Rezultati pretrage Uži izbor
Sevid (Trogir) » A-2044-a

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Sevid, Trogir | A-2044-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
100 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 47m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 47 m2 + 12 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    9 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    8 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    8 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    7 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    12 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Betonske ploče (Udaljenost 100 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 600m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rogoznica - 16 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 158 €


Kuća 2044 u mjestu Sevid, Trogir - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
16 km (Rogoznica) 100 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
5. 9. 2022.

Bili smo potpuno zadovoljni smještajem i domaćinom, preporučam ga svima.:):):)

A szállással és a szállásadóval is maximálisan meg voltunk elégedve, mindenkinek ajánlom.:) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 9. 2019.

Vrlo lijepa i simpatična domaćica Marija. Imajući viši strop, stan se činio još većim nego na fotografiji. Imali smo vrlo ugodan i sretan san. Sevid je zaista vrlo mirno i tiho mjesto, tako da ako ovo tražite, to je savršen izbor. Prednost je bio i "vlastiti" pomol s ležaljkama, jer smo uvijek imali osjećaj privatnosti i kristalne vode. Hvala Vam. Mariani

Veľmi príjemná a milá hostiteľka Marija. Apartmán tým , že má vyšší strop, pôsobil ešťe väčší ako na fotografii. Mali sme veľmi komfortný a spokojný spánok. Sevid je naozaj veľmi kľudné a tiché miesto , takže ak hľadáte práve toto, je to ideálna voľba. Výhodou bolo tiež " vlastné" molo s lehátkami, kede sme mali vždy pocit súkromia a kryštálová voda. Dakujeme. MariaN

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 10. 2018.

Za nas lijepo mirno mjesto potpuno iz sela. Iznenađujuće mir i privatnost. Betonska plaža s ležaljkama imali smo za sebe ili smo ponudili dvije šljunčane plaže u selu. Selo u roku od desetak minuta hoda s premijernim restoranom i trgovinom. Kuća s pažljivo održavanim vrtom, apartman čist, prostran, pogled na more. Domaća dama spremna, draga i uvijek na raspolaganju. Sve u svemu, bili smo vrlo zadovoljni, ispunili naša očekivanja - opustite se u miru i privatnosti od turizma. Ako očekujete noćni život, morate voziti automobilom. Mora se računati prilazni put, a ne asfalt.

Pro nás překrásné tiché místo úplně stranou z vesnice. Úžasný klid a soukromí. Betonovou pláž s lehátky jsme měli je pro sebe nebo se nabízela možnost dvou oblázkových pláží ve vesnici. Vesnice do deseti minut chůze s prima restaurací a obchodem. Dům s pečlivě udržovanou zahradou, apartmán čistý, prostorný, výhled na moře skvělý. Paní domácí ochotná, milá a vždy k dispozici. Celkově jsme byli velice spokojeni, splnilo naše očekávání - relax v klidu a soukromí dál od turismu. Pokud očekáváte noční život, musíte si za ním dojet autem. Příjezdová cesta kamenná, nikoli asfalt, s tím je nutno počítat.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 9. 2018.

Odlično mjesto za opuštanje. Vrlo mirno i mirno, daleko od turističke vreve, diskoteke ... itd. Vrlo blizu plaže. Plaže gotovo prazne. Gospođa Maria je ljubazna i gostoljubiva. Apartman je čist, prostran i lijep pogled s terase. Imamo prekrasnu odmaranu obitelj za 4 osobe. Hvala Vam.

Super miejsce na wypoczynek. Bardzo ciche i spokojnie, z dala od zgiełku turystycznego, dyskotek... itp. Bardzo blisko do plaży. Plaże prawie puste. Pani Maria jest przemiła i gościnna. Apartament czysty, przestronny, piękny widok z tarasu. Wspaniale wypoczęliśmy 4-os rodziną. Dziękujemy.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 8. 2018.

Lijep, čist, tih, intiman, mirno idiličan<3

Pięknie, czysto, cicho, kameralnie, spokojnie wręcz idyllicznie <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2018.

Vrlo lijep prostrani i čisti stan, kuhinja vrlo dobro opremljena sa svime što je potrebno. Prekrasan pogled. Gospođa je bila vrlo lijepa i lijepa. Najbliža plaža je kamenita + betonska pristaništa s modificiranim pristupom vodi i ima ležaljki, voda je na stepenicama, ujutro je voda mirna, poslijepodne obično manji valovi i ugodan povjetarac. Tu je i šljunčana plaža, ali bilo je mnogo keramike. More čisto, super za snorkeling i gledanje malih životinja. Posljednjih nekoliko milja do Sevida su uske i vijugave ceste, ali mogli bismo nositi s našim relativno velikim automobilom. Ponovno smo putovali i uvijek bez ikakvih problema.

Velmi hezký prostorný a čistý apartmán, kuchyň velmi dobře vybavená vším potřebným. Krásný výhled. Paní domácí byla velmi příjemná a milá. Nejbližší pláž je skalnatá+betonové molo s upraveným vstupem do vody a jsou na ní k dispozici lehátka, vstup do vody je po schůdkách, dopoledne bývá voda klidná, odpoledne obvykle drobnější vlnky a příjemný větřík. V dosahu je i oblázková pláž, ale tam bylo na náš vkus moc ježíků. Moře čisté, super na šnorchlování a pozorování drobných živočichů. Posledních pár kilometrů do Sevidu je silnice úzká a klikatá, ale dalo se to zvládnout i s naším poměrně velkým autem. Opakovaně jsme vyjížděli na výlety a vždy bez problémů.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2018.

Izvrsno mjesto u blizini mora. dobra lokacija za one koji traže mirno mjesto za boravak i sunčanje.

Great place near to the sea. good location for those searching for rather quiet place for staying and sun-bathing.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 8. 2017.

Prekrasan prostrani stan, prijateljski i gostoljubivi vlasnici. Mogućnost korištenja privatnu plažu s ležaljkama, suncobranima i zaklon od sunca. Lijepo, romantično mjesto, mogućnost večernje šetnice uz obalu - pogledom na otvoreno more i zalazak sunca. U blizini grada oko 10 km Marina, gdje možete ići na večeru, postoji više restorana. Samo mjesto je također jedan restoran + trgovinu gdje gotovo sve. Nadalje stajati uz kolače, voće i povrće, sladoled, palačinke. Jako lijepo mjesto;):).

Krásné prostorný apartmán, příjemní a pohostinní majitelé. Možnost využití soukromé pláže s lehátky, slunečníky i přístřeškem proti slunci. Pěkné romantické místo, možnost večerní promenády kolem pobřeží - výhled na širé moře a zapadající slunce. V blízkosti cca 10 km městečko Marina, kde můžete zajít na večeři, je zde více restaurací. V samotném místě se nachází také jedna restaurace + obchod, kde je prakticky vše. Dále stánek s pečivem, s ovocem a zeleninou, zmrzlina, palačinky. Moc pěkné místo ;) :).

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 8. 2016.

U goste su čiste, prostrane, prijateljski, dobro opremljena kuhinja čak i strojeva. nam ne treba klima-uređaj, jer kuća zadužbine. Vlasnik je vrlo ljubazan i pažljiv. Od kuće do plaže vodi do maloj ulici, ali njegova konkretna kupalište ima besplatno korištenje ležaljki, što je posebno iznenađenje. Vlasnik je vrlo ljubazan i pažljiv. Je li to dok grožđe i smokve je lijepo za naše obitelji. Gay visoko preporučiti veću obitelj previše!:)

A szállás tiszta, tágas, barátságos, kiválóan felszerelt még konyhagépekkel is. Légkondira a ház adottságai miatt nem volt szükségünk. A tulajdonos nagyon kedves és figyelmes. A házból a partra kis utca vezet, de saját betonozott fürdőhellyel rendelkezik, ingyen használható napágyakkal, ami külön meglepetés volt. A tulajdonos nagyon kedves és figyelmes. Az ott tartózkodás ideje alatt szőlővel és fügével kedveskedett a családunknak. Meleg szívvel ajánljuk nagyobb családdal is! :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5