Rezultati pretrage Uži izbor
Tribunj (Vodice) » A-2993-a

Jednosobni apartman uz plažu Tribunj, Vodice | A-2993-a

20 m
-10% Akcijski popust Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 46m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase.

  • Apartman
    Površina: 46 m2 + 10 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    13 m2
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    14 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 20 m, stepenice: 75)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 210m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Vodice - 3.5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 69 € - 162 €


Kuća 2993 u mjestu Tribunj, Vodice - Sjeverna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
3.5 km (Vodice) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
29. 8. 2016.

Apartmani se nalazi u prekrasnom okruženju. Vlasnici su vrlo lijepo, pažljiv, boca rashlađenog vina i sok od naranče čeka u hladnjaku. S terase se pruža prekrasan panoramski pogled. Kao negativna da terőtéri lakásról je puno stepenica koje vode do stana. Terasa nije otvoren u sobama, ali oni su samo mali prozor u potkrovlju. ne mogu se koristiti vanjski roštilj. Preporučujem mlade parove, najbolje lokacije i super lijepe vlasnike Tribunju.:):)

Az appartman gyönyörű környezetben helyezkedik el. A tulajdonosok nagyon kedvesek, figyelmesek, egy üveg hűtött bor és narancslé várt a hűtőben. A teraszról csodálatos a panoráma. Ami negatívum, hogy terőtéri lakásról van szó, rengeteg lépcső vezet a lakáshoz. A terasz nem a szobákból nyílik, hanem azokon csak egy kis tetőtéri ablak van. A kerti grillezőt nem használhattuk. Fiatal párnak ajánlom, a legjobb lokáció és szuper kedves tulajdonosok Tribunjban.:) :)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
16. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 8. 2012.

Stan lijepo i mirno, vrlo udobna i opremljena sa svime, terase pruža prekrasan pogled. Vlasnici Ivan i Marija su vrlo prijateljski i gostoljubivi. More mjesto i hrana su super. Pozdrav iz ..

Appartamento bello e tranquillo, veramente comodo e fornito di tutto; il terrazzo regala magnifici panorami. I proprietari Ivan e Maria sono molto cordiali ed ospitali. Il mare il luogo e il cibo sono ottimi. Saluti dall'Italia..

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-2993-a hana
3. 8. 2007.

very nice place, must visit

very nice place, must visit

Pročitaj više
Smještaj: 5
27. 7. 2007.

Kuća je jako lijepo, pogotovo domaćini. Marija i Ivan su nevjerojatna, mladi ljudi. Mi smo doživjeli prekrasna 10 dana u čarobnom Tribunju. More, hrana, ljudi, sve je bilo izvrsno ... Nadamo se da ćemo se uskoro vratiti u Hrvatsku, najljepša zemlja koju smo ikada vidjeli. Srdačan pozdrav iz Norveške!

The house is really great, especially the hosts. Marija and Ivan are amazing, young people. We experienced wonderful 10 days in magical Tribunj. The sea, the food, the people, everything was excellent... We truly hope that we'll come back soon to Croatia, the most beautiful country that we had ever seen. Best regards from Norway!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-2993-a closer
27. 7. 2007.

...druže niniću, kućica, a i sve ostalo, je ispalo više nego odlično i mislin da je svaki komentar suvišan...pozdrav tebi i tvojoj mari (imaš najbolju curu na svitu!) UŽIVAJTE!!!:wink:

...druže niniću, kućica, a i sve ostalo, je ispalo više nego odlično i mislin da je svaki komentar suvišan...pozdrav tebi i tvojoj mari (imaš najbolju curu na svitu!) UŽIVAJTE!!!:wink:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5