Rezultati pretrage Uži izbor
Rogačić (Vis) » A-2460-a

Trosobni apartman uz plažu Uvala Rogačić, Vis | A-2460-a

5 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 57m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 57 m2 + 23 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 8
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    10 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Perilica suđa
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Fotelja
  • Spavaća soba 2
    13 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Fotelja
  • Spavaća soba 3
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    23 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 150 m
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 5 m)
  • Okolina
    Uvala
    Vis - 2.5 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 151 € - 270 €


U istoj zgradi

Kuća 2460 u mjestu Rogačić, Vis - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2) i udaljena je 5 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
2.5 km (Vis) 5 m 5 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
1. 8. 2020.

:):) odličan, vrlo dobro opremljen stan, mir i tišina, prelijepo okruženje:)

:) :) super , bardzo dobrze wyposażony apartament , cisza i spokój, piękna okolica :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
29. 9. 2019.

Jednostavan, ali potpuno opremljen stan. Na raspolaganju je sve što vaše srce želi. Vrlo čist. Vrhunac je trijem i vlastiti pristup moru. Pet koraka u vodu:-)

Einfache aber voll ausgestattete Wohnung. Alles vorhanden was das Herz begehrt. Sehr sauber. Das Highlight ist einfach die Veranda und der eigene Zugang zum Meer. Fünf Schritte und rein ins Wasser:-)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
21. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
30. 8. 2017.

Veliki smještaj, zgodan i dobro opremljen, izvrsna lokacija.

Ottima sistemazione, comodo e ben attrezzato, posizione splendida.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
25. 6. 2014.

Oduševljen sam s uslugom. SO smještaj u privatnim apartman stan i Sam Ja i moj muž je stvarno VŠEČ.pA sve svoje usluge u odnosu na najam apartmana su vruća, pošteno i brzo. Hvala ti za stvarno lijep odmor.

ZELO SEM ZADOVOLJNA Z STORITVAMI. TOREJ NAMESTITEV V ZASEBNEM APARTMAJU IN SAM APARTMA NAMA Z MOŽEM JE BIL RES VŠEČ.pA TUDI VSE VAŠE STORITVE GLEDE NAJEMA APARTMAJA SO BILE SUPER, KOREKTNE IN HITRE. hVALA VAM TOREJ ZA RES LEP DOPUST.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 9. 2013.

Opis savršeno odgovarao u hotel. Bilo je jako lijepo mjesto za život izravno na obali zaljeva. Međutim, niski tlak vode bi bilo dobro da se skrene pozornost na te da nema tople vode u kuhinji.

A leírásnak tökéletesen megfelelt a szállás. Nagyon jó volt közvetlenül a tengeröböl partján lakni. A kis víznyomásra azonban jó lenne felhívni a figyelmet, és arra, hogy a konyhában nincs melegvíz.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
2. 9. 2011.

Apsolutno savršen. Izvrstan za nas s malom djecom kao lijep more desno izvan vrata, a bonus bez ježinaca! Vlasnici nam se sastao s trajekta i unatoč ne engleski prijateljski i pomirljiv. Vrlo čisto i uredno. Bi li ljubav da se vrati tamo jedan dan. Adriatic.hr pruža kvalitetnu uslugu i sve kod rezervacije otišao u planu. Hvala svima. : Smile:

Absolutely perfect. Great for us with young children as lovely sea right outside your door and the bonus of no sea urchins!! The owners met us off the ferry and despite no English were friendly and accommodating. Very clean and tidy. Would love to return there one day. Adriatic.hr provided an efficient service and everything with booking went to plan. Thanks to all. :smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 2. 2008.

Great location, malo 'neugodno doći osobnim automobilom, ali uistinu izuzetna kontekstu. Kuća je pogodna za one koji odgovaraju malo ', međutim, ima sve što vam je potrebno da ostanu u miru. Vanjska terasa je nevjerojatan san. To je mjesto najbolje odgovara za one koji koriste gumenjak ili plovilo te vrste. Slijetanje je ridossatissimo i zaštićena.

Ottima posizione, un po' scomoda per arrivare con l'auto, ma veramente eccezionale il contesto. La casa è adatta a chi si adatta un po' però è dotata di tutto quello che serve per soggiornare in serenità. La terrazza esterna è favolosa, da sogno. E' un posto particolarmente adatto a chi si serve di un gommone o di un'imbarcazione di quel tipo. L'approdo è ridossatissimo e protetto.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4