Rezultati pretrage Uži izbor
Bibinje (Zadar) » A-12270-a

Dvosobni apartman s terasom Bibinje, Zadar | A-12270-a

3,6/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
350 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 42m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 6 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    6 m2
    Tuš
  • Terasa
    6 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 350 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 6 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 106 €


Kuća 12270 u mjestu Bibinje, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Tijekom vašeg boravka, domaćini će se nalaziti u kući.

Udaljenosti:
6 km (Zadar) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,60 Smještaj 3,80 Domaćin 3,50
8. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 7. 2023.

Smještaj je u redu. Nažalost, kontakt sa stanodavcem je bio otežan jer on govori samo hrvatski. Do plaže se lako može stići željeznicom za 5 minuta.

Die Unterkunft ist in Ordnung. Leider war der Kontakt mit dem Vermieter schwierig da Dieser nur Kroatisch spricht. Strand ist über die Bahngleise in 5 Minuten gut zu erreichen.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
6. 7. 2023.

Pozitivno: Lokacija od plaže i trgovina je jako dobra, svidjelo mi se što možete parkirati u zatvorenom dvorištu. Osim toga, distribucija kuće i terase su prikladni. Također, perilica je bila vrlo korisna. Negativno: Prva dva i pol dana nije bilo internetske veze, što je bilo nezgodno, ali nasreću, to se kasnije riješilo. Nedostajali su nam mikrovalna pećnica, toster, glačalo s daskom za glačanje, sušilo za kosu i krpa. S iznenađenjem smo ustanovili da u kuhinji nema sredstva za pranje posuđa, niti vreća za smeće.

Pozitív: A parttól és a boltoktól való elhelyezkedése nagyon jó, tetszett, hogy zárt udvaron lehet parkolni. Ezenkívül megfelelő a ház elosztása valamint a terasz. Továbbá a mosógép nagyon hasznos volt. Negatív: Az első két és fél napban nem volt elérhető internetkapcsolat, ami kellemetlen volt, de szerencsére aztán megoldották. A ház felszereltségéből hiányoltuk a mikrohullámú sütőt, a kenyérpirítót, a vasalót, vasalódeszkával, a hajszárítót, továbbá a felmosót. Meglepve tapasztaltuk, hogy nem volt mosogatószer a konyhában, mint ahogy szemeteszsák sem.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
30. 7. 2022.

Vrlo lijep, moderan stan. Plaža je vrlo gužva u samom gradu, ali do mirnih i prekrasnih divljih plaža može se doći nakon kratke vožnje.

Sehr schöne, moderne Wohnung. Strand direkt im Ort sehr überlaufen, allerdings nach einer kurzen Autofahrt ruhige und schöne wilde Strände erreichbar.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
30. 8. 2019.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
4. 9. 2018.

Sve je bilo čisto i najpotrebnije. Preko željezničkih pruga brzo ide na plažu. Morate voljeti plažu sa svojim kamenjem, mislio sam da je to jako lijepo. U selu postoji sve što vam treba.

War alles sauber und das nötigste vorhanden. Über die Bahnschienen geht es schnell zum Strand. Den Strand mit seinen Steinen muss man mögen, ich fand es sehr schön. Im Ort gibt es alles was man braucht.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 3
20. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
2. 9. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5