Rezultati pretrage Uži izbor
Kukljica (Ugljan) » A-8478-b

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Kukljica, Ugljan | A-8478-b

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
270 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 34m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 34 m2 + 7 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    10 m2
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    12 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    7 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 270 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 13 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u blizini potencijalnog izvora buke

Sadržaji


Cijene | 90 € - 113 €


U istoj zgradi

Kuća 8478 u mjestu Kukljica, Ugljan - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da ima više apartmana, postoji mogućnost dijeljenja kuće s drugim gostima. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
13 km (Zadar) 40 m 270 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 3,70 Domaćin 4,40
9. 9. 2023.

8):)

8) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 9. 2023.

Komunikacija dobra, vlasnica simpatična, nije bilo problema, lokacija i pogled su bili jako dobri, pohvaljujem čistoću zgrade i apartmana te činjenicu da su nam se ručnici mijenjali svaka 3 dana. + mogli bismo promijeniti posteljinu. Smokve su se jako svidjele kao pažnja:). Ono na čemu bi bilo dobro poraditi je oprema kuhinje - nedostajale su neke stvari, primjerice mali nožići, a i za tu cijenu očekivali bismo da će u stanu biti više wc papira, sapuna i sredstva za pranje posuđa. Imali smo od svakog po malo (ostaje na dnu bočice), što nam je bilo dovoljno samo za prvi dan, a onda smo morali kupiti. Po mom mišljenju, to bi trebalo biti samo po sebi razumljivo. Također, rezervna spužva za suđe ili neka sredstva za čišćenje za WC, ovo je korisno tijekom dugog boravka. Mana je što je klima bila samo u jednoj sobi i puhala je direktno na krevet i nije bilo mreže na prozorima, noću smo uvijek bili pokriveni pa smo spavali na zatvorenim prozorima i to je pomoglo. Tek tada je opet bilo toplo i morali smo upaliti klimu...Inače je bilo ok i nismo imali problema s drugim stvarima.

Komunikacia dobra, majitelka mila, nebol ziaden problem, lokalita aj vyhlad velmi dobry, chvalim cistotu objektu a apartmanu a aj to, ze nam boli menene uteraky kazde 3 dni. + postelnu bielizen sme si mohli vymenit. Figy ako pozornost velmi potesili:). Na com by bolo dobre popracovat je vybavenie kuchyne - niektore veci chybali, napriklad male noze a taktiez za tu cenu by sme ocakavali, ze v apartmane bude viac toaletneho papiera,mydla a umyvacieho prostriedku na riad. Z kazdeho sme tam mali len trosku (zvysok na dne flasky) co nam vystacilo len na prvy den, potom sme museli kupovat. Podla mna by to malo byt samozrejmostou. Taktiez nahradna hubka na riad ci nejake cistiace prostriedky na toaletu, pri dlhsom pobyte je to uzitocne. Nevyhoda bola, ze klima bola len v jednej miestnosti a fukalo z nej priamo na postel a na oknach neboli sietky, boli sme vzdy v noci dostipaní, tak sme spali so zatvorenymi oknami a pomohlo. Lenze to nam bolo potom zasa teplo a museli sme pustat klimu...Inak to bolo ok a s inymi vecami sme problem nemali.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
27. 8. 2023.

:lol:

:hihi:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-8478-a Maja Nanić
5. 8. 2023.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
5. 9. 2022.

Bili smo jako zadovoljni. U samom centru, s neposrednim pogledom na more. :Lijepo:

Bolo sme veľmi spokojný. Priamo v centre, s bezprostredným výhľadom na more.:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
14. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
11. 8. 2022.

Smještaj je potpuno u redu. Ali malo ću povisiti cijenu. Oprema kuhinje je loša. Ali kuhanje je moguće. Pogled je prekrasan, naš apartman je gledao na more. Klima je samo u jednoj sobi. Oni željni opuštanja možda će imati problema s bukom, jer praktički od jutra do zore glazba je treštala iz bara u prizemlju. I iz ostalih restorana. Puno je buke. Nije baš moguće spavati sa zatvorenim prozorima i čepićima za uši. Ali za one koji nemaju ovaj problem, to je savršen izbor. Plaža je blizu. Tu su i javni interesi. Sladoledarnica je blizu.

A szállás teljesen rendben van. De az árát kicsit sokallom. A konyhai felszereltség szegényes. De megoldható a főzés. A kilátás szép a mi apartmanunk a tengerre nézett. Egy helységben van csak légkondi. Aki igazán pihenni akar annak lehet problémája lesz a hangzavarral, mert gyakorlatilag reggeltől hajnalig üvölt a zene a földszinti bárból. És a többi étteremből. Nagy a hangzavar. Nem nagyon lehet aludni csak zárt ablakok mellett füldugóval. De akinek ez nem probléma tökéletes választás. Közel a strand. Vannak közértek is. Közel a fagyizó.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
24. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
3. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
A-8478-a Iva Dol vrbetić
4. 8. 2020.

Sve čisto i uredno. Smještaj ugodan. <3

Sve čisto i uredno. Smještaj ugodan. <3

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5