Rezultati pretrage Uži izbor
Bibinje (Zadar) » A-6160-b

Dvosobni apartman s klimom Bibinje, Zadar | A-6160-b

3,4/5 (Dobro)
420 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 32m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu.

  • Apartman
    Površina: 32 m2
    Kapacitet: 5
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    8 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    8 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 420 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 8 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 6160 u mjestu Bibinje, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (6) i udaljena je 420 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
8 km (Zadar) 420 m 420 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,40 Smještaj 2,50 Domaćin 4,30
14. 8. 2023.

Vrlo smo sretni što ostajemo ovdje. To je vrlo kratak boravak i nismo mogli puno istražiti. Željeli bismo se opet vratiti.

We’re very happy to stay here. It’s a very short stay and we couldn’t explore much. We would like to come back again.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
8. 8. 2023.

Nismo bili smješteni u apartmanu sa slike. Ova barem ima ladice... kod nas je posuđe bilo ispod sudopera, doslovno "na podu". S obzirom da je smještaj za pet osoba, vrlo je tijesan. U redu je za dvoje. Plaža je udaljena 650 m, a ne 400 m. Ali domaćini su ljubazni i uslužni.

Nismo bili nameščeni v apartmaju, ki je na sliki. Ta ima vsaj predalnike ... v našem apartmaju je bil pribor pod umivalnikom, tako rekoč "na tleh". Glede na to, da je namestitev za pet oseb, je zelo tesno. Za dva je ok. Plaža je 650 m daleč in ne 400 m. Sta pa gostitelja prijazna in ustrežljiva.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 4
7. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
9. 7. 2023.

Vrlo ugodni i čisti apartmani. Bilo je sve što nam je trebalo, posuđe, kuhinjski pribor uključujući ribež! Vlasnik je bio jako ljubazan i uslužan, dopustio nam je roštiljanje i čak nam je dao drva i ugljen besplatno. Balkon je bio povezan sa susjednom sobom. Bila je odvojena zavjesom od bambusa koja nije branila susjedova 3 znatiželjna klinca, tako da smo cijelo vrijeme u spavaćoj sobi imali 3 male znatiželjne glave:lol: bilo je smiješno. WC i tuševi pripadali su našem apartmanu, ali su bili u javnoj upotrebi. Tako smo vidjeli i golu susjedu kojoj su djeca otvarala vrata dok se tuširala. Ali svakako preporučam. Jako smo se zabavili s teniskim reketima koji su bili dostupni za iznajmljivanje. Vlasnik nam je darovao i voće iz svog voćnjaka. Imao je najveće smokve nadaleko. I na kraju našeg odmora, vlasnik nam je ponudio vožnju autobusom do glavnog grada.

Velmi útulné a čisté apartmány. Bylo zde vše co jsme potřebovali, nádobí, kuchyňské potřeby včetné struhadla! Majitel byl velmi milý a ochotný, dovolil nám grilovat a dokonce nám dal zdarma dřevo a uhlí. Balkon byl propojený se sousedním pokojem. Byl oddělený bambusovým závěsem, který neudržel sousedovic 3 zvědavé děti, takže jsme v ložnici měli neustále 3 malé zvědavé hlavy :hihi: bylo to legrační. Záchody se sprchou patřili sice k našemu apartmá ale byli na veřejné chotbě. Tak jsme viděli i nahou sousedku, které děti otevřeli dveře, když se zrovna sprchovala. Ale určitě doporučuju. Užili jsme si moc legrace s tenisovýma pálkama, které zde byli k zapůjčení. Majitel nám dával i ovoce ze svého sadu. Měl největší fíky široko daleko. A konci naší dovolené nám nabídli majitel i odvoz do hlavního města na autobus.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
16. 8. 2020.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 7. 2019.

Dobili smo stan na tavanu. Nažalost, mislili smo da će to biti balkon. Nalazila se na drugom katu. To je izazvalo nelagodu. Da smo imali smještaj na prvom katu, tada su se kupaonica i wc nalazili odvojeno u hodniku. Ne bih preporučio smještaj s tako velikim srcem. : Idk:

A tetőtéren kaptuk az apartmant. Sajnos mi azt hittük, hogy erkélyes lesz. A második emeleten volt. Kényelmetlenséget okozott. Ha az első emeleten kaptunk volna szállást, akkor ott meg a fürdő és a wc külön volt elhelyezve a folyosón. A szállást nem ajánlanám olyan nagy szívvel. :idk:

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
4. 9. 2018.

Stanovanje čistim, lijepim vlasnicima, mjesto u blizini apartmana je jako puno, ali kada se radi o opremi, nema električni čajnik i malo čaše, pribor za jelo, tanjuri, lonci i nedostaje drainer na posuđem. sobe lijepo uređene.

mieszkanie czyściutkie, właściciele mili, miejsca koło mieszkania jest bardzo dużo, aczkolwiek jeżeli chodzi o wyposażenie, to brakuje czajnika elektrycznego i trochę mało szklanek, sztućców, talerzy, garnków i brakuje ociekacza na naczynia. pokoje ładnie urządzone.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
16. 7. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 7. 2018.

sve je u redu. Nice domaćini, nemam primjedbi.

wszystko jest ok. Gospodarze mili nie mam zastrzeżeń.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 7. 2018.

Proveli smo ovdje tjedan dana sa svojom obitelji. Nažalost, vlasnik nije govorio ni engleski niti njemački jezik. Stan je bio dobar, ali moscitne mreže trebale bi biti postavljene na prozore. Plaža je bila gotovo 15 minuta hoda od apartmana. Plaža ima plitke stjenovite dijelove i dublje dijelove za dobre plivače. Skoro cijelo vrijeme bilo je velikih valova tako da ih možete uživati ​​na gumenjakima. Bilo je to dobar izbor apartmana i mjesta za ovu cijenu. Zadar je udaljen samo 6 km, tako da u bilo kojem trenutku možete otići u razgledavanje i kupovinu.

We spent a week here with my family. Unfortunately the Owner did not speak neither English nor German language. The apartment was good, but moscito nets should be mounted to the windows. The beach was almost 15 minutes walk from the apartment. The beach has both shallow rocky sections and deeper sections for good swimmers. There were large waves almost all the time so you can enjoy them on an inflatables. It was a good value apartment and location for this price. Zadar was only 6km away so we can go for sightseeing and shopping any time.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3