Rezultati pretrage Uži izbor
Kali (Ugljan) » A-8203-a

Četverosobni apartman s terasom i pogledom na more Kali, Ugljan | A-8203-a

2,5/5 (Dobro)
60 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 4, unutar 97m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 97 m2 + 25 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 8
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
  • Spavaća soba 1
    15 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    15 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    13 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 4
    15 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Kada
  • Toalet
    2 m2
  • Terasa
    10 m2
  • Balkon
    15 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 60 m, stepenice: 10)
    Pješčana (zračna udaljenost: 1700m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 300m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 8 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 151 € - 225 €


Kuća 8203 u mjestu Kali, Ugljan - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 60 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
8 km (Zadar) 60 m 60 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,50 Smještaj 1,50 Domaćin 3,50
28. 7. 2023.

Apartman u kojem smo unatoč svemu proveli ovogodišnji godišnji odmor je najblaže rečeno razočaranje što se tiče smještaja. 1. Topla voda praktički nema tlaka, tuširanje je bilo gotovo nemoguće, odnosno za osam ljudi trebalo je više od sat vremena, što bi u normalnim uvjetima bilo upola manje. 2. Klima uređaj je ugrađen samo u kuhinji, koja ne dopušta čak ni hlađenje spavaćih prostora. Zbog toga smo bili prisiljeni kupiti ventilatore kako bismo u kombinaciji s propuhom barem približno rashladili prostorije i spavali barem sat vremena po noći. 3. Nema komarnika... 4. Nema perilice suđa koju reklamirate. 5. Perilica rublja (prilažem sliku)... iz kojeg je muzeja ovaj eksponat? Nije prikladno za pranje, ne biste se usudili ni uključiti. 6. Na raspolaganju su bile četiri male čaše za 8 osoba, koje su se naravno morale kupiti. 7. Posuđe...dobro...morali smo kupiti još nekoliko ovih. 8. Namještaj je star, raskliman, kreveti škripe... ako smo unatoč vrućini slučajno zaspali, probudila vas je škripa kreveta svaki put kad biste se pomaknuli. 9. Ormari su bili puni privatne odjeće, tako da smo odjeću mogli držati u koferima cijeli odmor. 10. Hladnjak je bio prljav kad smo stigli, ali vlasnik ga je nakon toga očistio... bilo je samo 6 ručnika... vlasnik je donio još nekoliko na naš zahtjev. Mogao bih nastaviti,….

Apartma, v katerem smo sicer kljub vsemu preživeli letošnji dopust, je milo rečeno, žalost od namestitvenih prostorov. 1. Topla voda praktično nima pritiska, tuširanje je bilo skoraj nemogoče, oz je pri osmih osebah trajalo več kot eno uro, kar bi v normalnih razmerah sicer pol manj. 2. Klima je nameščena le v kuhinji, kar niti slučajno ne omogoča ohladitve spalnih prostorov. Posledično smo bili prisiljeni kupiti ventilatorje, da smo v kombiniciiji s prepihom, vsaj približno shladili prostore in spali vsaj kakšno uro na noč. 3. Komarnikov ni … 4. Pomivalnega stroja, ki ga sicer oglašujete, ni. 5. Pralni stroj (prilagam sliko)… iz katerega muzeja je ta eksponat? Neprimerno za pranje, niti ga nebi upali vključiti. 6. Za 8 oseb so bili na voljo štirje majhni kozarci, seveda jih je bilo treba dokupiti. 7. Posoda … no ja … tudi te smo morali nekaj kosov dokupiti. 8. Pohištvo je staro, razmajano, postelje škripljejo … če smo , kljub vročini, že slučajno zaspali, te je zbudilo škripanje postelje vsakič, ko si se premaknil. 9. Omare so bili polne privat oblačil, tako da smo svoja oblačila lahko imeli v kovčkih, cel dopust. 10. Hladilnik je bil ob našem prihodu zasvinjan, pa ga je lastnica naknadno očistila … brisač je bilo samo 6… jih je lastnica na našo prošnjo še nekaj prinesla. Lahko bi še nadaljeval, ….

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
15. 8. 2021.

Cijeli interijer treba promijeniti, posebno krevete i vrata u sobama. Voda koja se koristi za osobnu higijenu treba se ispuštati iz slavine, a ne iz vodokotlića kako bi se mogli istuširati toplom vodom.

Kompletan interijer treba promijeniti pogotovo krevete i vrata na sobama. Vodu koja se koristi za osobnu higijenu treba pustiti iz vodovoda a ne iz cisterne kako bi se mogli otuširati sa toplom vodom.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
30. 8. 2016.

smještaj Stare ne odgovara cijeni

ubytovanie stare , nezodpoveda cene

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2