Rezultati pretrage Uži izbor
Bibinje (Zadar) » A-16752-a

Jednosobni apartman uz plažu Bibinje, Zadar | A-16752-a

50 m
Niska cijena Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 39m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 39 m2 + 10 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    14 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 50 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 6 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 106 €


Kuća 16752 u mjestu Bibinje, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 50 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
6 km (Zadar) 50 m 50 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
19. 7. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
18. 8. 2019.

Za smještaj koji nudi dom treba vam barem pola cijene, stari plijesni namještaj, koji više volite držati odjeću u koferu, klima se toliko bojala da je pustite, slučajno se razbolite i pogoršate se u stanu dok se ona hladila, tuš kabina se loše isušila, a prozor u stan napravljen je na način da "veliki brat te gleda" u potpunosti se vidi. Za vrijeme boravka nismo imali apsolutnu privatnost od kuće. Jedino što je bilo stvarno cool bila je blizina mora, nekoliko godina pored njega bila je cool tako mala plaža, a na kraju Bibijne bila je prekrasna plaža s malim šljunkom i čistom vodom. Dakle, grad i plaža Bibijne da, ali ovaj smještaj nikad više.

Za ubytovanie ktoré domáci ponúkajú by mali požadovať minimálne polovicu z ceny, starý zatuchnutý nábytok, že si radšej oblečenie necháte v kufri, klimatizácia bola v takom stave, že ste sa ju báli pustiť, aby ste z nej náhodou neochoreli a skôr zhoršovala v apartmáne vzduch ako chladila, odtok v sprchovacom kúte zle odtekal a okno do apartmánu je urobené v takom štýle že "veľký brat ťa sleduje" úplne všetko je vidno. Počas pobytu sme od domácich nemali absolútne súkromie. Jediné čo bolo naozaj super bola blízkosť k moru, pár rokov vedľa bola v pohode taká malá pláž a na konci mesta Bibijne bola krásna pláž s malými kamienkami a priezračnou vodou.Takže mesto a pláž Bibijne áno, ale toto ubytovanie už nikdy viac.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
12. 8. 2019.

: čak i retro smještaj, ali prilično dobar, osim vrlo bučnih i ne baš učinkovitih klima uređaja. Kuće su vrlo lijepe i prijateljske;)

:i ubytování retro ale celkem dobré až na velmi hlučnou a ne moc účinnou klimatizaci. Domácí jsou velmi milí a přátelští ;)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5