) + nezaobilazni vina.

Gospodarze bardzo mili i pomocni, przyjaźni dzieciom (byliśmy w 2 małżeństwa z dwójką małych berbeci - 2 lata i 9 miesięcy). Mieszkanie dość mocno zacienione, co pewnie w pełni sezonu jest zaletą (ochłoda), ale ma też i swoje minusy - wyczuwalna wilgoć na dole i konieczność używania sztucznego oświetlenia w części dziennej i kuchni, niezależnie od pory dnia. Łazienka z prysznicem na dole bardzo mała, raczej mało komfortowa do codziennego użytkowania. Sypialnie na górze i górna łazienka z wanną - przestronne i funkcjonalne:)) Ładny widok z balkonu na zatokę z pewnością dodaje uroku temu miejscu! Właściciele mają 2 żółwie w ogrodzie, co dla dzieciaków jest super atrakcją;) Do tego drzewka owocowe (figi, granaty, pomarańcze, limonki i mandarynki) + nieodzowne winorośle.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
7. 9. 2017.

Moje primjedbe: - prvi se odnosi na parkiralište. Bilo je vrlo mala s lošim ulazom, tamo su se nalazila dva automobila, koji su morali biti vrlo blizu jedan drugome, jer je iz parkirališta bilo ulaz u drugi stan. Svako putovanje izazvalo je veliku konfuziju s promjenom automobila - drugo se bavi poznavanjem jezika, vlasnik ne govori ništa drugo nego hrvatski - treća je standardna, cijena koju smo platili nije bila dovoljna za razinu četvrtine, kupaonica je bila dva i da, ali jedna koju nismo koristili jer je strašno stankala U kuhinji su se nalazile muhe čudnih muha, a kruh koji je ostao na reklamama čak ni sat vremena bio je nesposoban za potrošnju. i dani u boljim uvjetima, razina cijelog apartmana bila je na boljoj razini (noviji namještaj u sobama i kuhinji, moderne kupaonice, da ne bih spomenuo parkiralište).

Moje uwagi: - pierwsza dotyczy parkingu. Jest bardzo mały z źle usytuowanym wjazdem.Ledwo mieściły się tam dwa samochody.Musiały stać bardzo blisko siebie,ponieważ od strony parkingu znajdowało się wejście do innego apartamentu. Jakikolwiek wyjazd rodził spore zamieszanie z przestawianiem samochodów - druga dotyczy znajomości języków , właściciel nie włada żadnym oprócz chorwackiego - trzecia dotyczy standardu, cena, którą zapłaciliśmy nie adekwatna do poziomu kwatery, łazienki były dwie i owszem, ale z jednej nie korzystaliśmy, ponieważ strasznie śmierdziało i fruwały po niej całe rzesze dziwnych much, w kuchni królowały mrówki ( chleb pozostawiony w reklamówce choćby na godzinę nie nadawał się do spożycia), w roku 2016 gościliśmy w Orebiczu, gdzie za cenę 926 euro mieliśmy pobyt wraz z klimatyzacją przy tej samie liczbie osób i dni w lepszych warunkach, poziom całego apartamentu były na lepszym poziomie ( nowsze meble w pokojach i kuchni, nowocześniejsze łazienki, że nie wspomnę o parkingu ) .

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
26. 8. 2016.

Great location, u neposrednoj blizini plaže. Veliki apartman čist. Diskretan i ljubazni domaćini. Manje teško parking u dvorištu, zemljište je nagnut, ali to ovisi o individualnoj sposobnosti. To bi se pješački prijelaz preko ceste, ali to ne ovisi o vlasnicima. Gradić, ali lijepo.

Locație excelentă, foarte aproape de plajă. Apartamentul mare, curat. Gazdele discrete și amabile. Puțin dificilă parcarea în curte, terenul fiind în pantă, dar asta depinde și de îndemânarea fiecăruia. Ar fi necesară o trecere de pietoni peste șoseaua principală, dar asta nu depinde de proprietarii imobilului. Orașul mic, dar drăguț.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 7. 2016.

Vlasnici su vrlo lijepo, u neposrednoj blizini plaže, prostranim dnevnim boravkom i terasom, ja mogu samo preporučiti svima, osim malo prevruće u stanu i malo nezgrapan parking u dvorištu.

Nagyon kedvesek a tulajdonosok, közel a tengerpart, tágas a lakótér és a terasz, csak ajánlani tudom mindenkinek, eltekintve attól hogy kicsit túl meleg van a lakásban és kicsit nehézkes a parkolás az udvarba.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
10. 8. 2015.

Ja svesrdno preporučujem da objekt. Velika, prostrana kuća, isporučuje sa svime što vam je potrebno! Domaćin senzacionalno kontakt s njim savršeno, nema problema, vrlo korisno, sve objasniti i reći. Ne smeta mi, nema kontrolu - kao što je napisano u drugim komentarima !!! Sigurno ćemo se vratiti na Marina i apartmana

Z całego serca polecam wszystkim ten obiekt. Duży, przestronny dom, na wyposażeniu wszystko co potrzeba ! Gospodarz rewelacyjny, kontakt z nim idealny, brak problemów, bardzo pomocny, wszystko wytłumaczy i podpowie. Nie przeszkadza, nie kontroluje - tak jak pisali w innych komentarzach !!! Na pewno wrócimy jeszcze do miejscowości Marina i tego apartamentu

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 3. 2010.

Marina je idealno mjesto za provesti svoj odmor u Hrvatska. Nema problema s neznanjem jezika, on provodi svoje praznike tamo, mnogi Poljaci. Iako sam na žalost mora složiti s mišljenjem mojih prethodnika. Također, bili smo sumnjive zadovoljstvo prijatelja iznajmiti apartman samo za one vlasnike. Nakon dugog dana na idiličnom plaži, ali nažalost smo morali boriti sa svojim raspoloženja. Osim već spomenutih uplitanje, vlasnici nedostatak kulture, poštivanje privatnog zemljoposjednika, uz put smo dobili 2-krevetni apartman iznajmljuje kći gore. Obično je u kolovozu i srpnju živi malom stanu s djetetom koje ne smije ometati naps tijekom dana, čak se kreće stolice! Hrvatska će sigurno vratiti, ali nikada s tim ljudima i NE PREPORUČUJEMO i drugi, ako žele da u potpunosti opustiti i odmotati!

Marina jest świetnym miejscem na spędzenie wakacji w Chorwacji. Nie ma problemu z nieznajomością języka, bo spędza tam urlop wielu Polaków. Choć muszę niestety zgodzić się z opinią moich poprzedników. Również mieliśmy ze znajomymi wątpliwa przyjemność wynajmować apartament akurat u tych właścicieli. Po sielankowo spędzonym dniu na plaży, niestety trzeba było zmagać się z ich humorami. Prócz wymienionego już wścibstwa, braku kultury właścicieli, poszanowania prywatności wynajmujących, dodatkowo trafiliśmy na czas gdy apartament 2-osobowy wynajmowała córka wyżej wymienionych. Zazwyczaj na sierpień i lipiec zamieszkuje mały apartament z dzieckiem któremu nie wolno w czasie dnia zakłócać drzemki choćby przesuwaniem krzeseł !!! Do Chorwacji z pewnością wrócimy ale nigdy do tych ludzi i NIE POLECAM tez innym jeśli chcą w pełni odpocząć i zrelaksować się !!!

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
11. 8. 2009.

Vrlo lijepe uspomene borave u marini. Domaćini su bili tako prijateljski. Uvjeti velike, vrlo blizu plaže. Preporučamo:! Osmijeh:

Bardzo mile wspominamy pobyt w Marinie. Gospodarze bardzo sympatyczni. Warunki super, do plaży bardzo blisko. Polecamy!:smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5